Първоначално изпратено от Blackhat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПриятелю отчета го публикуваха преди повече от месец с материалите за ОСА
Друг не знам дали ще публикуват.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНе намирам публикуван отчет, има ли?
Друг не знам дали ще публикуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАтерата вече продава земица основно на изплащане - на 5-годишни вноски, но яко скъпарската - до 1500 кинта на декар. Дивидентите от тия продажби ще се раздават след изплащането на цялата сума - т.е. от земицата продадена 15-а година ще лапаме дивидентчета 20-а. Дотогава - дивиденти - по-малки, оттогава - пак: сосни-сосни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеТака, така... Тук някой се готви за новите привилегии по 5лв парчето
- А според мен ,- се отказва от лев с отложено плащане дивидент и
ги хвърли на пазар ... Кой как иска - тъй да го чете !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма да ликвидират нищо: те и продават земица, ама и купуват земица. Притежаваните декари почти не се променят или поне не драстически.
А и да ти кажа - ако разпродадат земицата на 1280 кинта средно - напримерно казано - и ликвидират - аз нямам нищо, ама съвсем нищо против.
А инфо има: всички знаят това.
Малко ми е странно да продават земя купена на 600-700 примерно на 1200+, и след време да купуват пак на тези нива - трябва да се познаят по-подробно с Атерата.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеИма ли го това инфо някъде, че ми стана много интересно? По твоите думи Атерата отива 2020 на ликвидация - земите като ги ликвидират, то каква дейност ще правят. Банка?
А и да ти кажа - ако разпродадат земицата на 1280 кинта средно - напримерно казано - и ликвидират - аз нямам нищо, ама съвсем нищо против.
А инфо има: всички знаят това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАтерата вече продава земица основно на изплащане - на 5-годишни вноски, но яко скъпарската - до 1500 кинта на декар. Дивидентите от тия продажби ще се раздават след изплащането на цялата сума - т.е. от земицата продадена 15-а година ще лапаме дивидентчета 20-а. Дотогава - дивиденти - по-малки, оттогава - пак: сосни-сосни.?
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАз не знам какво ще стане 2020 - дай малко инфо, иначе добра схема 12-14% на година.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз туканка замислих хитроумна схема, неговата кожица.
1. Като наближи падежът на облизвациите ми - набивам парите от в новите привилегировки.
2. 19-а година излизам от по-голямата част от привилегировките и се връщам в Атерата, в която си намалих рязко участието, но която от 20-а пак ще изплаща сосни дивиденти, защото знаете защо.
Така ще поддържам около 12-14% лихвено-дивидентна доходност още няколко години: да.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАбе бичета спрете се малко че не мога да се вредя от вас .
Верно келепир ще има ама продаващите май още дебнат зад ъгъла.
1. Като наближи падежът на облизвациите ми - набивам парите от в новите привилегировки.
2. 19-а година излизам от по-голямата част от привилегировките и се връщам в Атерата, в която си намалих рязко участието, но която от 20-а пак ще изплаща сосни дивиденти, защото знаете защо.
Така ще поддържам около 12-14% лихвено-дивидентна доходност още няколко години: да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар