IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
    Сериозни пакетчета минават днес !
    Даа и на мен ми направи впечатление ,дали ще има и други новини?
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Сериозни пакетчета минават днес !

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Да, малък бонус от неразпределената!
        Екстра ! Браво на Златния жабок и семейство Вачеви !

Коментар

• Първоначално изпратено от pln Разгледай мнение

Така го разбрах и аз, затова е и извънредно събранието. На редовно може пак
          Да, и на редовното няма да откажем !

Коментар

Интересно ! Пончо, може би си по наясно, до колкото аз разбирам става въпрос за разпределяне на неразпределената печалба за минал период нали така ? Сега видях, че в отчета е над милион.
            Да, малък бонус от неразпределената!

Коментар

Интересно ! Пончо, може би си по наясно, до колкото аз разбирам става въпрос за разпределяне на неразпределената печалба за минал период нали така ? Сега видях, че в отчета е над милион.
              Така го разбрах и аз, затова е и извънредно събранието. На редовно може пак

Коментар

Благодаря Poncho!Трудно се работи в движение от телефон!Вече съм на лаптопа!

Коментар

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

При положение, че размерът на кредитният портфейл дори леко спада последното тримесечие и са акумулирали сериозен кеш аз поне съм доста позитивен в това отношение )
                      И аз съм позитивен в очакванията ми ,но да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        За акордеона поздрави,но дали ще има дивидент тук и какъв би бил според теб???P.S.Препоръки никакви разбира се нямам,а имам малко акции и аз тук!
                        При положение, че размерът на кредитният портфейл дори леко спада последното тримесечие и са акумулирали сериозен кеш аз поне съм доста позитивен в това отношение )

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                          Тук и двамата ще разпъваме акордеона
                          За акордеона поздрави,но дали ще има дивидент тук и какъв би бил според теб???P.S.Препоръки никакви разбира се нямам,а имам малко акции и аз тук!

Коментар

• Тук и двамата ще разпъваме акордеона

Коментар

• "Към настоящия момент вписаният капитал на „СОФИЯ КОМЕРС – ЗАЛОЖНИ КЪЩИ“ АД е в размер на 8 937 384 лева, разпределен в 8 937 384 акции с номинална стойност 1 (един) лев всяка."

....беше отбелязана текуща печалба в размер на 3 835 хил.лв"

Красота !

Коментар

• Гледам последните дни катерим бавно нагоре, дали пък няма да ни зарадват с добри новини?

Мненията ми не са препоръка за покупко-продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X