If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано е писано едно крупно БЪЛГАРСКО предприятие да заработи и жените и дъщерите БЪЛГАРСКИ вместо на магистралата пред Химко работят вътре в Химко. АМИН!
Лазаре осъзнай се !
Не се будалкай с "играчите"....................
ИНФОРМАТОРЕ,да искам Химко да работи,в това виждаш будалкане?
Един ВЕЛИК българин учихме някога в стихотворна форма бил казал:
"Аз съм Левски ей ме на,и ничие име той не спомена"..
.
Информаторе,аз съм Лазар и ти знаеш ,че съм Лазар и искам Химко да работи.Уважавам институциите,когато съвесно си свъшат работата и вярвам ,че България ще се оправи ,когато тази теза се наложи. За това държавна сигурност се разправяше с мен ,когато ти си прохождал.затова си имам малко реален затвор1975-та година.А ти какво искаш? Я свали маската на анонимността(бъди сигурен,аз няма да ти я сваля), излез с истинското си име и длъжност(минала и настояща),кажи какви идеи имаш и как смяташ,че могат да бъдат постигнати. КАКВИ ОЧАКВАШ ДА БЪДАТ ОТ ТОВА ФИНАНСОВИТЕ ТИ ИЗГОДИ от акцията,в която участваш и вече в ролята на какъв ,като нямаш никаква официална длъжност. Защо не си гледаш кротко новата си работица и остави институциите да си свършат работата.Ако ти стиска и имаш визия-има кабелна телевизия,преса,централна преса,ДЕЙСТВАЙ!
Брейййй че пална!
Казаното от мен бе с добро чувство и необходимата доза уважение!
Не съм от плашливите!
Намеците Ви господин Лазар не разбирам!
По всяка вероятност ме бъркате с някой!!??
Не ви познавам лично това което знам за вас е това което пишете във форума!
А по повод длъжността съм пенсионер като вас !
Zfree,добре дошъл и на теб в БГ темата.Ако не си от Враца ,ще ти кажа,че това на снимката е толкова Химко,колкото ако дойда у вас с фотоапарат,снимам ти част от терасата ти и под снимката напиша"Ето
къде живее многолюдното семейство на Zfree "
ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЧЕТВЪРТИ РЕФОРМИНГ
Дано е писано едно крупно БЪЛГАРСКО предприятие да заработи и жените и дъщерите БЪЛГАРСКИ вместо на магистралата пред Химко работят вътре в Химко. АМИН!
Лазаре осъзнай се !
Не се будалкай с "играчите"....................
ИНФОРМАТОРЕ,да искам Химко да работи,в това виждаш будалкане?
Един ВЕЛИК българин учихме някога в стихотворна форма бил казал:
"Аз съм Левски ей ме на,и ничие име той не спомена"..
.
Информаторе,аз съм Лазар и ти знаеш ,че съм Лазар и искам Химко да работи.Уважавам институциите,когато съвесно си свъшат работата и вярвам ,че България ще се оправи ,когато тази теза се наложи. За това държавна сигурност се разправяше с мен ,когато ти си прохождал.затова си имам малко реален затвор1975-та година.А ти какво искаш? Я свали маската на анонимността(бъди сигурен,аз няма да ти я сваля), излез с истинското си име и длъжност(минала и настояща),кажи какви идеи имаш и как смяташ,че могат да бъдат постигнати. КАКВИ ОЧАКВАШ ДА БЪДАТ ОТ ТОВА ФИНАНСОВИТЕ ТИ ИЗГОДИ от акцията,в която участваш и вече в ролята на какъв ,като нямаш никаква официална длъжност. Защо не си гледаш кротко новата си работица и остави институциите да си свършат работата.Ако ти стиска и имаш визия-има кабелна телевизия,преса,централна преса,ДЕЙСТВАЙ!
Pi4ove, na vsi4ki e qsno, 4e HIMKO shte zaraboti. Negovite pazari sa izklu4itelno tqsno svurzani sus golqmata strana na iztok, otkolkoto nqkude na zapad.
Ako nqkoi moje da vuzkresi Himko, to bi bilo debilsko da ne e qsno, 4e SAMO RUSNACI mogat i shte napravqt tov.
stiskam palci na Himko i na vsi4ki u4astnici v nego!
USPEH!!!!!!!!!
А между другото Руснаците знаят ли ,че ще инвестират в "Химко"!?
Никога ама никога продукция на дружеството не е предлагана на руските пазари поради простата причина, че те имат безброй торови заводи предлагащи продукция със ниска себестойност!
До три пъти се сети защо!
Търгуваше се с Индия , Китай, Виетнам, Югославия и страните на юг от екватора и т н и т н
http://images.google.com/imgres?imgu...w.segabg.com/o
nline/img%255C2004-12-06%255Ci030102.jpg&imgrefurl=http://www.
segabg.com/online/sect.asp%3Fissueid%3D1366%26sectionid%3D3&h=
200&w=309&sz=12&hl=en&start=9&tbnid=zXcwxDh-RbaDWM:&tbnh=7
6&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2585%25D0%25B8%25
D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25BE%2B%25D0%25B2%25D1%2580
%25D0%25B0%25D1%2586%25D0%25B0%26svnum%3D10%26hl%3 De
n%26rls%3DGGGL,GGGL:2006-41,GGGL:en
Коментар
nevermind
Pi4ove, na vsi4ki e qsno, 4e HIMKO shte zaraboti. Negovite pazari sa izklu4itelno tqsno svurzani sus golqmata strana na iztok, otkolkoto nqkude na zapad.
Ako nqkoi moje da vuzkresi Himko, to bi bilo debilsko da ne e qsno, 4e SAMO RUSNACI mogat i shte napravqt tov.
stiskam palci na Himko i na vsi4ki u4astnici v nego!
USPEH!!!!!!!!!
Хе-хе - пречупил - бати смехът....
Съдът може да постановява квото си ще, ама съдът ли ще извади два камиона мангизи, необходими за възстановяването на едно разрушено почти до основи предприятие?
Както рекох и по-долу - съдът може да постанови и да се възкреси някой изяден от червеите мъртвец, щото имал 358 000 000 дългове, ама той ще скокне ли от гробът по тая причина? :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да, Любимецов - всеки прави грешки - но дали ще си признаете после? Кажи ми друг действащ фактор, освен Бееее, или с други думи реална причина за поскъпването...
Тая позиция е по-комична дори от Вамо-то, което със загуба в отчетът се изстреля в орбита... :-)
Не че имам против Химко да заработи, но не виждам как ще стане... поне не и като собственост на Химко АД.
Коментар