IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако някой бе прочел по добре пишех за атомни специалисти , а не за празни глави.
    Моето уважение към КОЛЕГА като информация и коментар.

Коментар

• Отново ще си позволя да не се съглася с мнението ти,относно това,че собственикът е един. Аргументите ми са,че докато траеше цялата поредица от съдебни хватки преди и след одобрението на оздравителната програма на Ново Химко,бяхме свидетели на доста тежки удари под и над кръста от представителите им. Едва ли са такива големи артисти,че да ни заблудят! Още повече,че непосредствено след като Съвета на кредиторите одобри плана на Ново Химко опонентите им безмълвно се отеглиха от играта, в това число и техният инвестиционен посредник Кепитал маркет( виж по старите постинги )Колкото до ролята на Булгаргаз, личното ми мнение,е че те поддържат становището си по отношение на Ново Химко, съдейки по обстоятелството ,че те също са обжалвали решението на Врачанският окр. съд пред ВКС.

Коментар

• mnogo dobre q znam hronologiqta kolega no mnenieto mi ostava nepromeneno.Novo himko i rao imat edin sobstvenik,koito ima golqmo vliqnie v Bulgargaz

Коментар

• Колега Буров ! За да те върна малко в хронологията на събитията е необходимо да си спомниш,че битката за одобрението на оздравителните програми беше именно между тези два субекта ( Ново Химко и Интер РАО)
          Основните играчи, като най големи кредитори в лицето на Булгаргаз и НЕК приеха програмата на Ново Химко ,защото имаха подозрението и то съвсем основателно,че зад Интер РАО стоят пак същите стари муцуни! В подкрепа на тази теза ще спомена имената на Ламбовски,бившият министър на енергетиката Севлиевски и сие,както и двамата дебели дебили, довели Химко до това му състояние.Е, за какъв избор става въпрос ако е необходимо да заложиш на правилният анонс ? Впрочем Химко никога не е бил собственост на някаква руска групировка, а само е ползвано името на един руски емигрант еврейн на когото дебелите му спретнаха и номер в САЩ,за да не му платят обещаните парина всичкото отгоре го вкараха и в затвора!

Коментар

• Zezare,ot 2004 go imat rusnazite Himko i ot 2004 ne iskat da go imat.nikoi ne go iska,tova e istinata.i tq e razbiraema ot ikonomi4eska gledna to4ka.az imam 1000 akzii kupeni na 12 stotinki no gi imam nai ve4e zaradi "ljubovta".Darjat se za gu6ata,ednite iskat niska bezrabotiza vav Vraza i etc a drugite koi znae kakvo li ne.
            Edin vapros 6te ti zadam ama iskam to4en otgoror,abstrahirai se ot me4tite si-Da priemem 4e iska6 da vazobnovi6 produkziqta v Himko,4rez koe predpriqtie bi go vzel Novo himko ili 4rez Rao.I za6to togava te ne go vzeha??????????????????

Коментар

• На колко по 50гр.си анонименн? Много ми се искаше да те разбера но ...не се получи! Струва ми се ,че не си търсил връзка между отделните думи съставяйки изречение! А?

Коментар

• Първанов обеща лобиране за Белене, демек нещата са ясни. Затова дебелите бързат макар, че те от 2 години са никои, както са нищо и ващите акции и сънища за печалби.
                За някои атомни специалисти, пак ще кажа:Химко върви в пакет с Белене. Нещата с Ново Химко се забавиха, защото не беше уредено ГОЛЯМОТО. Ще се броим на 11.10.06

Коментар

• Даааа и днес не изсипаха...кога ли ще е...

Коментар

• Не съм специалист(кобос-участник в пазара) но имам усещането че има вече насищане. 12:00 е а са само 1000.

Коментар

• Трудна работа е това семейния живот,колега ход,но няма начин,трябва да отгледаме потомство...[img][/img]
                      Днес дали ще изсипят акции от Кепитъл маркетс?

Коментар

• Моята не може да ми свикни бе, защо така .Вече 16 години. Бе знам си
                        аз нещо е повредена. Ген, прилича на майка и.

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                          Първоначално изпратено от Caessar
                          Кой е виновен,е без значение.Явно ти е време да се ожениш вече![img][/img]
                          Сигурно е така. Съгласен съм. Това казвам и на жена ми, ама тя все повтаря- децата вече са големи, какво ще кажат за още жени.
                          Такива са жените,не се коси!Какво да ги правиш - ако останат без нас на тези години...а и вече са ни свикнали![img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Кой е виновен,е без значение.Явно ти е време да се ожениш вече![img][/img]
                            Сигурно е така. Съгласен съм. Това казвам и на жена ми, ама тя все повтаря- децата вече са големи, какво ще кажат за още жени.

Коментар

• Кой е виновен,е без значение.Явно ти е време да се ожениш вече![img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                Колега ход,пак в късна доба шеташ из форума!А дали КФН ще те подмине е отделен въпрос,тъй като "свалянето" си е чиста проба манипулация,целяща да набави облаги за...не се знае за кого![img][/img][img][/img]
                                Ми..., за други. За мен все не остава. Но не съм виновен, защото аз съм готин. Абе знаеш ли, сега се сетих, сигурно другите са виновни. Да, да те са виновни!

Коментар

Working...
                                X