Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Сашко се опита да копира един от големите играчи на БФБ, но сбърка акциите и времето. Оставете го да се наиграе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Ееее, Здравко, ти не си ли чувал за измерителя на подценена акция П/Б?Още повече, че Сашко не е чувал за Корадо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И на мен ми е най тежка, само дето на моменти с Корадо се надпреварват, ту едната най тежка ту другатаОще повече, че Сашко не е чувал за Корадо
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз се не крия и реда право;- та тази ми е най тежко легнАла, ама си я вардя и пиля .....
да не наддава в талията !
Коментар
-
Всеки има своя начин Инта, твоя си е твой, хубаво е, че фундаментът не го касят нашите опитности и ако перефразираме Костолани - дружеството върви напред, а цената гравитира около него напред и назад, "като човек на разходка с куче")))) Какво да добавим освен това че е по-добре разходка с куче отколкото с мечка))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКире, това е интересно - по каталога на Сашето п/б/ е надценено, но страшното идва занапред - все повече го "оценяват")))) Може би има активи и "активи" по-общо казано))))))
Аз се не крия и реда право;- та тази ми е най тежко легнАла, ама си я вардя и пиля .....
да не наддава в талията !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеEеееЙ, не му хващате вяра на Сашето, -гледайте П/Бто бре - къде ще го карате???- на 5-6
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАаа не, аз си я поддържам - дежурен тукаVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЧиче, ти ли се катериш така алчно по бида , а и си бръз и новинката
Не е препоръка!
Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар