IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vesko_stanev
    Първоначално изпратено от Caessar
    Айде,бе,Хане,ама виж - ослушват се още дългосрочните инвеститори...Да вземат синдиците да спретнат едно IPO ли,що ли...че да налапат малко и от Химко свободни капитали...
    Искаме сплит, искаме сплит !
    :-)
    И това ще стане,колега Станев!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
      Айде,бе,Хане,ама виж - ослушват се още дългосрочните инвеститори...Да вземат синдиците да спретнат едно IPO ли,що ли...че да налапат малко и от Химко свободни капитали...
      Искаме сплит, искаме сплит !
      :-)

Коментар

• Айде,бе,Хане,ама виж - ослушват се още дългосрочните инвеститори...Да вземат синдиците да спретнат едно IPO ли,що ли...че да налапат малко и от Химко свободни капитали...

Коментар

• Дано,колега Килър...само да не го гръмнеш преди да рипне...

Коментар

• LUVUT SE GOTVI ZA SKOK-HA-HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              Такааааа - страхотен оборот днес - няма 30 лв...Мисля,че спекулантите в позицията поизлязоха,Някои хора са си накупили колкото акцийки им трябваха,тези,които трябваше да ги продадат са приключили - значи можем вече спокойно да тръгваме напред ( и нагоре) с преструктурирана акционерна маса...
              Ми айде де.....

Коментар

• Такааааа - страхотен оборот днес - няма 30 лв...Мисля,че спекулантите в позицията поизлязоха,Някои хора са си накупили колкото акцийки им трябваха,тези,които трябваше да ги продадат са приключили - значи можем вече спокойно да тръгваме напред ( и нагоре) с преструктурирана акционерна маса...

Коментар

• Нямам новина, която да коментирам, затова съм в изчаквателна позиция. Сигурен съм, че тук интересните неща тепърва предсоят.

...Колега Любимец 13 много интересни неща ни очакват тук - 5 лв.,...7 лв.,...28 лв...Нннооооо - няма да е в близките 5-6 месеца.[/quote]

Коментар

• ЕЕЕееееейййййййййй - наздраве,бе,колега Любимец 13 - малеййййййййй - много се наковах тази вечер....

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
                      До ЛУЛУ ! Дали само аз и ти сме наивници в евентуалното бъдеще на Химко, защото като съдя по скептичните коментари на Лазар добивам усещането,че може би има право.За жалост това негово мнение се споделя и от такива авторитети като Цезар,Любимец и много други,които честно казано ме разколебават. Кой знае ?
                      Колега, и аз благодаря за ласкавата оценка /чак авторитет!/! В очакване съм на събитията тук и вярвам на развитието им в позитивна насока. Нямам новина, която да коментирам, затова съм в изчаквателна позиция. Сигурен съм, че тук интересните неща тепърва предсоят.

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
                        До ЛУЛУ ! Дали само аз и ти сме наивници в евентуалното бъдеще на Химко, защото като съдя по скептичните коментари на Лазар добивам усещането,че може би има право.За жалост това негово мнение се споделя и от такива авторитети като Цезар,Любимец и много други,които честно казано ме разколебават. Кой знае ?
                        Колега,останал си с изключително погрешно впечатление - аз съм човека,който най-много вярва в бъдещето и перспективите пред Химко АД!

П.П.Е,чак пък авторитет - не съм...но - благодаря за ласкавата оценка!
                        Айде в кръчмата да почерпя!

Коментар

• До ЛУЛУ ! Дали само аз и ти сме наивници в евентуалното бъдеще на Химко, защото като съдя по скептичните коментари на Лазар добивам усещането,че може би има право.За жалост това негово мнение се споделя и от такива авторитети като Цезар,Любимец и много други,които честно казано ме разколебават. Кой знае ?

Коментар

• колега, ти както винаги си в час с нещата от кухнята
                            твоите информатори не те лъжат,
                            очаквайте скоро новини свързани с въпросния човек.
                            и както може да се предвиди те ще са в полза на пускането на завода.
                            Пари не липсват , трябва малко воля.

Коментар

• да ,но нещата не само в България се случват така както са решили определени икономически и политически интереси. има много примери в българската действителност. аз лично няма да се очудя от нищо което може да се случи и то в никакъв случей няма да е случайно или икономически необосновано

Коментар

• Точно така,Лазаре,не ще и съмнение,че си прав - не може тук да се случват само неща,които са се прищяли на тая или оная братушка или нов брат - американец!

Коментар

Working...
                                X