IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на сайта са качили информация за събранието http://sofcom.bg/2017/06/02/%D1%80%D...%81%D0%BE.html
    Бих искала да Ви уведомя, че на 31.05.2017 г. се проведе редовно годишно Общо събрание на акционерите в Дружеството, на което бяха представени 1 612 987 (един милион шестстотин и дванадесет хиляди деветстотин осемдесет и седем) броя акции, представляващи 66,62 % (шестдесет и шест цяло и шестдесет и две стотни проценти) от общия брой акции с право на глас и 62,01 % (шестдесет и две цяло и една стотна проценти) от капитала на Дружеството.

На общото събрание бяха представени три пълномощни, на името на акционерите Калоян Иванов Ленков, ДФ „ЮГ МАРКЕТ ОПТИМУМ“ и ДФ „ЮГ МАРКЕТ МАКСИМУМ“, управлявани от „ЮГ МАРКЕТ ФОНД МЕНИДЖМЪНТ“ АД. Останалите акционери гласуваха лично или чрез своя законен представител (за акционерите юридически лица).

На следващо място, Общото събрание прие решение за разпределяне на гарантиран дивидент на акционерите, притежаващи привилегировани акции от капитала на Дружеството в размер на 0,225 лв. (двадесет и две цяло и пет десети стотинки), както и на дивидент на акционерите с обикновени акции в размер на 0,25 лв. (двадесет и пет стотинки) на акция.

В рамките на така приетите решения Съветът на директорите беше овластен от акционерите да извърши необходимите правни и фактически действия, свързани с процедурата по изплащане на дивидента на акционерите. Конкретните условия и ред за изплащане на дивидента ще бъдат определени допълнително от Съвета на директорите.

Съгласно закона и Устава на Дружеството право да получат дивидент ще имат акционерите (привилегировани и обикновени), вписани в книгата за акционерите, водена от Централен депозитар на 14-тия ден след датата на годишното общо събрание (14.06.2017 г.).

Общото събрание на акционерите прие решения за промяна на адреса на управление на Дружеството, което наложи извършване на промяна и в Устава на Дружеството, както и за преизбиране на настоящите членове на Съвета на директорите за нов 5-годишен мандат, считано от провеждане на общото събрание. Приетите промени са заявени за вписване по електронното дело на Дружеството в Търговския регистър към Агенцията по вписванията.
    п.с. импе голям пропуск, да се загубиш така, гледам си в списъка дето е с предполагаемите присъстващи на събранието
    Last edited by ceneto; 02.06.2017, 21:26.
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Eх Импе,Импе - не отиде на ОСА и два дена след него няма кой да каже проведе ли се ?
      ,гласуваха ли дивидент ?
      какво казаха Вачеви за дружеството. ?

Поне се кандидатирай за ДВИ и да ни осведомяваш.
      В момента са с проформа ДВИ, поне така се усеща, както е и при много други компании на БФБ.

Подкрепям и аз Импето за ДВИ, един от най - старите им акционери, познава добре компанията и шефовете, никой друг като него не пише с такъв плам за СОФКОМ.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Eх Импе,Импе - не отиде на ОСА и два дена след него няма кой да каже проведе ли се ?
        ,гласуваха ли дивидент ?

...ми аз в някакъв смисъл съм такова

Не пише никъде нищо за това ли? Не съм гледал - ама защо пък да не се е провело?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Eх Импе,Импе - не отиде на ОСА и два дена след него няма кой да каже проведе ли се ?
          ,гласуваха ли дивидент ?

Коментар

И като и звъннеш да кажеш на Ирен да увеличат дивидента ,та да си купиш 1 GPS за да не се губиш в София .
            Поздрави !
            П.П Майтап приятелю - да не се обидиш ?
            Не се обиждам, аз видях къде е по картата, но пак не се ориентирах: тая улица ного оплетена, нарязана е май на парчета и номерата са разбръкани, а и нямах ного време да търся, щото окъснях.

Звънях на Ирен, но мобата и изключваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              За съжаление сборището аз пропуснах Закъснях и не можах да намеря адресът.
              И като и звъннеш да кажеш на Ирен да увеличат дивидента ,та да си купиш 1 GPS за да не се губиш в София .
              Поздрави !
              П.П Майтап приятелю - да не се обидиш ?

Коментар

• Никой ли не е ходил?! Аз съм доста далеко от София иначе щях да го уважа... никакви веста значи няма...жалко.

Коментар

• Ние пък мислехме, че ще кажеш свежи новини от Ирен..Не може ли да и се обадиш за информация- нали я познаваш..

Коментар

• Импе, как ще пропуснеш сборището!?!? Един дуче никога не пропсуска зборища - направи си самозабележка.)))) А и как са го направили без теб!?!? Не са ли наясно че така не става !?!?)))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• За съжаление сборището аз пропуснах Закъснях и не можах да намеря адресът.

Коментар

А защо е сменен адреса ?
                        Има вече нов собствен офис ?
                        Или под наем ?
                        И има ли промяна във взаимоотношенията със София комерс кредит груп ?
                        Нямат нищо общо, разделиха се с.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Ами и аз работя

Хора, който идва - не забравяйте: новият адрес - Ралевица 74 - това е в югозападна София - да не пъкнете в криптата
                          А защо е сменен адреса ?
                          Има вече нов собствен офис ?
                          Или под наем ?
                          И има ли промяна във взаимоотношенията със София комерс кредит груп ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Няма как Импе. През това време работиме, изкарваме пари, с които ти подпираме цената и пълниме бидчета.
                            Ами и аз работя

Хора, който идва - не забравяйте: новият адрес - Ралевица 74 - това е в югозападна София - да не пъкнете в криптата

Коментар

`айде с мене на сборище бе: стига сте ме ползвали кат` тако`а...
                              Няма как Импе. През това време работиме, изкарваме пари, с които ти подпираме цената и пълниме бидчета.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• `айде с мене на сборище бе: стига сте ме ползвали кат` тако`а...

Коментар

Working...
                                X