Първоначално изпратено от Retro_696
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеДали няма да изненадат с едно увеличение на капитала? Такъв висок дивидент насочва мислите натам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Струва ми се ,че реално е по-малко ,но може и да греша...На последното събрание 5-ма акционера са имали близо 95 %.Искам да кажа ,че цифрата която си дал "на книга" е вярна,но напрактика е наполовина...Поправи ме ,ако нещо бъркамdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
2,688,633 или 10.9%
айде по примера на батя поставих и оферта отляво
купува 300 на 10.30
продава 419 на 13.50
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеКолко е фрий флоута тука?
айде по примера на батя поставих и оферта отляво
купува 300 на 10.30
продава 419 на 13.50
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Без значение колко си сложил и кой хипотетично бил имал и дали имал изобщо,защото на думи тук всички са от милиардер нагоре.
Акция която няма ликвидност,бягай от нея като дявол от тамян ! Този урок предстои да го научиш,защото явно не го знаеш.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениесъгласен пак, тука има надежди да се оправи ликвидността с цената. според мен по-скоро ще се получи като при Спиди или Софарма имоти където съвсем утихна като се качи цената. затова и съм сложил само 3 бона тук, нямам топките на батя или инта да инвестирам крупни суми на бфб
Акция която няма ликвидност,бягай от нея като дявол от тамян ! Този урок предстои да го научиш,защото явно не го знаеш.
- 1 like
Коментар
-
Извинявай да,не е 266лв,а 400лв дневен оборот.Разликата е огромна
А и инвестирането знаеш,не е да чакаш някои да сложел някакви ордери,за да можело да имало ликвидност.
Акцията е пълно мъртвило заради ликвидността !
И не мисля,че това ще се промени близките години.Ще си ги стискате и това е.Цената е без никакво значение,защото тя не е реална заради ликвидноста.И да качи ,и да слезе, вие НИКОГА няма да имате възможност за излизане,а други да влезнат.Това е.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Брей, 6-то място точно зад Пощенска. в сравнение с 12-ти преди само 2 години. Токуда 15-ти, ПИБ 7-ми, ЦКБ 11-ти
https://www.capital.bg/biznes/finans...nki_na_2023_g/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеТи смяташ и уикендите, а и съм сигурен че Батя би си пуснал хилядите акции на подходяща цена. нещо 12 споменава постоянно, нз как е стигнал до това число
А и инвестирането знаеш,не е да чакаш някои да сложел някакви ордери,за да можело да имало ликвидност.
Акцията е пълно мъртвило заради ликвидността !
И не мисля,че това ще се промени близките години.Ще си ги стискате и това е.Цената е без никакво значение,защото тя не е реална заради ликвидноста.И да качи ,и да слезе, вие НИКОГА няма да имате възможност за излизане,а други да влезнат.Това е.Last edited by danetha; 19.04.2024, 09:30.
Коментар
-
Къде е 8 бона в МСН,къде е 270лв в БАКБ ? (8к делено 30 дни оборот )
Доста е голяма разликата.Отделно в MSH ако бидваш/аскваш има птиченца,кълват и ордерите се пълнят.Много често има големи бидове/аскове и си стоят със седмици стига да има желаещи,докато тук е пълно мъртвило.Ни може да влезеш,ни да излезеш.266лв среден оборот на ден !!!
За какво говорим изобщо ? Акцията е пълно мъртвило !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Напълно си прав, но това важи дори за акции в софикс - М+С например е средно 8 бона на ден оборота
Доста е голяма разликата.Отделно в MSH ако бидваш/аскваш има птиченца,кълват и ордерите се пълнят.Много често има големи бидове/аскове и си стоят със седмици стига да има желаещи,докато тук е пълно мъртвило.Ни може да влезеш,ни да излезеш.266лв среден оборот на ден !!!
За какво говорим изобщо ? Акцията е пълно мъртвило !
Коментар
Коментар