Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Всички акционери трябва да почерпят Императорът.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Тези неща не ги ли пише в отчетите? Или е по-лесно някой да го синтезира тук във форрума? Питам просто
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКомпанията притежава ли някакви дълготрайни материални активи? Предполагам че повечето обекти са под наем, интересува ме, има ли обекти на франчайз? Има ли неразпределена печалба от минали години, и на каква стойност е? Има ли непотърсени дивиденти, и на каква стойност са? Някой може ли да ми даде повече инфо на тези въпроси, или поне на някой от тях? Благодаря предварително.
- 1 like
Коментар
-
Компанията притежава ли някакви дълготрайни материални активи? Предполагам че повечето обекти са под наем, интересува ме, има ли обекти на франчайз? Има ли неразпределена печалба от минали години, и на каква стойност е? Има ли непотърсени дивиденти, и на каква стойност са? Някой може ли да ми даде повече инфо на тези въпроси, или поне на някой от тях? Благодаря предварително.
Коментар
-
2,4 мил /4 = 0.6 мил. + деведента за превелегията отиде до 1 мил. Ако няма по-голяма печалба от това - никак няма да е спокойно Импи))) Това все пак не е атера - да си живуркат с постоянна разпродажба на активите, колкото може по-дълго, заради бонусите от сделките))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениее как ще е фиксиран !?!?! Та нали следващата година не се знае каква ще е печалбатаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениее как ще е фиксиран !?!?! Та нали следващата година не се знае каква ще е печалбата
Аз придложих 28 стотинки, ама и 25 е незле.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЖабата снася Импов. ще има ле за плис-плис!? Ного вероятно нале))), там май ти беше най-голям %-та!?!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А бе ти съвсем вътрешен стана, да не си в борда вече
Официално де - имало е доста закачки по тоя повод при срещите ни с.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Никой друг не познава така добре тази компания, освен собствениците, той сигурно е и най - старият им акционер. Колко време пишеше, че работи и натиска за дивидент по обикновените и ето, че е факт. Всички акционери трябва да почерпят Императорът.
Това е много добър ход и решение от дружеството, с пъти по - разумно от 1 лев дивидент през няколко години. Акцията става прогнозируема, носи константен доход, неутрализират се големите ценови флуктоации, които се наблюдаваха преди, маркетмейкъра става излишен. Позитивна новина и за всички притежатели на привилегии.
Импе, какво ти каза Ирен, всяка година ли ще има дивидент по обикновените, определен % ли ще се изплаща от печалбата, фиксирани 25 ст. или?
Да: аз - един от пръвите инвеститори в Жабокът и си имам приказка с господарите на компанията - и да - убеждавам ги от дълго време, че ежегодното снасяне ще направи акцията прогнозируема, а компанията - почитана.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А бе ти съвсем вътрешен стана, да не си в борда вече
Това е много добър ход и решение от дружеството, с пъти по - разумно от 1 лев дивидент през няколко години. Акцията става прогнозируема, носи константен доход, неутрализират се големите ценови флуктоации, които се наблюдаваха преди, маркетмейкъра става излишен. Позитивна новина и за всички притежатели на привилегии.
Импе, какво ти каза Ирен, всяка година ли ще има дивидент по обикновените, определен % ли ще се изплаща от печалбата, фиксирани 25 ст. или?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Потвърдено от Ирен.
Коментар
Коментар