Първоначално изпратено от мечето Йоги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от мечето ЙогиДали ще имаме още една сделчица днес на 4,30 ??
Не е препоръка.
Ако не ви харесва, не я купувайте. За мен е добре, да ми присъства в портфейла. Пък и не ме интересува дали и кой иска или не иска да я купува. По време на криза активите им растат, печалбата расте, собствения капитал расте, дивидент - добър, нямат задължения, половината собствен капитал е наличен кеш. Рано или късно ще се оцени. Остава само мажоритаря да е коректен, друго не ме касае. Дивидентите на Хима и Енемона не ме кефят. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиДали ще имаме още една сделчица днес на 4,30 ??
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teodor IvПървоначално изпратено от чичо СкруджМдааа, и чичо Скрудж много харесва дивидентна акция със сносен дивидент...
Не в грешка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
CCV:ASX
Като акционер аз лично бих предпочел да SOFCOM da не раздават всичко като дивиденти, а да влагат пари в придобивания на бизнес и експанзия.
За пример мога да дам Cash Convertors (ASX) със заложни къщи в Англия и Австралия, които в момента те правят точно това-разрастват се и изкупуват офиси, които са били на френчайз досега. И те дават дивидент, но предпочитат да се възползват от пазарната конюктура.
За справка:
http://www.cash-converters.com.au/
http://www.cashconverters.co.uk/
Като цяло SOFCOM трябва да продължат да развиват проектите си (част от които бяха от преди кризата) и да се разрастват в татковината и извън нея. Кой каквото ще да си приказва, но парите нямат мирис!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no creditТук наблюдавам раздвижване и по темата, и с акциите, може би причината е дивидента, който предстои да се дава след 4 месеца. На мен ми е по-интересно дали от обикновените акции ще се вземе дивидент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EtihadПървоначално изпратено от DioПървоначално изпратено от EtihadЗдравеите, oтскoрo наблЮдавам тази акция и бих искал да пoпитам, някoи знае ли каквo 6те се слу4и с акциoнерите акo акцията бъде делистната?
Заплашените от делистване дружества чакат оферти от маркет-мейкъри20.02.2009 10:03 (4F5 / FAZAN) (4BH / ROZA) (6L1 / LOMSKO) (6SO / SOFCOM) (5BI / BIANOR) (SW3 / STOKP)
Коментар
-
Първоначално изпратено от DioПървоначално изпратено от EtihadЗдравеите, oтскoрo наблЮдавам тази акция и бих искал да пoпитам, някoи знае ли каквo 6те се слу4и с акциoнерите акo акцията бъде делистната?
Заплашените от делистване дружества чакат оферти от маркет-мейкъри20.02.2009 10:03 (4F5 / FAZAN) (4BH / ROZA) (6L1 / LOMSKO) (6SO / SOFCOM) (5BI / BIANOR) (SW3 / STOKP)
Коментар
Коментар