IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мда, натягат ми се, да!

Коментар

• Банда, как успяхте да оттъргувате вчера точно 33333 акции?
      Да не е намек за градусовия?

Коментар

• Напротив,колега 33 градуса,мисълта на Лазар е така ясна и бистра,че блести,сарказма и иронията му са толкова тънки,че режат като бръснач!За мен е удоволствие да чета неговите постинги и го поздравявам - Наздраве,Лазаре!

Коментар

• Трудно ти проследявам мисълта, май изкукуригваш...
          От възрастта е! И от Химията...

Коментар

• Така е мъжки,и за това понякога ми е болно за моите "бледолики братя
            от Химко",бивши "Химко професори и академици",а сега с прозрачни кожи,гладуващи деца...Две хиляди и петстотин(2500)семейства по четири човека май е равно на 10 000 съдби.НА НЯКОЙ НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИЛ ПРЕХОДА,на някой приватизатор от порода ПРЕВЪЗХОДНА СОФЯНСКА не му се получила ПРИВАТИЗАЦИЯТА.Държавата е основния виновник за източването на Химко,а сега КВИЧИ-да се върнат дълговете на Химко.Ти лично как виждаш да поканиш компания на ресторант,да ядете и пиете и на излизане да кажеш на влизащите-"Плащате и нашата сметка" .Затова резултата е ,че вместо когато някой улови "златната рибка" първото му желание да е"искам акция от Химко" (включително и амигото Импа),вместо това дела с номера(на вашия номер-нашия номер) и мъкааа...мъкааа.. И запалиха не само мен,и вас запалиха,юроде.Поради что се кефите,неразумнйи..
            :-(:-(:-(

Коментар

• Лазаре, Лазаре, колко мъка има по тая земя, Лазаре...

Коментар

• СЛОВОНИЗЪМ,АНОНИЗЪМ,АНОНИСТИ

Цезаре,ГАЛБА,Л-13,бурна вечер сте имали,приятели.Проспах я, съжалявам.Яви ми се белобрад старец.Мисля,че ГО познах.Каза ми:

"Избран си да обясниш на приятелите си да не се ядосват тук и по всички теми.И аз работейки с глината имах брак. Получиха се АНОНИСТИ-те ще бъркат ИНТЕРНЕТ-пространството със селски нуж.ик,ще обичат СЛОВОНИЗМА(излияние на думи с цел изтъкване на духовна нищета),ще практикуват АНОНИЗЪМ(самозадоволяване на нисши страсти използвайки не задължителната възможност на ИНТЕРНЕТА-анонимност)Който не работи-той не греши!Прощавайте"

ТУЙ КАЗА- ТУЙ ВИ ПРЕДАВАМ! НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОГО.А ЗА ХИМКО МИ НАМИГНА МНОГОЗНАЧИТЕЛНО.:-) Само каза"ФЕНИКС"

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                  Капитане,какво става с теб?Да не те ядоса някой във форума?
                  Не се нерви,гнева е лош съветник и издава слабост ( пък била тя и моментна ).
                  Нека гледаме напред - към светлото бъдеще на Химко АД,което - уверен съм - ще бъде и пребъде!
                  Амин!
                  Няма място/време за ядосване
                  "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Химко

Ами това означава, че докато купувачът не плати цената не може да се разпорежда с имуществото. Ако направи някакви разпоредителни сделки, то те са нищожни, нямат сила спрямо трети лица и могат да бъдат развалени от съда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pokemon
                      Здравейте!
                      Искам да ви помоля и за коментар на чл.706 ал.5 При продажба на цялото предприятие или на част от него извършените от купувача действия на разпореждане преди окончателното плащане на цената са недействителни по отношение на кредиторите на несъстоятелността.
                      Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от Pokemon
                        Здравейте!
                        Нов съм в този форум, но прегледах доста обстойно предишните мнения. Имам един въпрос към netware5, който явно е специалст по правните въпроси. Предварително благодаря! Бих се радвал, ако и други запознати с правната материя изкажат мнение.
                        Въпрос: Кои са страните по проекта на договор по чл.700 ал.4.?
                        Въпрос: Продажбата на цялото предприятие по чл.700 ал.2 включва ли превръщане на вземане в дял от капитала?

Коментар

• Капитане,какво става с теб?Да не те ядоса някой във форума?
                          Не се нерви,гнева е лош съветник и издава слабост ( пък била тя и моментна ).
                          Нека гледаме напред - към светлото бъдеще на Химко АД,което - уверен съм - ще бъде и пребъде!
                          Амин!

Коментар

• [/quote] Примери десетки,почти ежеседмично съм на печалба,а и много други като мен /quote]

^ .
                            \.OO./ Х-р-ръ-ъ-ъ-ъ ....х-ъ-ъ-ъ-ъ... х--х-х-х-х-усещам СИЛАТА
                            ... .

Коментар

• До Ревл-ю-ю-ю-ю-ю-ю-ю-ю :

Ако виждаш у ближния недостатъци и страсти, моли се за него; моли се за всекиго, дори за врага си. Ако видиш горд и своенравен брат, който се държи горделиво с теб или с другите, моли се за него Бог да просветли ума му и да сгрее неговото сърце с огъня на Своята благодат, казвай: "Господи, научи Твоя раб, паднал в дяволска гордост, на кротост и смирение и отмахни от сърцето му мрака и бремето на сатанинската горделивост!"

Коментар

• До Учения :
                                Ако видиш злобен, моли се: "Господи, направи добър този Твой раб чрез Твоята благодат!" - За сребролюбив и алчен казвай: "Наше нетленно Съкровище и неизчерпаемо Богатство! Дари на този Твой раб, сътворен по Твой образ и подобие, да познае измамността на богатството и че всичко земно е суета, сянка и сън. Като трева са дните на всеки човек и като паяжина, и Ти единствен си богатството, покоя и радостта за нас!"

До почитателя на М/У старсовите битки:
                                - Когато видиш завистлив, моли се: "Господи, просвети ума и сърцето на този Твой раб, да познае огромните, безбройни и непонятни за ума Твои дарове, които е приел от неизброимите Твои щедрости, но заслепен от страстите си е забравил Тебе и Твоите богати дарове, и бидейки богат с Твоите блага, се е помислил за беден, и затова поглежда лукаво към благата на Твоите раби, с които, о, пренеописуема Доброта, ощедряваш всички, всекиго според силите му и по намерението на Твоята воля.

Коментар

Working...
                                X