Първоначално изпратено от Slavi.13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - 548 лота - значи: 5 480 облизвации.
Мъдро, мъдро. Ще си спестят почти 45 Б лихви по, до края на.
Конверсионното съотношение на издадените облигации ще е 24 акции за една облигация. Конверсионната цена е 8,145 лв./акция.
Не съм чел проспекта.Last edited by Bobacho; 16.08.2016, 14:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеСмятал съм изтъргуваните лотове вчера за 584, а не 548, затова получавам завишен процент. Нямам облигации.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМИТРЕЕЕЕ , така става ли ???????
- http://www.investor.bg/novini-i-anal...edmica-166948/
-Те са общо 15 058 броя, всеки с номинална стойност 100 евро.
Мъдро, мъдро. Ще си спестят почти 45 Б лихви по, до края на.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
МИТРЕЕЕЕ , така става ли ???????
- http://www.investor.bg/novini-i-anal...edmica-166948/
-Те са общо 15 058 броя, всеки с номинална стойност 100 евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеГреши само в броя изтъргувани лотове вчера. Ако се вярва на данните от борсата, точно 548 лота са се разменили, което прави 5480 броя облигации или точно 36,39% от всички емитирани.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениераздели на 10 и ще си по близо до истината.
книжата са 15 058.
Уж имате от тях , пък не знаете колко са.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеНе грешиш, даже ги смятам към 39% от емисията.
ориентирайте се по оборота вчера.
книжата са 15 058.
Уж имате от тях , пък не знаете колко са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИнтроооов - не ги бръкай със старите привилегии. Говорим за облизвациите.
А по същата пътека не ги ли откриваш ...????
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеГрешиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение584 лота минали са. Това - около например да кажем 1/3 от емисията ли, или греша ли?
Коментар
Коментар