If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Идеален отчет цената не мръдна пазара смята че тези трендове в печалбата няма да се запазят явно. Или както обикновенно става ще отриагира след няколко дена
Аз си допълних доволно на 5,30 преди няколко месеца. Сега няма кеш
Идеален отчет цената не мръдна пазара смята че тези трендове в печалбата няма да се запазят явно. Или както обикновенно става ще отриагира след няколко дена
OK , няма да четем отчети ...това много ми напомня на едни години в миналото
Ти си решаваш дали да ги четеш, аз лично ги чета при това с удоволствие някои)))) Не е необходимо да ми приписваш неказани от мен неща))) Друг е въпроса, ако се чудиш "а сега накъде след корадото" !?!? )))) Е разбира се такива като синергон - директно ги подминавам - там не чета, защото няма защо, директно в коша. ...))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Просто брилянтен за полугодието сравнен с годишния рез-т за 2016г.
Нетна печалба за периода за 06,2017г. 3 328 **** за 2016г- 3 705
Да но ръстът на печалбата спрямо първото 6. 2016 е доста по умерен +20% което говори че по принцип имат слабо второ тримесечие , за мен лично много трудно ще паднат под P/Е 18 на текущи цени .
Питам се дали тази чудесна новина не може да доведе до леко объркване в играчите!?!?!)))) Ами ако раздадат деведент за 2018 колкото на софарма-трейдингът какво се ще получи - почти двойна деведентан доходност и какво още - смут вероятно в редиците !?!?))))) Страшно
Преци, преди две години съм дал заявка за разпределение на два дивидента през текуща година
е сложих го на масата ! -остава и законодателството да се гласува до НГ. и го брой
една от първите компании да го реализира
п.п. Да не ми се вържите ! - не е препоръка , а ПОЖЕЛАНИЕ !!!
0.18 лв печалба на акция за 6 мес. Цена на акция 5.69
Питам се дали тази чудесна новина не може да доведе до леко объркване в играчите!?!?!)))) Ами ако раздадат деведент за 2018 колкото на софарма-трейдингът какво се ще получи - почти двойна деведентан доходност и какво още - смут вероятно в редиците !?!?))))) Страшно
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар