Първоначално изпратено от Caessar
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CaessarЗащо,бе,хане,съжаляваш,че влезе?Знай,че наистина акциите на Химко ще ти осигурят старините,не ГАЗ...[img][/img]
Сега цената(*8.50),( а може и до 10-12лв да иде) е равна на 120 лв
Сети ли се 850*76 лв разлика=64 600 лв печалба.
Нали разбираш защо я уважавам тази акция и защо имам някакъв афинитет и още нещо.....
Коментар
-
Миналата година лозята поизмръзнаха,така че тази година беше подготовка за догодина. Миналата година ми изчезнаха около 100
литра ракия и разглеждах варианта извънземни натрапници,но като
умножих 365*0.300 ,колкото консумираме със съпругата средно и ежедневно ,сметката излезе и веднъж при пълнолуние се извиних на извънземните .Прибрах чифтето в калъфа. Междузвездната война беше избегната...
Коментар
-
ДО ЦЕЗАР С УВАЖЕНИЕ
Наблизо съм,но гроздобер,зимнина....,духовен мързел.Намираме със съпругата под възглавницата сутрин 25-30 лв от Химко и.. медитирам. Понеже всички вие сте уважавани от мен и спортувате със собствените си пари,не бих искал да ви повлиявам.
Е,не съм чак толкова мързелив.Ноправих си труда и един ден
четох фирменото дело 1430/03 на Химко в окръжния съд.Ужасйи...Три страници записки си направих ,но не са за тук. ДМА на Химко
за 16 836 000 са отишли в "Стоманени тръби" гр Септември.Да се
чудиш на какво основание...
Хубавото е,че едни "лоши" чичковци от две служби се интересуват
за нещата в Химко от м.12.1996год.Ако тези "лоши" чичковци от тези
две служби са толкова лоши и не правят само "бау-бау",бих заминал
ако съм на мястото на доста от артистите в дрматичната трагикомедия
наречена ХИМКО доброволно на необитаем остров по почина
"SURVIVER",a както посочва Императора,може и Латинска Америка..
на мястото
Коментар
-
Химко изпълнява поръчки за Косово
08.12.2000 09:29
ХИМКО-Враца ще произведе 3000 т карбамид за Косово. Поръчката е на фирма Транс Амония, каза за в. ПАРИ изп. директор на торовия завод Валентин Димитров. Според него договорите с чуждестранната фирма и с Агрополихим осигуряват производството на амоняк и карбамид до края на февруари. Търсят се възможности работата да продължи и след това въпреки високите цени на природния газ. Последното увеличение принуди комбината да преустанови производството си от 16 до 24 ноември. Сега натоварването в амонячно производство е 40%, с 25% от капацитета работят карбамидните линии.
Коментар
-
Именно за това те и попитах как се развива ситуацията между нашият Веско и оня с Крамните въшки,колега Любимец 13,защото май Гоцето - Първанов - нещо е играл умиротворител там - мамка му и нещастник!
А за Химко - не ще и дума - аз ако не бях на това мнение,никога нямаше и да си помисля да си купя дори една акция от него...
Лазаре,къде се губиш...виж какво става...нещо ново да се носи из Враца като информация...кой идва до завода да ис наглежда имотите?[img][/img]
Коментар
-
Добро утро! Цезар-е, сега очаквам от щаба на пикльото Срамник да обявят, че заради Веско пикльото не можел да пикае! Като почне да губи! Покрай цялата тази история с КеНеФа и Срамник ми дойде идея за бизнес, която ще я споделя където трябва. Ей, много ме хвана яд, че тоя пикльо има и българи дето го защитават! За пореден път доказахме, че не сме българи, не сме нация, не сме единни и не държим на себе си. А по този начин единствено и само унижаваме себе си! Виж, тук нещата с Химкото са сложни - не може без противопоставяне, ама когато имаме шампион и пикльо - да избереш пикльото - за мен този, който го прави си е по душа чист дупедавец.
За Химко си мисля, че имаме шансове и да не сме само портиери, ама ей на изтървах милиона.
Коментар
Коментар