IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Също така ако могат да коментират на какъв етап са разговори, преговори или каквото там за придобиване на други фирми и евентуално дейност в Румъния и Македония. Нещо по-конкретно ако има , а не да се коментират само слухове и бля , бля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
      Здравейте, по тази позиция май нищо не се случва и никой не писал вече месец?! ОС за днес ли беше определено и някой дали е ходил да пише казали ли са нещо интересно?!
      Утре е, а Импето е обещал да зададе въпросите от форума и после да сподели отговорите. Затова да ги повторим, за да не ги забрави:

1. На какво се дължи скокът в разходите за първото тримесечие? Дали това е тенденция или по-скоро са инцидентни?
      2. Да разбираме ли от последния дивидент, че политиката се променя и редовно ще се раздават, макар и по-малки дивиденти или тази година е изключение?
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Здравейте, по тази позиция май нищо не се случва и никой не писал вече месец?! ОС за днес ли беше определено и някой дали е ходил да пише казали ли са нещо интересно?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Не оздравяват БДЖ, сигурен съм в това.

Я си измислете въпроси - до сборището има време, а аз ще задам на Ирен
          Въпрос: на какво се дължи резкия скок в разходите за първото тримесечие и дали това е тенденция или нещо по-скоро извънредно?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Приходите добри, но разходите за заплати скачат близо двойно от 446к на 792к и унищожават печалбата. Импе, може да попиташ на сборището допълнително по въпроса, дали е свързано с планове за разрастване(нов персонал) или оздравяват БДЖ с тези пари?
            Не оздравяват БДЖ, сигурен съм в това.

Я си измислете въпроси - до сборището има време, а аз ще задам на Ирен
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Импи, точно коментирахме, че минимум милионче трябва печалба за да има някакви деведенти, то какво се оказа - че сме лоши пророци ))))) Мижавка печалбичкасе къдери при жабчето за първото тримесечие, хайде хаирлия да е и дано натрупат още, че да има за дееведент и плис-плис))))))
              Приходите добри, но разходите за заплати скачат близо двойно от 446к на 792к и унищожават печалбата. Импе, може да попиташ на сборището допълнително по въпроса, дали е свързано с планове за разрастване(нов персонал) или оздравяват БДЖ с тези пари?
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Импи, точно коментирахме, че минимум милионче трябва печалба за да има някакви деведенти, то какво се оказа - че сме лоши пророци ))))) Мижавка печалбичкасе къдери при жабчето за първото тримесечие, хайде хаирлия да е и дано натрупат още, че да има за дееведент и плис-плис))))))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ама голям ти е кеф с тези табелки, налЕ, признай си!?!?))) Как ще се лишиш занапред от това удоволствие !?))))) Дръж и не пускай )))))) Знаеш чичо си Уорън кога продава добрата книга - никога)))))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Импи, ти и трейдинга ли разкара, както се канеше на 8 и нщо. Сега май вече се приближи към 9 ))))))) После да не плачеш като при бинтаджийницата!?!?))))
                    Не съм, бе.

Що да го разкарвам по никое време? Надувайте-надувайте-надувайте още. Ще разкарам максимум до 1/3 от, но не сега още - защото искам здравата да ви очеша.

И вчера - на пръвото сборище - питаха ме дали не съм го някои - но после се успокоиха на второто сборище, като видяха, че на табелката ми е написано същото красиво и кръгло число, което и преди.

Относно обектите: предлагал съм да купим някои от най-сигурните и стратегически разположени обекти, стига да не е кожодерско - не щат.
                    Last edited by Императорът; 26.04.2017, 00:16. Причина: Относно.

Коментар

• Импи, ти и трейдинга ли разкара, както се канеше на 8 и нщо. Сега май вече се приближи към 9 ))))))) После да не плачеш като при бинтаджийницата!?!?))))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Импов, много сгреши, че се махна от жабоците, МЦХ и ХЕС..Отиде да гониш Михаля и изпусна по- високите печалби..Смятал ли си си пропуснатите капиталови печалби и дивиденти..
                        Не съм, бе.

Как ще съм се махнал от Златният Жабок - това ми е втората по тежест компания в.
                        Хесовици тоже си имам.
                        Любовното послание - щях още да имам, ако не ме бяха измамили ония долни мерзавци от Кафенето, дано се разболеят от рак на aнусите. Проклетидаса.

И не пропущам нищо, камо ли дивиденти - компаниите навън, средностатистически, ми носят дивидентна доходност, каквато тукашните компании - пак средностатистически, вече няма как да дадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                          Компанията притежава ли някакви дълготрайни материални активи? Предполагам че повечето обекти са под наем, интересува ме, има ли обекти на франчайз? Има ли неразпределена печалба от минали години, и на каква стойност е? Има ли непотърсени дивиденти, и на каква стойност са? Някой може ли да ми даде повече инфо на тези въпроси, или поне на някой от тях? Благодаря предварително.
                          Има неразпределени печалби, колко ДМА - не мога да ти кажа приблизителни суми - но има повече златце, отколкото всички акционери биха могли да изближат и за 8 644 живота. Кой луд няма да си вземе сосните дивиденти? Това да не е компания от масовата приматизация?

Коментар

• Браво на ръководството.....пътя за изграждане на имидж, прозрачност и създаване на доверие към миноритарите е дълъг и труден, но това е правилния път....БРАВО!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                              Компанията притежава ли някакви дълготрайни материални активи? Предполагам че повечето обекти са под наем, интересува ме, има ли обекти на франчайз? Има ли неразпределена печалба от минали години, и на каква стойност е? Има ли непотърсени дивиденти, и на каква стойност са? Някой може ли да ми даде повече инфо на тези въпроси, или поне на някой от тях? Благодаря предварително.
                              достатъчно е да разгледаш събитията от миналата година и ще намериш отговори - печалбата специално бе разпределена преди да се конвертират привилигированите в обикновенни и да има непотърсени дивиденти, сигурен съм че сумата ще е несъществена
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Импов, много сгреши, че се махна от жабоците, МЦХ и ХЕС..Отиде да гониш Михаля и изпусна по- високите печалби..Смятал ли си си пропуснатите капиталови печалби и дивиденти..

Коментар

Working...
                                X