IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обява/Съобщение
    Врачанският окръжен съд на основание чл. 704, ал. 1 ТЗ по гр.д. № 290/2004 утвърждава плана за оздравяване на "Химко" - АД (в несъстоятелност), Враца, внесен от синдиците Борис Любенов Борисов и Андон Георгиев Роков на 25.V.2005 г. и приет от събрание на кредиторите на 30.IX.2005 г.; прекратява на основание чл. 707, ал. 1 ТЗ производството по несъстоятелност на "Химко" - АД, в несъстоятелност, Враца; назначава на основание чл. 707, ал. 1 ТЗ надзорен орган, предложен в плана за оздравяване, в състав: Костадин Василев Танков, ЕГН 3905046846, София, ж.к. Младост, бл. 351б, вх. Б, ап. 56; Андон Георгиев Роков, ЕГН 7012224709, София, ул. Гургулят 19; Борис Любенов Борисов, ЕГН 7105026581, София, кв. Зона Б-5, бл. 13, вх. А.

...........................г-н Танков вече няма никакви взаимоотношения нито с"Химко" нито с"Ново Химко"..........................

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
      Дано е писано едно крупно БЪЛГАРСКО предприятие да заработи и жените и дъщерите БЪЛГАРСКИ вместо на магистралата пред Химко работят вътре в Химко. АМИН!
      Лазаре осъзнай се !
      Не се будалкай с "играчите"....................

Коментар

• AIDE GRABI NARODE EVTINO HIMKO,4E NE OSTANA
        ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Да, Любимецов - всеки прави грешки - но дали ще си признаете после? Кажи ми друг действащ фактор, освен Бееее, или с други думи реална причина за поскъпването...

Тая позиция е по-комична дори от Вамо-то, което със загуба в отчетът се изстреля в орбита... :-)
          Не че имам против Химко да заработи, но не виждам как ще стане... поне не и като собственост на Химко АД.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Поздрави и от мен на всички Химко фенове!
            Импе, помня като разправяше, че продавачите щели да плащат на купувачите за тез акции, пък я гледай какви ги върши пазара сега!?
            Тези обеми само с Бееее-фактора ли си ги обясняваш!?
            Всеки прави грешки - най-нормалното е да си ги признае!

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
              Евала народе, стигнахте ги 30-те стинки, машала за упоритостта!
              Иначе сценарият мисля е ясен: още ден на горе, максимум два и после.......
              Като си чел утрешния вестник,защо не "джиткаш" по позишъна
              "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Beckner beshe kazal predi nakolkodni - 36 st. posle 40 st. ..

Коментар

• Евала народе, стигнахте ги 30-те стинки, машала за упоритостта!
                  Иначе сценарият мисля е ясен: още ден на горе, максимум два и после.......

Коментар

• Дано е писано едно крупно БЪЛГАРСКО предприятие да заработи и жените и дъщерите БЪЛГАРСКИ вместо на магистралата пред Химко работят вътре в Химко. АМИН!

Коментар

• Himko ke raboti pi4ee!!! koi hvanal se hvanal na vlak4eto! da ne se okaje oba4e IC express ili rocket!?

action-a zapo4na qko!

Коментар

• Беееееееееее :-)
                        не е препоръка за каквото и да е!
                        ей изманипулирахте го това Химко и това си е! вие сте си направо за Ка -Фе-Не-То ...

Първоначално изпратено от Императорът
                        Всеки си знае най-добре и е свободен да си дава кинтите за каквото си ще.
                        Но мисля, че когато дълговете на едно дружество са В ПЪТИ по-големи от активите му, когато фабриката негова собственост е разрушена почти до основи и разграбена, то цената му (а следователно и цената на неговите акции) е ОТРИЦАТЕЛНА ВЕЛИЧИНА.

Оттук нататък всичко е наивен оптимизъм, спекулация и Беее-фактор.

По-добре е да купуваш акции на Момина крепост (примерно) по 300 кинта, отколкото акции на Химко по 30 стинки.

Не е препоръка за никого и за нищо. :-)
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Браво, бе, изкупихте Химко
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Aide 4estito na vsicki za uspeshnata sesia
                            Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Всеки си знае най-добре и е свободен да си дава кинтите за каквото си ще.
                              Но мисля, че когато дълговете на едно дружество са В ПЪТИ по-големи от активите му, когато фабриката негова собственост е разрушена почти до основи и разграбена, то цената му (а следователно и цената на неговите акции) е ОТРИЦАТЕЛНА ВЕЛИЧИНА.

Оттук нататък всичко е наивен оптимизъм, спекулация и Беее-фактор.

По-добре е да купуваш акции на Момина крепост (примерно) по 300 кинта, отколкото акции на Химко по 30 стинки.

Не е препоръка за никого и за нищо. :-)
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Специални поздрави за Лазар и всички привърженици на каузата Химко! Както споменах Химко ще заработи :-)
                                Някой знае ли кой купува през ОББ ???

Успех на всички!

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X