IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега ход,пак в късна доба шеташ из форума!А дали КФН ще те подмине е отделен въпрос,тъй като "свалянето" си е чиста проба манипулация,целяща да набави облаги за...не се знае за кого![img][/img][img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      LUBIMEC 13, много интересен въпрос отвориТъй като наскоро се зачетох в темата, наистина се чудя защо Химко трябва да работи.Моите спомени за него са...за един химически гигант от соц миналото.Има ли бъдеще, наистина, каква продукция може да предложи и на какви пазари?
      Може да работи, може да намери пазари! Проблема е че има много дългове.Дългове които са по-големи от самия химко. Кой е виновен за тези дългове е друга тема.

Съвет: утре не пий кафе а си купи една акция на химко.

П.П. това мнение е мое лично, нямам никаква информация.
      КФН, не ме закачайте, просто свалям съни.

Коментар

• Любимец 13,даже и ти отговорих вече.Съни(тя),трябва да работи,защото е един от гигантите в родната ни икономика и защото може да носи ОГРОМНО количество приходи в страната - не само в бюджета.Доколкото знам - дано само не сгреша цифрата - Химко е произвеждал над 850 000!!!!!!!тона карбамид на година,а произвежда и много-много други работи.Даже е много жалко,че толкова време вече не работи!В момента конюнктурата на световния пазар за изкуствени торове е много добра,понеже Китай има огромни нужди,цената е нагоре,понеже и цената на природният газ е повишена,а за нас е непроменена вече няколко години.Така че,баш когато трябваше да печелим от Химко,ние сме му ударили кепенците и се чудим кой да го открадне!

Коментар

• Да, Съни(тя) - въпроса е интересен. Имам отговорите на Защо трябва да работи? И понеже нямам другите отговори - Защо не трябва да работи!? - затова питам. Знам, че веднага ще се почне - развалина, избушляк, скраб. Апелирам по тези въпроси да се изкажат хората, които имат сериозно отношение към Химко, пък било то и срещу него. Благодаря за разбирането!

Коментар

• Цезар-е, пратих пак, трябва да си го получил.

Коментар

• LUBIMEC 13, много интересен въпрос отвориТъй като наскоро се зачетох в темата, наистина се чудя защо Химко трябва да работи.Моите спомени за него са...за един химически гигант от соц миналото.Има ли бъдеще, наистина, каква продукция може да предложи и на какви пазари?

Коментар

• Не, и аз не получавам нищо. Странно!

Коментар

• А ти получи ли ми ЛС,което ти пратих току що,колега Любимец 13?

Коментар

• Да, така е, но само ако! И понеже новото е твърде скъпо по техниката на алтернативния избор остава единствената възможност - възраждане на старото! Отдавна си мисля защо в тази тема - поне дакалката аз съм я следил - никой не е поставил въпроса Защо Химко трябва да работи!? Или респективно - Защо не трябва да работи!? За себе си го направих - стигнах до интересен резултат, макар и само теоретичен. В България практиката в много редки изключения се покрива с теорията, но по позицията Химко имаме ситуация, при която разграбване на имуществото е на практика много трудно осъществима, поради това, че имаме частна собственост, а не държавна. Та за цунамито е това - размисли някакви! Истината е някъде там.

Коментар

• Колега Любимец 13,не съм получил нищо,напиши го пак,моля те,може да е станал някакъв фал...или е било толкова ценно,че някой го е откраднал...да не си ми пратил акции на Химко с него?[img][/img][img][/img]

Коментар

• ...и не само,съни(тя),най-вече упоритост и постоянство,увереност в успеха и мнооого други неща - късмет,ако щете.

Коментар

• Малко философски стана...
                          Но, ако опустошението е голямо, за изграждането на нещо ново са необходими освен голяма вяра и много, много ....време, а и пари...

Коментар

• По скоро и двете! След опустошението следва съзидание.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                              Който купил - купил! Май дотук бяха цунамитата!
                              ...какъв е ефекта на цунами-то в случаяЗабърсва всичко, до което се докосне или изсипва.....забърсанотоот някъде си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Ехааа...но,колеги - пак ви напомням - останаха още непродадени акции от Алемо и A.V.S.T..Вярно,че не знаем колко още имат,но ако ги следим - приблизително - трябва да са около 750 000 - 900 000 броя,ама знае ли ги човек - може да решат да си ги оставят и да ги продадат,когато Химко скочи на около 45-50 лв,че да си избият загубите - ХА-ХА![img][/img]
                                От твоите уста в Божиите уши!
                                Писах на Бигбос , май ще ме включи.

Успех!

Коментар

Working...
                                X