IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз - от сряда.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ......при мен е от сряда

Коментар

• Май пуснаха дивидента

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          И аз.
          До 12 кинта
          най добрия технически показател е че всички качествени акции ще достигнат нивата от 2011. т.е. тук 12-14. Но мен ми е малко. Има акции които по тоя показател ще направят 50%. Например химимпорт и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
            тук съм неутрален
            И аз.
            До 12 кинта

Коментар

• тук съм неутрален

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Нали знаеш, че това е най-безумно скокливата акция от 10 години насам. Може да надуят цената и до Грозник, за да земат 25 стинки дивидент.

Аз разбира се си ги избягах - след 15-38 дни ще си ги купя обратно поне с 1 кинт по-евтино... дивидентът го подарявам на който го кефи.
                Браво, че си ги усетил нещата и вместо да си донора се явяваш реципиента. Играй по техните правила и ще спечелиш.

Коментар

• Нали знаеш, че това е най-безумно скокливата акция от 10 години насам. Може да надуят цената и до Грозник, за да земат 25 стинки дивидент.

Аз разбира се си ги избягах - след 15-38 дни ще си ги купя обратно поне с 1 кинт по-евтино... дивидентът го подарявам на който го кефи.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ко стааа тук!?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ИСКАНЕ Е !

30% ОТ ПЕЧАЛБАТА , КОГА ЩЕ СЕ ЧУЯТ И МОНОТАРНИТЕ ХАКЦИОНЕРИ
                      30% е малко. Това няма да оправи положението. Само ще внесе смут.

Коментар

• ПиП , не е грешно туй дет го чакаш , чакам го и аз и много като нас !
                        пУтенция бол ;- имам изтъргувани повече от 12К по позицията вече, а я броят за не атрактивна /далаверска/, АКО БЕНЦА / ГЕКО/ е на четвърт прав ;- и тези 1000бр.на 8,00 да беше купил до преди 2 седмици , ГОЛЯМА черпане ще дадеш !!! нооо.....
                        Last edited by inta53; 20.05.2013, 23:44.

Коментар

ь Ьь Ако така ще разпределят много им даваш , от време на време сам казваш ,че е рано за допълване , на тези нива
                          Fair Value Range
                          Lower Boundary 6.40
                          Upper Boundary 15.81
                          Potential 97.62%

Коментар

• ь Ьь Ако така ще разпределят много им даваш , от време на време сам казваш ,че е рано за допълване , на тези нива

Коментар

МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ИСКАНЕ Е !

Да ве, наглеци старопланински.
                              Ти вземи в криза намали дивидента с 1/5...

Аз все пак чопнах мъничко днеска за допълване.

Коментар

• МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ИСКАНЕ Е !

Коментар

Working...
                                X