IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 3 кинта и аз се включвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
      Очаквам да видим и под панкар. Как искаш да ти стои цената 5 години, като погледнеш, че главницата ти е спаднала и се крепи на 4 оферти купува на средно 3, или 3 и нещо лева! За обикновените говорим. Сега че ще ви снасят дивидент - ок, ама на панкар сте калкулирали цели 3 дивидента предварително над главницата. Няма проблем, че е 3 годинин напред, но ще има проблем ако след 3 години стане нещо като - "я камилата - я камиларя"
      Те да продължават 3 от всеки пет години (напримерно) да снасят по един кинт дивидент, пък който иска: не на 3 кинта, но и на Разбойник да продава - това си е лично негово извращение. Луди има навсякъде, включително на БФБ.

Вендетов: радвам се, че ти е връзало
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Я: минала е сделка и на Пънкар ....
        Очаквам да видим и под панкар. Как искаш да ти стои цената 5 години, като погледнеш, че главницата ти е спаднала и се крепи на 4 оферти купува на средно 3, или 3 и нещо лева! За обикновените говорим. Сега че ще ви снасят дивидент - ок, ама на панкар сте калкулирали цели 3 дивидента предварително над главницата. Няма проблем, че е 3 годинин напред, но ще има проблем ако след 3 години стане нещо като - "я камилата - я камиларя"

Коментар

И какво се е променило откак ги е поръчал, че да си рече тъй?
          Нищо, само дето той - акълът - понякога идва със закъснение.

Коментар

• пуснаха!

Импе, носиш ми късмет )

хайде да е хаирлия да видим живот и здраве къде ще сме след 5 г.

успехи на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
              шсе радвам и на мене да ми пуснат на пънкар
              Ми пробвай се: може и да ти върже.

Коментар

• шсе радвам и на мене да ми пуснат на пънкар

Коментар

Я: минала е сделка и на Пънкар - недоумявам, кой би записал акции, за да ги шитне на същата цена.
                  A вие как виждате чии са офертите ??

на мен ми показва само боря акции и цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                    ...пък може човекът да е преценил, че покупката му е била грешка и сега гледа да се отърве на по-малка загуба! Колко ли такива има още?
                    И какво се е променило откак ги е поръчал, че да си рече тъй?

Коментар

• ...пък може човекът да е преценил, че покупката му е била грешка и сега гледа да се отърве на по-малка загуба! Колко ли такива има още?

Коментар

• Много просто - на когото липсва ликвидност. Когато няма търсене, а ти трябва кеш...

Коментар

• Я: минала е сделка и на Пънкар - недоумявам, кой би записал акции, за да ги шитне на същата цена.

Коментар

• Така е.

Би било позорно, ако каролци нещо не са ги качили в, докато аз и другите клиенти на Евро финанс вече можем да си пазаруваме Жабоци.

Коментар

• хммм някакъв код дали може, не ги намирам на карол в мобилната платформа

6SOP би трябвало да е нали?

Коментар

• Аре: вече има и сделка.

Коментар

Working...
                                X