Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Еми честито! Направил си успешен залог. Ама нали аз през цялото време точно това твърдя, че високата цена е залог, че дивидентът няма да е one off. Буквално това казах страница назад.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедивидент от 8.9%
Ако влезе ,ще качи цената 40-50% и дивидента ще му е -31%-41% чисто
А после как ще излиза?
Ами ако е средно голям инвеститор ,как да влезе без да качи цената 1000%?
Няма ликвидност = умряла акцияLast edited by danetha; 18.04.2024, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
не, дивидента миналата година промени ситуацията и затова и цената беше толкова нагоре. сега спекулацията беше дали е one-off или тенденция. а тук сложих парите, които бях замислил за доверие
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеПредполагам, че високата оценка на БАКБ в момента е именно залог за регулярно разпределяне на дивидент, защото в противен случай, тази оценка започва да наближава нива, които иначе биха били реалистични само ако на хоризонта се задава придобиване. Поне аз така мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеВ момента банката ви е с маркет кап 15% над този на ЦЦБ, при почти 3 пъти по-малко активи, значително по-малка печалба и високи произхождащи мултипъли.
8000 лв оборот за последните 30 дена
Утре някой да лисне даже и скромна сума 5-10к лв ,цената ще се срути 99.99% .
Коментар
-
Е аз нямам кристална топка, с която да виждам в бъдещето. Когато съм писал неща, са били на база на информацията, с която съм разполагал. Вече написах, че този дивидент променя ситуацията.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеintellect дивидент от 8.9% при високата цена от 9 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хайдее.. втора силна новина в рамките на седмицата!
Надявах се на 15-20 ст., колкото да се продължи и гради дивидентна политика, но 80 !!! Кеф!
Сега вече и невярващите ще получат категоричен сигнал за разликата между тукашния мажо и тези при другите публични банки.
По високата сигурност на борсите обаче е скъпа стока.. според мен сега вече трудно ще се намерят акции под 12 лв.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
intellect дивидент от 8.9% при високата цена от 9 лвdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение0,80
Надявах се на 15-20 ст., колкото да се продължи и гради дивидентна политика, но 80 !!! Кеф!
Сега вече и невярващите ще получат категоричен сигнал за разликата между тукашния мажо и тези при другите публични банки.
По високата сигурност на борсите обаче е скъпа стока.. според мен сега вече трудно ще се намерят акции под 12 лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това нещо с политически оттенък ли е?
Иначе при другите политотговорни български банки - ПИБ и ЦКБ мажоритарите им или лъжат за огромните печалби ,които отчитат или ги източват по един или друг начин.
А по вероятно двете правят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеТова нещо с политически оттенък ли е?
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар