IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ами ако са верни приказките чии пари върти Никито...на човек който вече е фалирал българска банка и аз да съм и аз няма да му дам лиценз!
    НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
    то не са приказки и слухове това - по документи сина на един човек, на който фалира банката преди години, притежава пряко около 1/3 във фонда който искаше да купи банката , а някъде писаха, че и непряко държал акции във експат чрез някакви бургазлии

Коментар

Ами ако са верни приказките чии пари върти Никито...на човек който вече е фалирал българска банка и аз да съм и аз няма да му дам лиценз!
      НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
      То това не излезе ли официално, не изглежда да са просто приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        "Никито предлага 2 - и на него му отказват" ............................. от БНБ да му дадат лиценз

пльоснаха химимпорт пред публиката, че заради тях БНБ не дава никито да купи банката ............... цялата страна, че дори и от чужбина оплюха мутрите ................. и накрая на бял кон влиза г-жа министершата като спасителка за банката и ирландците

лично мнение - просто малко мисли на "глас" - нямам никакви доказателства за горния сценарий
        НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!

Коментар

Аз пък правя следната сметка - Химимпорт предлага лефче - отказват му; Никито предлага 2 - и на него му отказват...излиза Бориславова и предлага 4 + още 4 в банката след увеличение И ИМАМЕ СДЕЛКА! Въпреки че не е като цената, на която са купили пакета, поне ще не 6 млн. евро които изглеждат смешно
          "Никито предлага 2 - и на него му отказват" ............................. от БНБ да му дадат лиценз

пльоснаха химимпорт пред публиката, че заради тях БНБ не дава никито да купи банката ............... цялата страна, че дори и от чужбина оплюха мутрите ................. и накрая на бял кон влиза г-жа министершата като спасителка за банката и ирландците

лично мнение - просто малко мисли на "глас" - нямам никакви доказателства за горния сценарий
          Last edited by 2012; 06.06.2011, 13:06.

Коментар

мда ...................... такива сметки дори и аз не правя, а едва ли Бориславова

аз си правя следната сметка - манчо се е договорил да купи еди какво си на цена от 2 лева - аз да не съм по-голям балък от него, че да плащам за същото двойна цена
            Аз пък правя следната сметка - Химимпорт предлага лефче - отказват му; Никито предлага 2 - и на него му отказват...излиза Бориславова и предлага 4 + още 4 в банката след увеличение И ИМАМЕ СДЕЛКА! Въпреки че не е като цената, на която са купили пакета, поне ще не 6 млн. евро които изглеждат смешно

Коментар

мда ...................... такива сметки дори и аз не правя, а едва ли Бориславова

аз си правя следната сметка - манчо се е договорил да купи еди какво си на цена от 2 лева - аз да не съм по-голям балък от него, че да плащам за същото двойна цена
              БАКБ са притиснати от настоящия мажоритар, който пък е притиснат от ирландското правителство. Ако вкараш 25 милиона евро депозит, може и да ти продадат на 2 лева акции Всъщност основния ангажимент на Бориславова е да вкара достатъчно много ресурс в банката за да може да върне парите на ирландците и да си плати облигациите. Самата цена на акциите при придобиването едва ли е било определящо за това да и ги продадат на нея.

Коментар

Ами така де!
                Като направиш грубата сметка 6.31 млн. акции на АИБ * 4.00 лв. покупна цена + също толкова по емисионна от новото увеличение са 50 млн. лв.
                Даже ще й останат и за закуски през следващите 15000-20000 години

Коментар

странна логика, но може и да си прав ..................... макар и само няколко процента да е вероятността
                  Ами така де!
                  Като направиш грубата сметка 6.31 млн. акции на АИБ * 4.00 лв. покупна цена + също толкова по емисионна от новото увеличение са 50 млн. лв.
                  Даже ще й останат и за закуски през следващите 15000-20000 години

Коментар

Защо да не може?
                    Парите на Бориславова стоят по сметка и чакат да се завъртят!
                    А тези на Василев, най-вероятно биха били от кредит, така че е нормално да не се бутат да дадат висока цена!!!
                    странна логика, но може и да си прав ..................... макар и само няколко процента да е вероятността

Коментар

не може фондчето на ники василев да са договорили 2 лева за акция, а Цв.Бориславова да е платила над тази цена
                      Защо да не може?
                      Парите на Бориславова стоят по сметка и чакат да се завъртят!
                      А тези на Василев, най-вероятно биха били от кредит, така че е нормално да не се бутат да дадат висока цена!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Това е вероятна цена на сделка, нямаше как увеличението да е на толкова. За мен лично 4 лева си е супер. Ако го бяха предложили за два лева щеше да е много силен сигнал че има нещо много много сбъркано в тази банка и в отчетите и.
                        не може фондчето на ники василев да са договорили 2 лева за акция, а Цв.Бориславова да е платила над тази цена

4 лв. е едно добро начало, за бъдещото повишение на цената
                        нека видим дали ОСА ще подкрепи това увеличение и по-специално грамърси

Коментар

Това е вероятна цена на сделка, нямаше как увеличението да е на толкова. За мен лично 4 лева си е супер. Ако го бяха предложили за два лева щеше да е много силен сигнал че има нещо много много сбъркано в тази банка и в отчетите и.
                          +1

Коментар

Ако се бяха сбъднали предположенията за 1 - 2 лв. до 8 процентите щяха да са доста повече

Коментар

Абсолютно До 8 лева вече 100%
                              Ако се бяха сбъднали предположенията за 1 - 2 лв. до 8 процентите щяха да са доста повече

Коментар

4 лв. е едно добро начало, за бъдещото повишение на цената
                                Абсолютно До 8 лева вече 100%

Коментар

Working...
                                X