IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Това е много интересно ;-)
    Къде може да се видят повече подробности?
    Creditlab.bg или друго имаш предвид?

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
      https://www.investor.bg/a/538-pazari...er-kreditirane

продължават развитието
      Това е много интересно ;-)
      Къде може да се видят повече подробности?

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...er-kreditirane

продължават развитието
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          Тук ми се струва, че спокойно ще може към 25 стотинки дивидент да се плати за 2024г. Приходите вървят добре. А може и само да ми се иска
          Освен дивидент от 2024 тук също е интересно да видим какво ще е решението по отношение на понатрупалата се вече неразпределена печалба. За разлика от други компании тук интереса на малкия инвеститор не се игнорира.

Коментар

• Тук ми се струва, че спокойно ще може към 25 стотинки дивидент да се плати за 2024г. Приходите вървят добре. А може и само да ми се иска

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Дано не ти станат прекалено тежки в портфейла, че моите се наложи да ги поокастря преди повече от две години. От тогава насам пак гонят номер едно в надпревара с Шилето
              Така е , тежат и на мен към 30%,но съм от началото и все ме радват.
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                Добро утро!Никога не съм предполагал,че ще купувам тук над 4 лева!Но ето случва се и дано все още има акции преди 5-те лева!P.S.Препоръки нямам никакви разбира се,а хартиите снаха доста!
                Дано не ти станат прекалено тежки в портфейла, че моите се наложи да ги поокастря преди повече от две години. От тогава насам пак гонят номер едно в надпревара с Шилето

Коментар

• Добро утро!Никога не съм предполагал,че ще купувам тук над 4 лева!Но ето случва се и дано все още има акции преди 5-те лева!P.S.Препоръки нямам никакви разбира се,а хартиите снаха доста!

Коментар

• Винаги точни

Коментар

• Пъкна дивидент.

Коментар

• Какво мислите за цената на акциите IpoTech Sofcom превилигировани

Коментар

• Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение

Който купил под 4лв, купил…
                          И аз така мисля!Без каквито и да било препоръки разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                            Отчет бижу ! От златния жабок трябва да се преименува на златната кокошка !
                            Който купил под 4лв, купил…

Коментар

• Отчет бижу ! От златния жабок трябва да се преименува на златната кокошка !

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                                Продължавам да не разбирам, какъв е смисълът да плащат два дивидента, през 14 дни? Най-добре е да го направят тримесечен, и да има някаква предвидимост. (по закон мисля че нямат право на тримесечни дивиденти, но могат да плащат два шестмесечни, и два извънредни). Иначе поздрави за редовната дивидентна политика.

Коментар

Working...
                                X