IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лазаре,не му се ПАЛИ на Учения!
    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Бай Лазаре, що не бегаш в пенсионерския клуб?

Коментар

• ИНФОРМАТОР,тогава приеми ,моля,искрените ми извинения.:-(

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
          Първоначално изпратено от информатор
          Първоначално изпратено от lazar
          Дано е писано едно крупно БЪЛГАРСКО предприятие да заработи и жените и дъщерите БЪЛГАРСКИ вместо на магистралата пред Химко работят вътре в Химко. АМИН!
          Лазаре осъзнай се !
          Не се будалкай с "играчите"....................
          ИНФОРМАТОРЕ,да искам Химко да работи,в това виждаш будалкане?
          Един ВЕЛИК българин учихме някога в стихотворна форма бил казал:

"Аз съм Левски ей ме на,и ничие име той не спомена"..
          .
          Информаторе,аз съм Лазар и ти знаеш ,че съм Лазар и искам Химко да работи.Уважавам институциите,когато съвесно си свъшат работата и вярвам ,че България ще се оправи ,когато тази теза се наложи. За това държавна сигурност се разправяше с мен ,когато ти си прохождал.затова си имам малко реален затвор1975-та година.А ти какво искаш? Я свали маската на анонимността(бъди сигурен,аз няма да ти я сваля), излез с истинското си име и длъжност(минала и настояща),кажи какви идеи имаш и как смяташ,че могат да бъдат постигнати. КАКВИ ОЧАКВАШ ДА БЪДАТ ОТ ТОВА ФИНАНСОВИТЕ ТИ ИЗГОДИ от акцията,в която участваш и вече в ролята на какъв ,като нямаш никаква официална длъжност. Защо не си гледаш кротко новата си работица и остави институциите да си свършат работата.Ако ти стиска и имаш визия-има кабелна телевизия,преса,централна преса,ДЕЙСТВАЙ!
          Брейййй че пална!
          Казаното от мен бе с добро чувство и необходимата доза уважение!
          Не съм от плашливите!
          Намеците Ви господин Лазар не разбирам!
          По всяка вероятност ме бъркате с някой!!??
          Не ви познавам лично това което знам за вас е това което пишете във форума!
          А по повод длъжността съм пенсионер като вас !

Коментар

• Zfree,добре дошъл и на теб в БГ темата.Ако не си от Враца ,ще ти кажа,че това на снимката е толкова Химко,колкото ако дойда у вас с фотоапарат,снимам ти част от терасата ти и под снимката напиша"Ето
            къде живее многолюдното семейство на Zfree "
            ТОВА Е ЧАСТ ОТ ЧЕТВЪРТИ РЕФОРМИНГ

Коментар

• Първоначално изпратено от информатор
              Първоначално изпратено от lazar
              Дано е писано едно крупно БЪЛГАРСКО предприятие да заработи и жените и дъщерите БЪЛГАРСКИ вместо на магистралата пред Химко работят вътре в Химко. АМИН!
              Лазаре осъзнай се !
              Не се будалкай с "играчите"....................
              ИНФОРМАТОРЕ,да искам Химко да работи,в това виждаш будалкане?
              Един ВЕЛИК българин учихме някога в стихотворна форма бил казал:

"Аз съм Левски ей ме на,и ничие име той не спомена"..
              .
              Информаторе,аз съм Лазар и ти знаеш ,че съм Лазар и искам Химко да работи.Уважавам институциите,когато съвесно си свъшат работата и вярвам ,че България ще се оправи ,когато тази теза се наложи. За това държавна сигурност се разправяше с мен ,когато ти си прохождал.затова си имам малко реален затвор1975-та година.А ти какво искаш? Я свали маската на анонимността(бъди сигурен,аз няма да ти я сваля), излез с истинското си име и длъжност(минала и настояща),кажи какви идеи имаш и как смяташ,че могат да бъдат постигнати. КАКВИ ОЧАКВАШ ДА БЪДАТ ОТ ТОВА ФИНАНСОВИТЕ ТИ ИЗГОДИ от акцията,в която участваш и вече в ролята на какъв ,като нямаш никаква официална длъжност. Защо не си гледаш кротко новата си работица и остави институциите да си свършат работата.Ако ти стиска и имаш визия-има кабелна телевизия,преса,централна преса,ДЕЙСТВАЙ!

Коментар

• То сигурно снимката е отпреди 88-ма година... ама това са подробности. Конюнктурата доста се измени за две години. Но аз все пак съм оптимист.

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                  Pi4ove, na vsi4ki e qsno, 4e HIMKO shte zaraboti. Negovite pazari sa izklu4itelno tqsno svurzani sus golqmata strana na iztok, otkolkoto nqkude na zapad.
                  Ako nqkoi moje da vuzkresi Himko, to bi bilo debilsko da ne e qsno, 4e SAMO RUSNACI mogat i shte napravqt tov.

stiskam palci na Himko i na vsi4ki u4astnici v nego!
                  USPEH!!!!!!!!!
                  А между другото Руснаците знаят ли ,че ще инвестират в "Химко"!?
                  Никога ама никога продукция на дружеството не е предлагана на руските пазари поради простата причина, че те имат безброй торови заводи предлагащи продукция със ниска себестойност!
                  До три пъти се сети защо!
                  Търгуваше се с Индия , Китай, Виетнам, Югославия и страните на юг от екватора и т н и т н

Коментар

• Ето снимка на химко от вестник сега:

http://www.segabg.com/online/img%5C2...%5Ci030102.jpg

Успех!

ПС: ето и статията, малко старичка:

http://images.google.com/imgres?imgu...w.segabg.com/o
                    nline/img%255C2004-12-06%255Ci030102.jpg&imgrefurl=http://www.
                    segabg.com/online/sect.asp%3Fissueid%3D1366%26sectionid%3D3&h=
                    200&w=309&sz=12&hl=en&start=9&tbnid=zXcwxDh-RbaDWM:&tbnh=7
                    6&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3D%25D1%2585%25D0%25B8%25
                    D0%25BC%25D0%25BA%25D0%25BE%2B%25D0%25B2%25D1%2580
                    %25D0%25B0%25D1%2586%25D0%25B0%26svnum%3D10%26hl%3 De
                    n%26rls%3DGGGL,GGGL:2006-41,GGGL:en

Коментар

• Pi4ove, na vsi4ki e qsno, 4e HIMKO shte zaraboti. Negovite pazari sa izklu4itelno tqsno svurzani sus golqmata strana na iztok, otkolkoto nqkude na zapad.
                      Ako nqkoi moje da vuzkresi Himko, to bi bilo debilsko da ne e qsno, 4e SAMO RUSNACI mogat i shte napravqt tov.

stiskam palci na Himko i na vsi4ki u4astnici v nego!
                      USPEH!!!!!!!!!

Коментар

• НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ !

ЩОМ НЯМА СЪДЕБНА ПРЕЧКА ,

РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПРИГОТВИЛИ

3 КАМИОНА С ПАРИ !

ТОВА Е !

ТЕ ТАКА СЕ НАСТАНЯВАТ НА БАЛКАНИТЕ , ЧЕ

ДА МУ МИСЛЯТ ДРУГИТЕ !
                        Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Импе, май не само съдът мисли да го възкресява.... Има вече ясни индикации.

Коментар

• Хе-хе - пречупил - бати смехът....
                            Съдът може да постановява квото си ще, ама съдът ли ще извади два камиона мангизи, необходими за възстановяването на едно разрушено почти до основи предприятие?
                            Както рекох и по-долу - съдът може да постанови и да се възкреси някой изяден от червеите мъртвец, щото имал 358 000 000 дългове, ама той ще скокне ли от гробът по тая причина? :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Да, Любимецов - всеки прави грешки - но дали ще си признаете после? Кажи ми друг действащ фактор, освен Бееее, или с други думи реална причина за поскъпването...

Тая позиция е по-комична дори от Вамо-то, което със загуба в отчетът се изстреля в орбита... :-)
                              Не че имам против Химко да заработи, но не виждам как ще стане... поне не и като собственост на Химко АД.
                              супер комична !

Коментар

• Imperatora se prechupi veche, dopuska da zaraboti, impe, ne se pritesnqvai za sobstvenostta!

Коментар

Working...
                                X