Матей 7: 18
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеЛично мнение - престоят ти в 6А6 тук ти играе лоша шега.
С уважение и без препоръки.
Коментар
-
Че нали за да има сделка (изкупуване на) трябват две страни. Ако другата страна не ще сделка, или увръта дълго-дълго или иска абсурдна цена? Ся - не може да купуват конкурентна верига на супервисока и очевидно несгодна цена, само защото са го обявили за цел.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТоя филм с придобиването на верига вече го гледахме тук, така и не се случи !
А като теглиш чертата:
А дамата сопната, знаете –
тропа, нервира се,
даже проплаква.
Залива ме с безкрайни потоци
от думи
и град от словесна
атака.
Не е препоръка. Всички аналогии са продукт на вашето въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНо защо тогава не обявиха това като цел в проспекта - чисто и просто "Искаме да конвертираме дълг в собственост", а бяха тези приказки за разширение, изкупуване на конкурнти и т.н.
С уважение и без препоръки.
Коментар
-
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти
Дружеството уведомява надзорните органи, борсата и обществеността, че на 15.08.2016 г. беше подадена и изпълнена поръчка, съгласно която бяха изкупени 5280 облигации от собствената емисия с ISIN: BG2100021133, всяка една с номинална стойност от 100 EUR (сто евро).“ ......528 000 евра
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеKолкото до това - надявам се да си прав.
Имах известни съмнения и затова миналата година предрекох ,че ще правят нова емисия привилегии.
А после взеха та гласуваха и 1 880 000 лв дивидент по обикновените .
Дано да са си направили добре сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеот сутринта ми се въртеше спомена че отдавна се говореше за възможността за изкупуване на облигациите преди срока. Порових се и не намерих точно решението, но намерих това.
за нужната година и гледаш точка 12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТи трябва да знаеш - нали си бил на миналогодишното ОСА през юни.
Разрешението за обратно изкупуване на облигации е за общо до 400 000 Евро и е със срок 1 година от датата на ОСА.
Т.е. към август 2016 г няма валидно разрешение за обратно изкупуване на облигации ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе те си имаха парите за всички-всички облизвации още преди новата емисия Жабченца. Предоговаряне няма да има.
Имах известни съмнения и затова миналата година предрекох ,че ще правят нова емисия привилегии.
А после взеха та гласуваха и 1 880 000 лв дивидент по обикновените .
Дано да са си направили добре сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТи трябва да знаеш - нали си бил на миналогодишното ОСА през юни.
Разрешението за обратно изкупуване на облигации е за общо до 400 000 Евро и е със срок 1 година от датата на ОСА.
Т.е. към август 2016 г няма валидно разрешение за обратно изкупуване на облигации ?
така, намерих поканата за събранието за 29.06.2015 година Под точка 11 се намира процедура за изкупуване на облигациите преди падежа в размер на 400 000 евро в срок от една година от датата на ОС-а.Last edited by dzk; 17.08.2016, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо - аз не виждам нищо извратено в това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение+1
Остава да се намерят парите за останалите облигации или да се търси предоговаряне или конвертиране.
Че те си имаха парите за всички-всички облизвации още преди новата емисия Жабченца. Предоговаряне няма да има.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеВероятно е така . И двата финасови сайта на БГ са в грешка
Остава въпроса , дали не са нарушили разпоредбите с тези изкупувания ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеhttp://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...OB&compnum=103
1 лот = 10 броя x 100 EUR = 1000 EUR
548 лота = 5480 броя x 100 EUR = 548000 EUR
Реално няма как да купиш 548 броя, защото са 54.8 лота, а се търгуват само цели лотове
Остава въпроса , дали не са нарушили разпоредбите с тези изкупувания ?
Коментар
Коментар