IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Caessar
    А,не от мъка бе,братко Императоре,ние просто сме си все така...[img][/img]
    Вий деградирали типове, както казваше един полицейски началник, да... :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
      Защо,бе,хане,съжаляваш,че влезе?Знай,че наистина акциите на Химко ще ти осигурят старините,не ГАЗ...[img][/img]
      Ами имам 850 акции на Газ на 44лв(сегашни 3.14 лв) след сплита ще са над 11000бр
      Сега цената(*8.50),( а може и до 10-12лв да иде) е равна на 120 лв
      Сети ли се 850*76 лв разлика=64 600 лв печалба.
      Нали разбираш защо я уважавам тази акция и защо имам някакъв афинитет и още нещо.....

Коментар

• Защо,бе,хане,съжаляваш,че влезе?Знай,че наистина акциите на Химко ще ти осигурят старините,не ГАЗ...[img][/img]

Коментар

• А,не от мъка бе,братко Императоре,ние просто сме си все така...[img][/img]

Коментар

• Пропихте се от мъка по Химко, да...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Няма нищо,щяхме да завладеем и мМеждузвездният военен трибунал,а от ТАКСУН щяха да финансират Химко...тогава можеше и да потръгнат нещата...наздраве![img][/img]

Коментар

• Недей така,щях да имам чувството за вина и да се чувствам военно-
                престъпник от космически мащаб.
                Усещам ,че пак ми дойде ракиеното време и времето за медитация..

Коментар

• Защо,бе,можеше ние да сме победители в нея...нямаше ли да стане ?

Коментар

• Миналата година лозята поизмръзнаха,така че тази година беше подготовка за догодина. Миналата година ми изчезнаха около 100
                    литра ракия и разглеждах варианта извънземни натрапници,но като
                    умножих 365*0.300 ,колкото консумираме със съпругата средно и ежедневно ,сметката излезе и веднъж при пълнолуние се извиних на извънземните .Прибрах чифтето в калъфа. Междузвездната война беше избегната...

Коментар

• Дано даде резултат ровенето на чичковците...Извади ли доста грозде - аз заредих джибри за около 200 л ракия...

Коментар

• ДО ЦЕЗАР С УВАЖЕНИЕ

Наблизо съм,но гроздобер,зимнина....,духовен мързел.Намираме със съпругата под възглавницата сутрин 25-30 лв от Химко и.. медитирам. Понеже всички вие сте уважавани от мен и спортувате със собствените си пари,не бих искал да ви повлиявам.
                        Е,не съм чак толкова мързелив.Ноправих си труда и един ден
                        четох фирменото дело 1430/03 на Химко в окръжния съд.Ужасйи...Три страници записки си направих ,но не са за тук. ДМА на Химко
                        за 16 836 000 са отишли в "Стоманени тръби" гр Септември.Да се
                        чудиш на какво основание...
                        Хубавото е,че едни "лоши" чичковци от две служби се интересуват
                        за нещата в Химко от м.12.1996год.Ако тези "лоши" чичковци от тези
                        две служби са толкова лоши и не правят само "бау-бау",бих заминал
                        ако съм на мястото на доста от артистите в дрматичната трагикомедия
                        наречена ХИМКО доброволно на необитаем остров по почина
                        "SURVIVER",a както посочва Императора,може и Латинска Америка..
                        на мястото

Коментар

• Колега Себулба,припоняш ни славното минало ли - благодаря![img][/img]

Коментар

• Химко изпълнява поръчки за Косово
                            08.12.2000 09:29

ХИМКО-Враца ще произведе 3000 т карбамид за Косово. Поръчката е на фирма Транс Амония, каза за в. ПАРИ изп. директор на торовия завод Валентин Димитров. Според него договорите с чуждестранната фирма и с Агрополихим осигуряват производството на амоняк и карбамид до края на февруари. Търсят се възможности работата да продължи и след това въпреки високите цени на природния газ. Последното увеличение принуди комбината да преустанови производството си от 16 до 24 ноември. Сега натоварването в амонячно производство е 40%, с 25% от капацитета работят карбамидните линии.

Коментар

• Именно за това те и попитах как се развива ситуацията между нашият Веско и оня с Крамните въшки,колега Любимец 13,защото май Гоцето - Първанов - нещо е играл умиротворител там - мамка му и нещастник!
                              А за Химко - не ще и дума - аз ако не бях на това мнение,никога нямаше и да си помисля да си купя дори една акция от него...
                              Лазаре,къде се губиш...виж какво става...нещо ново да се носи из Враца като информация...кой идва до завода да ис наглежда имотите?[img][/img]

Коментар

• Добро утро! Цезар-е, сега очаквам от щаба на пикльото Срамник да обявят, че заради Веско пикльото не можел да пикае! Като почне да губи! Покрай цялата тази история с КеНеФа и Срамник ми дойде идея за бизнес, която ще я споделя където трябва. Ей, много ме хвана яд, че тоя пикльо има и българи дето го защитават! За пореден път доказахме, че не сме българи, не сме нация, не сме единни и не държим на себе си. А по този начин единствено и само унижаваме себе си! Виж, тук нещата с Химкото са сложни - не може без противопоставяне, ама когато имаме шампион и пикльо - да избереш пикльото - за мен този, който го прави си е по душа чист дупедавец.
                                За Химко си мисля, че имаме шансове и да не сме само портиери, ама ей на изтървах милиона.

Коментар

Working...
                                X