IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Той - Императора - ги знае тия неща,колега netware5,ама все гледа да ни забавлява и като така,понякога си позволява по някоя художествена измислица - да се нагнети напрежението и да се завърже още по-здраво интригата.

Коментар

• Ей Цезаре, какъв съвпадък! Импе, чувствай се поканен! Това не е шега.

Коментар

• А така,Любимец 13!Виждаш ли,Софикс,ние сме щедри хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Опасявам, че в един момент Цезаров без да се усети ще стане мажоритар на Химко АД и повече няма да чуем нищо за него, щото ще му се наложи да избяга в джунглите на Латинска Америка или тайгата на Североизточен Сибир, за да се спаси от кредиторите на дружеството... :-(
          Ваше Величество, моите уважения, знаете че по въпроса за Химко съм на Вашето мнение. Но искам да Ви обърна внимание, че няма никаква връзка между собствеността на капитала на Химко и кредиторите. Т.е. уважаваният от нас Caessar няма нужда да бяга и да се крие от никакви кредитори. Той просто ще загуби инвестираните в развалината средства. Все пак според Търговския закон, акционерите в АД не носят отговорност за задължениятя му. Това да не ти е някой ЕТ!?!
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Много скромничко го даваш бе SOFIX. Отпусни си душата - аз и Цезар-я ще почерпим щедро!

Коментар

• Ха-ха-ха,да ти е сладка биричката...и НАЗДРАВЕ,колега Софикс!Аз и Любимец 13 ще те викнем на чевермето,а и Императора,и Крума - абе всички!

Коментар

• Аз за една биричка да изкарам пак е добре вие чак за вино и телета говорите

Шегичка

Коментар

• А на руйното вино му мяза и дебело мезе - чеверме,например - ама не агне ами теле...да!

Коментар

• Импе, преди няколко дена и мен ме заизпраща натам! Нещо си се объркал нещо обаче! Някой ще пие студена вода, друг руйно вино!

Коментар

• Опасявам, че в един момент Цезаров без да се усети ще стане мажоритар на Химко АД и повече няма да чуем нищо за него, щото ще му се наложи да избяга в джунглите на Латинска Америка или тайгата на Североизточен Сибир, за да се спаси от кредиторите на дружеството... :-(
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Наистина ме няма,колега Форд,чудя се защо!Успехът идва само при тези,които наистина вярват в него,но не винаги!
                        Благодаря ти за пожеланията,успех и на теб!

Коментар

• Cessar ,според мен химко е труп а доверие холдинг е изто4ено на половина като другата половина предстоим да баде изто4ена - имам в предвид морално- ети4ните ка4ества на майоритаря!

Коментар

• Цезар, ти май го изкупи цялото. Не те виждам в графата "акционери" в сайта, но и това ще стане. Успех !

Коментар

• Колега/колежке vhk,между Химко АД и DOVUHL има огромни разлики,най-съществената от които е,че при Доверие вече почти всичко е източено,докато при Химко само се опитват да ни накарат да си мислим така,а всъщност не е - това е моето мнение по въпроса.

Коментар

• Има една народна сентенция " Хубав кон ,ама киорав! И според мен тя важи за химко и доверие холдинг .

Коментар

Working...
                                X