Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРазпитахте ли новите пари как смятат да дойдат - чрез нови привилегии, чрез облизвации или друго? На какви лихви и ако са акции на какви пари ще са?
Вендетов - не бъди алчен. Ти ли си тормозил Ирен?Тя каза да ти кажа: "нъцки".
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи съвсем нормално сборище.
Гласувахме всичко - привилегированите акции стават прости след като им изтече правото на дивидент - тоест 2 седмици след сборището, дивидентът по тях ще бъде снесен в рамките на един месец, дивидентът по простите - на два пъти в рамките на месец. Иначе плановете на компанията не са се променили.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Ми съвсем нормално сборище.
Гласувахме всичко - привилегированите акции стават прости след като им изтече правото на дивидент - тоест 2 седмици след сборището, дивидентът по тях ще бъде снесен в рамките на един месец, дивидентът по простите - на два пъти в рамките на месец. Иначе плановете на компанията не са се променили.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеприключи в 12.40
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеНякой има ли информация дали приключи ОСА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеНякой има ли информация дали приключи ОСА?
Коментар
-
До Blackhat
Не знам дали е понци схема, но отчета не изглежда пълен "шит". Само предполагам какво имаш предвид, като ползваш тоя термин. Така или иначе мисля, че може да видим следващите две седмици бърз ръст в цената на акцията. Това ще е в следствие на дивидентната им политика и предложените дивиденти - 1лв за обикновена и 0.75 лв за префиренциална акция. Моето мнение е, че обикновените ще стигнат 6лв а превилегированите може би с 25 ст. по-малко.
Не е препоръка за покупка или продажба!
Коментар
Коментар