Колега ход,пак в късна доба шеташ из форума!А дали КФН ще те подмине е отделен въпрос,тъй като "свалянето" си е чиста проба манипулация,целяща да набави облаги за...не се знае за кого![img][/img][img][/img]
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)LUBIMEC 13, много интересен въпрос отвориТъй като наскоро се зачетох в темата, наистина се чудя защо Химко трябва да работи.Моите спомени за него са...за един химически гигант от соц миналото.Има ли бъдеще, наистина, каква продукция може да предложи и на какви пазари?
Съвет: утре не пий кафе а си купи една акция на химко.
П.П. това мнение е мое лично, нямам никаква информация.
КФН, не ме закачайте, просто свалям съни.
Коментар
-
Любимец 13,даже и ти отговорих вече.Съни(тя),трябва да работи,защото е един от гигантите в родната ни икономика и защото може да носи ОГРОМНО количество приходи в страната - не само в бюджета.Доколкото знам - дано само не сгреша цифрата - Химко е произвеждал над 850 000!!!!!!!тона карбамид на година,а произвежда и много-много други работи.Даже е много жалко,че толкова време вече не работи!В момента конюнктурата на световния пазар за изкуствени торове е много добра,понеже Китай има огромни нужди,цената е нагоре,понеже и цената на природният газ е повишена,а за нас е непроменена вече няколко години.Така че,баш когато трябваше да печелим от Химко,ние сме му ударили кепенците и се чудим кой да го открадне!
Коментар
-
Да, Съни(тя) - въпроса е интересен. Имам отговорите на Защо трябва да работи? И понеже нямам другите отговори - Защо не трябва да работи!? - затова питам. Знам, че веднага ще се почне - развалина, избушляк, скраб. Апелирам по тези въпроси да се изкажат хората, които имат сериозно отношение към Химко, пък било то и срещу него. Благодаря за разбирането!
Коментар
-
Да, така е, но само ако! И понеже новото е твърде скъпо по техниката на алтернативния избор остава единствената възможност - възраждане на старото! Отдавна си мисля защо в тази тема - поне дакалката аз съм я следил - никой не е поставил въпроса Защо Химко трябва да работи!? Или респективно - Защо не трябва да работи!? За себе си го направих - стигнах до интересен резултат, макар и само теоретичен. В България практиката в много редки изключения се покрива с теорията, но по позицията Химко имаме ситуация, при която разграбване на имуществото е на практика много трудно осъществима, поради това, че имаме частна собственост, а не държавна. Та за цунамито е това - размисли някакви! Истината е някъде там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarЕхааа...но,колеги - пак ви напомням - останаха още непродадени акции от Алемо и A.V.S.T..Вярно,че не знаем колко още имат,но ако ги следим - приблизително - трябва да са около 750 000 - 900 000 броя,ама знае ли ги човек - може да решат да си ги оставят и да ги продадат,когато Химко скочи на около 45-50 лв,че да си избият загубите - ХА-ХА![img][/img]
Писах на Бигбос , май ще ме включи.
Успех!
Коментар
Коментар