If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук имам идея кой продава на емисионна без да съм правил задълбочена проверка. Мисля че мажо продава ако не директно то чрез подставено лице или след договорка с някого. Мисля, че целта е била да може да мине записването и сега след като това е факт просто ги пускат за продажба. Затова е и на емисионна цена, иначе нямам обяснение, то не че и очаквам цената да върви нагоре де, но който е записал да си му мисли
Възможно е това
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Възможно е и да се включи -
"главницата" е кажи речи - толкова Колко ли й трябва за да стане 2 кинт - има няма още половин-една година неликвидност..
Не е препоръка
Тук имам идея кой продава на емисионна без да съм правил задълбочена проверка. Мисля че мажо продава ако не директно то чрез подставено лице или след договорка с някого. Мисля, че целта е била да може да мине записването и сега след като това е факт просто ги пускат за продажба. Затова е и на емисионна цена, иначе нямам обяснение, то не че и очаквам цената да върви нагоре де, но който е записал да си му мисли
Очаквам да видим и под панкар. Как искаш да ти стои цената 5 години, като погледнеш, че главницата ти е спаднала и се крепи на 4 оферти купува на средно 3, или 3 и нещо лева! За обикновените говорим. Сега че ще ви снасят дивидент - ок, ама на панкар сте калкулирали цели 3 дивидента предварително над главницата. Няма проблем, че е 3 годинин напред, но ще има проблем ако след 3 години стане нещо като - "я камилата - я камиларя"
Те да продължават 3 от всеки пет години (напримерно) да снасят по един кинт дивидент, пък който иска: не на 3 кинта, но и на Разбойник да продава - това си е лично негово извращение. Луди има навсякъде, включително на БФБ.
Вендетов: радвам се, че ти е връзало
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Очаквам да видим и под панкар. Как искаш да ти стои цената 5 години, като погледнеш, че главницата ти е спаднала и се крепи на 4 оферти купува на средно 3, или 3 и нещо лева! За обикновените говорим. Сега че ще ви снасят дивидент - ок, ама на панкар сте калкулирали цели 3 дивидента предварително над главницата. Няма проблем, че е 3 годинин напред, но ще има проблем ако след 3 години стане нещо като - "я камилата - я камиларя"
Коментар