И аз - от сряда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ аз.
До 12 кинта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНали знаеш, че това е най-безумно скокливата акция от 10 години насам. Може да надуят цената и до Грозник, за да земат 25 стинки дивидент.
Аз разбира се си ги избягах - след 15-38 дни ще си ги купя обратно поне с 1 кинт по-евтино... дивидентът го подарявам на който го кефи.
Коментар
-
Нали знаеш, че това е най-безумно скокливата акция от 10 години насам. Може да надуят цената и до Грозник, за да земат 25 стинки дивидент.
Аз разбира се си ги избягах - след 15-38 дни ще си ги купя обратно поне с 1 кинт по-евтино... дивидентът го подарявам на който го кефи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ИСКАНЕ Е !
30% ОТ ПЕЧАЛБАТА , КОГА ЩЕ СЕ ЧУЯТ И МОНОТАРНИТЕ ХАКЦИОНЕРИ
Коментар
-
ПиП , не е грешно туй дет го чакаш , чакам го и аз и много като нас !
пУтенция бол ;- имам изтъргувани повече от 12К по позицията вече, а я броят за не атрактивна /далаверска/, АКО БЕНЦА / ГЕКО/ е на четвърт прав ;- и тези 1000бр.на 8,00 да беше купил до преди 2 седмици , ГОЛЯМА черпане ще дадеш !!! нооо.....Last edited by inta53; 20.05.2013, 23:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеь Ьь Ако така ще разпределят много им даваш , от време на време сам казваш ,че е рано за допълване , на тези нива
Lower Boundary 6.40
Upper Boundary 15.81
Potential 97.62%
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ИСКАНЕ Е !
30% ОТ ПЕЧАЛБАТА , КОГА ЩЕ СЕ ЧУЯТ И МОНОТАРНИТЕ ХАКЦИОНЕРИ
Ти вземи в криза намали дивидента с 1/5...
Аз все пак чопнах мъничко днеска за допълване.
Коментар
Коментар