4 лв. е едно добро начало, за бъдещото повишение на цената
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи разбираш ли или като оня олигофрен отдоле дето реве за нероден Иванчо....
Дадено ОСА докато не се впише в търговският регистър не може да се обяви за официално. Търговският регистър ги бави няколко дни докато ги обработва но ги има в интернет за ползване от масовката...Ти решаваш дали да рискуваш за проекто новина.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе ме интересуват табаците - не знам какво кога и къде са изкарвали. И не, не е нормално да се действа така все едно че компанията ще прецака акционерите си като дава информация на борсата със закъснение. Аз поне в такива компании гледам да нямам акции.
Дадено ОСА докато не се впише в търговският регистър не може да се обяви за официално. Търговският регистър ги бави няколко дни докато ги обработва но ги има в интернет за ползване от масовката...Ти решаваш дали да рискуваш за проекто новина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРавновесие,
бъди логичен ако искаш да бъдеш спекулант . Няма всеки път някой да ти обяснявя какво е станало и защо.
Погледни ВАСВ и Благоевград БТ за сравнение . За двете дружества излязоха новини от значение в петък и за двете дружества това се знаеше в началото на седмицата При неработещ търговски регистър погледни дискусията за големината на дивидента тогава.Аз знаех и за БТН и Блабт и васв предварително от официалното от търговският регистър. Който има акции в ВАСВ е нормално да проверява всеки ден дали няма покана за ОСА и на колко са купени акциите от ЦБ...Само на теб тази логика ти бяга.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГлупости. Новините се дават по принцип по едно и също време. Никой няма да губи по цял ден, за да се опитва да влезе в неработещ както трябва търговски регистър, за да проверява дали някоя от всичките компании, на които има акции случайно е пуснала нещо там дни преди да го обяви на борсата. Ако повече от един човек бе видял това цената щеше да реагира.
Утре ще има влакче на ужасите в една посока, освен ако не се намери някой камикадзе който да реши, че може да спре влака с глава.
Равновесие,
бъди логичен ако искаш да бъдеш спекулант . Няма всеки път някой да ти обяснявя какво е станало и защо.
Погледни ВАСВ и Благоевград БТ за сравнение . За двете дружества излязоха новини от значение в петък и за двете дружества това се знаеше в началото на седмицата При неработещ търговски регистър погледни дискусията за големината на дивидента тогава.Аз знаех и за БТН и Блабт и васв предварително от официалното от търговският регистър. Който има акции в ВАСВ е нормално да проверява всеки ден дали няма покана за ОСА и на колко са купени акциите от ЦБ...Само на теб тази логика ти бяга.
Поздрави!
Коментар
-
Разбира се че така им се пада, имаше огромна вероятност това да се случи и това беше ясно от януари. Спекулирали са срещу тренда, срещу новините и срещу здравия разум.
А че са дребни - ами просто фактите говорят така. При обичаен оборот на ден от между 3 и 5 бона колко едри ще да са. И само три дена от началото на годината с оборот от над 100 бона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не знам кой купува нито кой продава и честно казано не ме и интересува особено. Но като гледам оборотите купувачите са по-скоро дребни спекуланти.
Не следя кой знае колко новините тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПродигал ти намекна за 31 ! Който е бил в час и е искал да продава е продал и не са само дребни били...
Утре ще има влакче на ужасите в една посока, освен ако не се намери някой камикадзе който да реши, че може да спре влака с глава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКофти отношение от страна на банката тогава. Все съм си мислил че разкриването трябва да става едновременно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zvan76 Разгледай мнениеМоже ли да обясните, кое е лоша новина?
- Ще има увеличение на капитала?
- Ще има увеличение на 4лв.
- По-добре ли щеше увеличението да е на 16лв. и кой щеше да участва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРавновесие ти на луд , като оня идиот Полки ли се правиш остава пари на заем да търсиш.
В търговският регистър има данните няколко дни по рано . Същото беше за дивидента на БТН и някой хора помогнохо да излезе новината преди в екстри на БФБ , защото им трябваха пари . Същото и е на допълнителната точка на Благоевград БТ. Предлагам да съдиш Търговският регистър !
Коментар
Коментар