IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
    Пълен шит кат глеdам оtчета ..Тва е някава понци схема..
    Но въпроса е дали ще прилъгват още жабета или ще бегат с парите директно
    Като го гледа поне видя ли от коя година е публикувания доклад за дейността ?

Коментар

• Пълен шит кат глеdам оtчета ..Тва е някава понци схема..
      Но въпроса е дали ще прилъгват още жабета или ще бегат с парите директно

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        Приятелю отчета го публикуваха преди повече от месец с материалите за ОСА
        Друг не знам дали ще публикуват.
        Благодаря, намерих, търсех в секцията отчети, където го няма годишния.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
          Не намирам публикуван отчет, има ли?
          Приятелю отчета го публикуваха преди повече от месец с материалите за ОСА
          Друг не знам дали ще публикуват.

Коментар

• Не намирам публикуван отчет, има ли?
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• никой ли не иска да продаде под 5 или на 5 - pretty please?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Атерата вече продава земица основно на изплащане - на 5-годишни вноски, но яко скъпарската - до 1500 кинта на декар. Дивидентите от тия продажби ще се раздават след изплащането на цялата сума - т.е. от земицата продадена 15-а година ще лапаме дивидентчета 20-а. Дотогава - дивиденти - по-малки, оттогава - пак: сосни-сосни.
                добре де ,а защо тогава не купим 2019 ами сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                  Така, така... Тук някой се готви за новите привилегии по 5лв парчето

- А според мен ,- се отказва от лев с отложено плащане дивидент и
                  ги хвърли на пазар ... Кой как иска - тъй да го чете !

Коментар

• Така, така... Тук някой се готви за новите привилегии по 5лв парчето

Коментар

Няма да ликвидират нищо: те и продават земица, ама и купуват земица. Притежаваните декари почти не се променят или поне не драстически.

А и да ти кажа - ако разпродадат земицата на 1280 кинта средно - напримерно казано - и ликвидират - аз нямам нищо, ама съвсем нищо против.

А инфо има: всички знаят това.
                      Благодаря за поста.
                      Малко ми е странно да продават земя купена на 600-700 примерно на 1200+, и след време да купуват пак на тези нива - трябва да се познаят по-подробно с Атерата.
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        Има ли го това инфо някъде, че ми стана много интересно? По твоите думи Атерата отива 2020 на ликвидация - земите като ги ликвидират, то каква дейност ще правят. Банка?
                        Няма да ликвидират нищо: те и продават земица, ама и купуват земица. Притежаваните декари почти не се променят или поне не драстически.

А и да ти кажа - ако разпродадат земицата на 1280 кинта средно - напримерно казано - и ликвидират - аз нямам нищо, ама съвсем нищо против.

А инфо има: всички знаят това.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Атерата вече продава земица основно на изплащане - на 5-годишни вноски, но яко скъпарската - до 1500 кинта на декар. Дивидентите от тия продажби ще се раздават след изплащането на цялата сума - т.е. от земицата продадена 15-а година ще лапаме дивидентчета 20-а. Дотогава - дивиденти - по-малки, оттогава - пак: сосни-сосни.
                          Има ли го това инфо някъде, че ми стана много интересно? По твоите думи Атерата отива 2020 на ликвидация - земите като ги ликвидират, то каква дейност ще правят. Банка?

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Аз не знам какво ще стане 2020 - дай малко инфо, иначе добра схема 12-14% на година.

Коментар

Аз туканка замислих хитроумна схема, неговата кожица.
                              1. Като наближи падежът на облизвациите ми - набивам парите от в новите привилегировки.
                              2. 19-а година излизам от по-голямата част от привилегировките и се връщам в Атерата, в която си намалих рязко участието, но която от 20-а пак ще изплаща сосни дивиденти, защото знаете защо.

Така ще поддържам около 12-14% лихвено-дивидентна доходност още няколко години: да.
                              Аз не знам какво ще стане 2020 - дай малко инфо, иначе добра схема 12-14% на година.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                                Абе бичета спрете се малко че не мога да се вредя от вас .
                                Верно келепир ще има ама продаващите май още дебнат зад ъгъла.
                                Аз туканка замислих хитроумна схема, неговата кожица.
                                1. Като наближи падежът на облизвациите ми - набивам парите от в новите привилегировки.
                                2. 19-а година излизам от по-голямата част от привилегировките и се връщам в Атерата, в която си намалих рязко участието, но която от 20-а пак ще изплаща сосни дивиденти, защото знаете защо.

Така ще поддържам около 12-14% лихвено-дивидентна доходност още няколко години: да.

Коментар

Working...
                                X