Също така ако могат да коментират на какъв етап са разговори, преговори или каквото там за придобиване на други фирми и евентуално дейност в Румъния и Македония. Нещо по-конкретно ако има , а не да се коментират само слухове и бля , бля...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеЗдравейте, по тази позиция май нищо не се случва и никой не писал вече месец?! ОС за днес ли беше определено и някой дали е ходил да пише казали ли са нещо интересно?!
1. На какво се дължи скокът в разходите за първото тримесечие? Дали това е тенденция или по-скоро са инцидентни?
2. Да разбираме ли от последния дивидент, че политиката се променя и редовно ще се раздават, макар и по-малки дивиденти или тази година е изключение?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Не оздравяват БДЖ, сигурен съм в това.
Я си измислете въпроси - до сборището има време, а аз ще задам на ИренПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Приходите добри, но разходите за заплати скачат близо двойно от 446к на 792к и унищожават печалбата. Импе, може да попиташ на сборището допълнително по въпроса, дали е свързано с планове за разрастване(нов персонал) или оздравяват БДЖ с тези пари?
Я си измислете въпроси - до сборището има време, а аз ще задам на Ирен
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпи, точно коментирахме, че минимум милионче трябва печалба за да има някакви деведенти, то какво се оказа - че сме лоши пророци ))))) Мижавка печалбичкасе къдери при жабчето за първото тримесечие, хайде хаирлия да е и дано натрупат още, че да има за дееведент и плис-плис))))))Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Импи, точно коментирахме, че минимум милионче трябва печалба за да има някакви деведенти, то какво се оказа - че сме лоши пророци ))))) Мижавка печалбичкасе къдери при жабчето за първото тримесечие, хайде хаирлия да е и дано натрупат още, че да има за дееведент и плис-плис))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ама голям ти е кеф с тези табелки, налЕ, признай си!?!?))) Как ще се лишиш занапред от това удоволствие !?))))) Дръж и не пускай )))))) Знаеш чичо си Уорън кога продава добрата книга - никога)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпи, ти и трейдинга ли разкара, както се канеше на 8 и нщо. Сега май вече се приближи към 9 ))))))) После да не плачеш като при бинтаджийницата!?!?))))
Що да го разкарвам по никое време? Надувайте-надувайте-надувайте още. Ще разкарам максимум до 1/3 от, но не сега още - защото искам здравата да ви очеша.
И вчера - на пръвото сборище - питаха ме дали не съм го някои - но после се успокоиха на второто сборище, като видяха, че на табелката ми е написано същото красиво и кръгло число, което и преди.
Относно обектите: предлагал съм да купим някои от най-сигурните и стратегически разположени обекти, стига да не е кожодерско - не щат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, много сгреши, че се махна от жабоците, МЦХ и ХЕС..Отиде да гониш Михаля и изпусна по- високите печалби..Смятал ли си си пропуснатите капиталови печалби и дивиденти..
Как ще съм се махнал от Златният Жабок - това ми е втората по тежест компания в.
Хесовици тоже си имам.
Любовното послание - щях още да имам, ако не ме бяха измамили ония долни мерзавци от Кафенето, дано се разболеят от рак на aнусите. Проклетидаса.
И не пропущам нищо, камо ли дивиденти - компаниите навън, средностатистически, ми носят дивидентна доходност, каквато тукашните компании - пак средностатистически, вече няма как да дадат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКомпанията притежава ли някакви дълготрайни материални активи? Предполагам че повечето обекти са под наем, интересува ме, има ли обекти на франчайз? Има ли неразпределена печалба от минали години, и на каква стойност е? Има ли непотърсени дивиденти, и на каква стойност са? Някой може ли да ми даде повече инфо на тези въпроси, или поне на някой от тях? Благодаря предварително.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеКомпанията притежава ли някакви дълготрайни материални активи? Предполагам че повечето обекти са под наем, интересува ме, има ли обекти на франчайз? Има ли неразпределена печалба от минали години, и на каква стойност е? Има ли непотърсени дивиденти, и на каква стойност са? Някой може ли да ми даде повече инфо на тези въпроси, или поне на някой от тях? Благодаря предварително.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар