Отскоро се сдобих с малко акции тук и да питам дали е практика да се приемат предложенията на Славяна за дивидент? Гледам, че са насрочили ОСА с предложение за дивидент 0,25 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа ти вкарам малко кешовица, че ги шитнах по твоему 13,80
Благодаря за кешовицата - аз допълних Атерки до нужната ми бройка - остана ми и сухо за други работи - доволен днес от скромните си врътчички.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде и тук продаде тигъра!
дано АТЕРАТА си заслужава!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеА стига бе, какъв е тоя бейсик !?!?
Рисуват модела, (някакво 3Д с някакъв CAD) после оттам автоматично се генерират командите за машината с някакъв CAM софт. Какви езици те гонят. Че те ако тръгнат да "пишат" на език, кога ще свършат - забрави
и там пише ,че ги учат на основи на програмирането явно се пише няколко реда само
General:
School name: Pine Technical College
URL: http://www.ptc.tec.mn.us/trade/machine_tool/
Contact name: Mike Radmanovich
Contact phone number: 1-800-521-PINE
E-mail: radmanm@ptc.tec.mn.us
CNC related degrees offered: From a 2 YR Degree to a 1 Semester Certificate
Courses related to:
Basic machining practice?: Yes
Shop math? Yes
Blueprint reading? Yes
Computer aided design? Yes
Computer aided manufacturing? Yes
3d programming?No
CNC manual programming? Yes
Setup and operation? Yes
Other courses related to CNC:
Lab equipment:
Machine types:Bridgeport, Hass, DynaMite, Ikegai, Warner Swasey, Leblond and Takasawa Engine Lathes, Bridgeport Mills some with power feeds and readouts and a Millpower 2 axis
Control types: Fanuc, Millpower
CAD system/s: EdgeCam & MasterCam
CAM system/s: EdgeCam, AutoCad, & MasterCam
DNC systems: EdgeCam, Procomm
We offer basic machining skills through mid-level CNC. We do it well by not being to diversified.. Our shop is part of a small college in a small country town with lots of recreation.. The locale shops need trained machinists thus providing alot of opportunity for many.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениес кой език работят програмистите-настройчици на cnc машините фанук с бейсик ли?някой да знае?
нямам предвид тие ,които правят главния софтуер,той си върви с машината апосле операторите пак правят по малки програмки на нея......нещо като java и java development kid и eclipse
Рисуват модела, (някакво 3Д с някакъв CAD) после оттам автоматично се генерират командите за машината с някакъв CAM софт. Какви езици те гонят. Че те ако тръгнат да "пишат" на език, кога ще свършат - забрави
Коментар
-
с кой език работят програмистите-настройчици на cnc машините фанук с бейсик ли?някой да знае?
нямам предвид тие ,които правят главния софтуер,той си върви с машината апосле операторите пак правят по малки програмки на нея......нещо като java и java development kid и eclipseв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе, хесовците май са се запътили към библейското число.
Въпроса е дали ша да се спрат дотам...как я виждаш ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар