IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• той теста е в дълбочина първата редица е за виртуална поръчка 10 000лв
    извинявам се ама не мога да кача скрееншот
    от тук може да изтеглиш файла
    http://rss.bse-sofia.bg/?page=Vwap&action=info
    http://rss.bse-sofia.bg/download/spread.xls
    Last edited by ceneto; 06.07.2017, 22:30.
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      новата функция за тестовете на спреда е много добра, тука нали имаше маркетмейкър а спреда 10-28% или маркет мейкъра е само на привилегиите там е 3%
      маркет-мейкъра е онзи с по 800-те броя. Не съм забелязал разликата между офертите да е 10-28%
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• новата функция за тестовете на спреда е много добра, тука нали имаше маркетмейкър а спреда 10-28% или маркет мейкъра е само на привилегиите там е 3%
        Last edited by ceneto; 06.07.2017, 21:10.
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Мдам - не е ного редно - но все пак си чешат собственият бизнес. Аз - докато ми снасят добре дивидентченца: доволен.
          Прав си, Импе. Това е собственият им бизнес. А акционерите са... (нека всеки сам да довърши изречението).

Коментар

• Мдам - не е ного редно - но все пак си чешат собственият бизнес. Аз - докато ми снасят добре дивидентченца: доволен.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе - не им бях чел отчетите отдавна и не знам ти как скубеш хъхряците, ама и тия бая си скубят акционерите
              При 1,3млн финансов резултат много лапат семейство Вачеви бе!
              А като гледам и 1трим на 2017 са увеличили още разходите за възнаграждения та печалбата е още по-зле!
              Сега панимаю защо записаха на РъБъ последните привилегии
              Успех!

"През 2016 година възнаграждения, получени общо през годината от
              членовете на съвета на директорите възлизат на 597 хил. лв. – брутно
              възнаграждение.

За отчетния период Общото събрание на акционерите на „СОФИЯ
              КОМЕРС-ЗАЛОЖНИ КЪЩИ” АД е определило постоянно възнаграждение и
              такова е било изплатено, както следва:
              • на г-жа Ирена Тодорова Вачева в качеството й на изпълнителен член
              на СД на Дружеството, е изплатено възнаграждение в размер на
              63 000 лв.;
              • на г-н Тодор Ангелов Вачев в качеството му на председател на СД на
              Дружеството, е изплатено възнаграждение в размер на 60 000 лв.;
              В качеството си на експерт финансови и стопански анализи назначен по трудов договор г-н
              Тодор Вачев е получил 390 000 лв.
              • на г-н Владимир Делчев Владимиров, в качеството му на независим
              член на СД на Дружеството, е изплатено възнаграждение в размер на
              84 000 лв."

Коментар

Според написаното в елегантно обновеният жабешки сайт, дивидентът по привилегиите около утре ще бъде снесен
                Импе, дано не са платили повече от 200-300лв някой да смени темплейта:
                https://colorlib.com/wp/themes/travelify/

Коментар

• Според написаното в елегантно обновеният жабешки сайт, дивидентът по привилегиите около утре ще бъде снесен

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
                    пъкна
                    Кое бе? Дивидентът по простите ли? При тебе чак сега ли?

Коментар

• пъкна
                      Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Уважаеми господа от Инвестора бихте ли били така добри да актуализирате информацията си за новите привилигировани акции на СОФКОМ щото от справката излиза, че от 1 година няма такива?! Нещо изоставате и да давате препратка към обикновенните акции на компанията? Благодаря.

Коментар

Я: вярно, че са ме написали - само дето са ми броили само простите акции. Или привилегиите не бяха с право на глас ли?
                          С право на глас са, явно е техническо несъответствие.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

В момента са с проформа ДВИ, поне така се усеща, както е и при много други компании на БФБ.

Подкрепям и аз Импето за ДВИ, един от най - старите им акционери, познава добре компанията и шефовете, никой друг като него не пише с такъв плам за СОФКОМ.
                            Ми след десет години цоцане на сосни дивиденти и лихви - би било противоестествено да не пиша с - както ти се изрази - плам.

Ако искат Ирен и Тодор да ме турят ДВИ и да ми викат: Пламенчо.
                            Last edited by Императорът; 02.06.2017, 23:13. Причина: Пламенчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              на сайта са качили информация за събранието http://sofcom.bg/2017/06/02/%D1%80%D...%81%D0%BE.html

п.с. импе голям пропуск, да се загубиш така, гледам си в списъка дето е с предполагаемите присъстващи на събранието
                              Я: вярно, че са ме написали - само дето са ми броили само простите акции. Или привилегиите не бяха с право на глас ли?

Коментар

• Импей питай жабоците още ли ще вдигат фонда раб.заплати и докога, ще има ле таван))) Да не се окаже, че отгоре е само небето))))))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X