IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
    Някой знае ли кога ще се публикува протокола от сборището?
    Според закона срока е три работни дни от провеждането на ОСА.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Някой знае ли кога ще се публикува протокола от сборището?
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Брава.Които купиха на 4 лева, не сбъркаха

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Разпитахте ли новите пари как смятат да дойдат - чрез нови привилегии, чрез облизвации или друго? На какви лихви и ако са акции на какви пари ще са?
          Ами акциики... облизвации - защо? Акции - както говорихме и на предното отменено сборище - затова казах: намерения непроменени. компанията трябва да се разраства - скоро може да има добри новини.

Вендетов - не бъди алчен. Ти ли си тормозил Ирен? Тя каза да ти кажа: "нъцки".
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• новите привилегии няма шанс да са за 10, а не за 5г нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Ми съвсем нормално сборище.

Гласувахме всичко - привилегированите акции стават прости след като им изтече правото на дивидент - тоест 2 седмици след сборището, дивидентът по тях ще бъде снесен в рамките на един месец, дивидентът по простите - на два пъти в рамките на месец. Иначе плановете на компанията не са се променили.
              Разпитахте ли новите пари как смятат да дойдат - чрез нови привилегии, чрез облизвации или друго? На какви лихви и ако са акции на какви пари ще са?
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ми съвсем нормално сборище.

Гласувахме всичко - привилегированите акции стават прости след като им изтече правото на дивидент - тоест 2 седмици след сборището, дивидентът по тях ще бъде снесен в рамките на един месец, дивидентът по простите - на два пъти в рамките на месец. Иначе плановете на компанията не са се променили.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                  приключи в 12.40
                  Ми давайте инфо де, какво се ослушвате

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                    приключи в 12.40
                    Нещо интересно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                      Някой има ли информация дали приключи ОСА?
                      приключи в 12.40

Коментар

• [QUOTE=vale1;1059972182]София Комерс-Заложни къщи АД-София (6SOA) свиква ОСА на 08.04.2016 год. от 12.00 ч. в гр. София, жк. Дианабд бл. 58 офис 6 [/QUO

ОППСС ..............Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                          Някой има ли информация дали приключи ОСА?
                          София Комерс-Заложни къщи АД-София (6SOA) свиква ОСА на 08.04.2016 год. от 12.00 ч. в гр. София, жк. Дианабд бл. 58 офис 6

Коментар

• Някой има ли информация дали приключи ОСА?

Коментар

• Утре ще пъкнете ли на сборище?

Котков - от 10 години ги чакат да избягат с парите - ама още не са - ного бавно тичат жабешките господари, бе?

Коментар

• До Blackhat

Не знам дали е понци схема, но отчета не изглежда пълен "шит". Само предполагам какво имаш предвид, като ползваш тоя термин. Така или иначе мисля, че може да видим следващите две седмици бърз ръст в цената на акцията. Това ще е в следствие на дивидентната им политика и предложените дивиденти - 1лв за обикновена и 0.75 лв за префиренциална акция. Моето мнение е, че обикновените ще стигнат 6лв а превилегированите може би с 25 ст. по-малко.

Не е препоръка за покупка или продажба!

Коментар

Working...
                                X