IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Защо ли си мисля за Пепи, него ли имаш предвид ?
    Не искам да цитирам имена, но човека беше набил много пари в "инсчета", "холдчета", "елтосчета", "билдборчета" и т.н. и разни "заслужили инвеститори" го бъзикаха за репата, ама после стана печалба къде по две, къде по повече. А Сашко от всичко в което се е набил, според мен ще изкара добра доходност само от Зърнени храни.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Сашко се опита да копира един от големите играчи на БФБ, но сбърка акциите и времето. Оставете го да се наиграе.
      Защо ли си мисля за Пепи, него ли имаш предвид ?

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Ееее, Здравко, ти не си ли чувал за измерителя на подценена акция П/Б? Още повече, че Сашко не е чувал за Корадо
        Сашко се опита да копира един от големите играчи на БФБ, но сбърка акциите и времето. Оставете го да се наиграе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И на мен ми е най тежка, само дето на моменти с Корадо се надпреварват, ту едната най тежка ту другата
          Ееее, Здравко, ти не си ли чувал за измерителя на подценена акция П/Б? Още повече, че Сашко не е чувал за Корадо

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Аз се не крия и реда право;- та тази ми е най тежко легнАла, ама си я вардя и пиля .....
            да не наддава в талията !
            И на мен ми е най тежка, само дето на моменти с Корадо се надпреварват, ту едната най тежка ту другата

Коментар

• Всеки има своя начин Инта, твоя си е твой, хубаво е, че фундаментът не го касят нашите опитности и ако перефразираме Костолани - дружеството върви напред, а цената гравитира около него напред и назад, "като човек на разходка с куче")))) Какво да добавим освен това че е по-добре разходка с куче отколкото с мечка))))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Кире, това е интересно - по каталога на Сашето п/б/ е надценено, но страшното идва занапред - все повече го "оценяват")))) Може би има активи и "активи" по-общо казано))))))

Аз се не крия и реда право;- та тази ми е най тежко легнАла, ама си я вардя и пиля .....
                да не наддава в талията !

Коментар

• Кире, това е интересно - по каталога на Сашето п/б/ е надценено, но страшното идва занапред - все повече го "оценяват")))) Може би има активи и "активи" по-общо казано))))))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Много се излагате, че купувате от тази лоша компания..Няма да Ви уври главата да слушате Сашко и да купувате дървените му акции

Коментар

EеееЙ, не му хващате вяра на Сашето, -гледайте П/Бто бре - къде ще го карате???- на 5-6
                      Е друго си е да купуваш дръвчо на 30 стотинки

Коментар

• EеееЙ, не му хващате вяра на Сашето, -гледайте П/Бто бре - къде ще го карате???- на 5-6

Коментар

Ааа не, аз си я поддържам - дежурен тука
                          На мене са ми малко "слаби батериите"... Не ставам за тая работа.
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Много доволен от резултатите

Коментар

• Ааа не, аз си я поддържам - дежурен тука

Коментар

Чиче, ти ли се катериш така алчно по бида , а и си бръз и новинката
                                Не съм аз. Тук съм си достигнал тавана и в момента съм само наблюдател. Доволен наблюдател... Не е препоръка!
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X