If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде,бе,Хане,ама виж - ослушват се още дългосрочните инвеститори...Да вземат синдиците да спретнат едно IPO ли,що ли...че да налапат малко и от Химко свободни капитали...
Айде,бе,Хане,ама виж - ослушват се още дългосрочните инвеститори...Да вземат синдиците да спретнат едно IPO ли,що ли...че да налапат малко и от Химко свободни капитали...
Такааааа - страхотен оборот днес - няма 30 лв...Мисля,че спекулантите в позицията поизлязоха,Някои хора са си накупили колкото акцийки им трябваха,тези,които трябваше да ги продадат са приключили - значи можем вече спокойно да тръгваме напред ( и нагоре) с преструктурирана акционерна маса...
Такааааа - страхотен оборот днес - няма 30 лв...Мисля,че спекулантите в позицията поизлязоха,Някои хора са си накупили колкото акцийки им трябваха,тези,които трябваше да ги продадат са приключили - значи можем вече спокойно да тръгваме напред ( и нагоре) с преструктурирана акционерна маса...
До ЛУЛУ ! Дали само аз и ти сме наивници в евентуалното бъдеще на Химко, защото като съдя по скептичните коментари на Лазар добивам усещането,че може би има право.За жалост това негово мнение се споделя и от такива авторитети като Цезар,Любимец и много други,които честно казано ме разколебават. Кой знае ?
Колега, и аз благодаря за ласкавата оценка /чак авторитет!/! В очакване съм на събитията тук и вярвам на развитието им в позитивна насока. Нямам новина, която да коментирам, затова съм в изчаквателна позиция. Сигурен съм, че тук интересните неща тепърва предсоят.
До ЛУЛУ ! Дали само аз и ти сме наивници в евентуалното бъдеще на Химко, защото като съдя по скептичните коментари на Лазар добивам усещането,че може би има право.За жалост това негово мнение се споделя и от такива авторитети като Цезар,Любимец и много други,които честно казано ме разколебават. Кой знае ?
Колега,останал си с изключително погрешно впечатление - аз съм човека,който най-много вярва в бъдещето и перспективите пред Химко АД!
П.П.Е,чак пък авторитет - не съм...но - благодаря за ласкавата оценка!
Айде в кръчмата да почерпя!
колега, ти както винаги си в час с нещата от кухнята
твоите информатори не те лъжат,
очаквайте скоро новини свързани с въпросния човек.
и както може да се предвиди те ще са в полза на пускането на завода.
Пари не липсват , трябва малко воля.
да ,но нещата не само в България се случват така както са решили определени икономически и политически интереси. има много примери в българската действителност. аз лично няма да се очудя от нищо което може да се случи и то в никакъв случей няма да е случайно или икономически необосновано
Точно така,Лазаре,не ще и съмнение,че си прав - не може тук да се случват само неща,които са се прищяли на тая или оная братушка или нов брат - американец!
Коментар