IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4 лв. е едно добро начало, за бъдещото повишение на цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ти разбираш ли или като оня олигофрен отдоле дето реве за нероден Иванчо....
      Дадено ОСА докато не се впише в търговският регистър не може да се обяви за официално. Търговският регистър ги бави няколко дни докато ги обработва но ги има в интернет за ползване от масовката...Ти решаваш дали да рискуваш за проекто новина.
      Ами от спазване на буквата на наредбите изпускат духа на закона, а той е едновременно разкриване на съществената информация до възможно най-широк кръг заинтересовани лица.
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Аз не рева за нищо, аз тук акции нямам, вземане даване с КФН нямам - и се надявам така и да си остане и честно казано не ми пука дали някой не се е възползвал да продаде скъпо на някой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Не ме интересуват табаците - не знам какво кога и къде са изкарвали. И не, не е нормално да се действа така все едно че компанията ще прецака акционерите си като дава информация на борсата със закъснение. Аз поне в такива компании гледам да нямам акции.
          Ти разбираш ли или като оня олигофрен отдоле дето реве за нероден Иванчо....
          Дадено ОСА докато не се впише в търговският регистър не може да се обяви за официално. Търговският регистър ги бави няколко дни докато ги обработва но ги има в интернет за ползване от масовката...Ти решаваш дали да рискуваш за проекто новина.

Коментар

Равновесие,
            бъди логичен ако искаш да бъдеш спекулант . Няма всеки път някой да ти обяснявя какво е станало и защо.
            Погледни ВАСВ и Благоевград БТ за сравнение . За двете дружества излязоха новини от значение в петък и за двете дружества това се знаеше в началото на седмицата При неработещ търговски регистър погледни дискусията за големината на дивидента тогава.Аз знаех и за БТН и Блабт и васв предварително от официалното от търговският регистър. Който има акции в ВАСВ е нормално да проверява всеки ден дали няма покана за ОСА и на колко са купени акциите от ЦБ...Само на теб тази логика ти бяга.
            Поздрави!
            Не ме интересуват табаците - не знам какво кога и къде са изкарвали. И не, не е нормално да се действа така все едно че компанията ще прецака акционерите си като дава информация на борсата със закъснение. Аз поне в такива компании гледам да нямам акции.

Коментар

Глупости. Новините се дават по принцип по едно и също време. Никой няма да губи по цял ден, за да се опитва да влезе в неработещ както трябва търговски регистър, за да проверява дали някоя от всичките компании, на които има акции случайно е пуснала нещо там дни преди да го обяви на борсата. Ако повече от един човек бе видял това цената щеше да реагира.

Утре ще има влакче на ужасите в една посока, освен ако не се намери някой камикадзе който да реши, че може да спре влака с глава.

Равновесие,
              бъди логичен ако искаш да бъдеш спекулант . Няма всеки път някой да ти обяснявя какво е станало и защо.
              Погледни ВАСВ и Благоевград БТ за сравнение . За двете дружества излязоха новини от значение в петък и за двете дружества това се знаеше в началото на седмицата При неработещ търговски регистър погледни дискусията за големината на дивидента тогава.Аз знаех и за БТН и Блабт и васв предварително от официалното от търговският регистър. Който има акции в ВАСВ е нормално да проверява всеки ден дали няма покана за ОСА и на колко са купени акциите от ЦБ...Само на теб тази логика ти бяга.
              Поздрави!

Коментар

• Разбира се че така им се пада, имаше огромна вероятност това да се случи и това беше ясно от януари. Спекулирали са срещу тренда, срещу новините и срещу здравия разум.

А че са дребни - ами просто фактите говорят така. При обичаен оборот на ден от между 3 и 5 бона колко едри ще да са. И само три дена от началото на годината с оборот от над 100 бона.

Коментар

Аз не знам кой купува нито кой продава и честно казано не ме и интересува особено. Но като гледам оборотите купувачите са по-скоро дребни спекуланти.

Не следя кой знае колко новините тук.
                  Увеличение на капитала на цени доста под текущите е неприятна новина за собствениците на акции. В такъв момент е особено подходящо някой който не следи позицията и не знае кой купува и кой продава да им обясни че най-вероятно са дребни спекуланти и така им се пада

Коментар

• мисирката изчатка съвсем --- вкара всички кинти в акции на БАКБ и дори депозит направи там в стремежа си да спре спада на любимата й банка

................. а сега реве като изнасилена из целия форум

Коментар

Продигал ти намекна за 31 ! Който е бил в час и е искал да продава е продал и не са само дребни били...
                      Глупости. Новините се дават по принцип по едно и също време. Никой няма да губи по цял ден, за да се опитва да влезе в неработещ както трябва търговски регистър, за да проверява дали някоя от всичките компании, на които има акции случайно е пуснала нещо там дни преди да го обяви на борсата. Ако повече от един човек бе видял това цената щеше да реагира.

Утре ще има влакче на ужасите в една посока, освен ако не се намери някой камикадзе който да реши, че може да спре влака с глава.

Коментар

Кофти отношение от страна на банката тогава. Все съм си мислил че разкриването трябва да става едновременно.
                        Продигал ти намекна за 31 ! Който е бил в час и е искал да продава е продал и не са само дребни били...

Коментар

• Защо ли на 03,06 нямаше сделки
                          След време ще има отговор, но ще да е твърде ,,,,, късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Zvan76 Разгледай мнение
                            Може ли да обясните, кое е лоша новина?
                            - Ще има увеличение на капитала?
                            - Ще има увеличение на 4лв.
                            - По-добре ли щеше увеличението да е на 16лв. и кой щеше да участва?
                            Нищо лошо за банката. Дали е лошо за миноритарите ще видим утре.

Коментар

• Може ли да обясните, кое е лоша новина?
                              - Ще има увеличение на капитала?
                              - Ще има увеличение на 4лв.
                              - По-добре ли щеше увеличението да е на 16лв. и кой щеше да участва?

Коментар

Равновесие ти на луд , като оня идиот Полки ли се правиш остава пари на заем да търсиш.
                                В търговският регистър има данните няколко дни по рано . Същото беше за дивидента на БТН и някой хора помогнохо да излезе новината преди в екстри на БФБ , защото им трябваха пари . Същото и е на допълнителната точка на Благоевград БТ. Предлагам да съдиш Търговският регистър !
                                Кофти отношение от страна на банката тогава. Все съм си мислил че разкриването трябва да става едновременно.

Коментар

Working...
                                X