If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявам се много. Не ми е работа да се бъркам в тази тема. Но нека всички които се интересуват от акцията да прегледат Дневния ред на събранието. Да насочат вниманието си към мнозинствата с които се взема решение по всяка точка от дневния ред и възможностите за противодействие. Може да се получи интересно събрание)) Не ме карайте да ви казвам какво имам предвид. Имате акъл в главата Не е препоръка за каквото и да е. Опазил ме господ от БФБ
Така е за закупилите акции на БАКБ е най добре да са в изчаквателна позиция ,но за нямащите или недопълнилите свърши хубавото време. Цена около 25- 30 лв за акция е най малкото което може да се случи ...
Коментара е достоен за овчето стадо да купува на върха при добра новина и очакване влизане в рая и никога да не влиза в позиция защото я чакал ада ,докато някой не и обясни че е вече перспективна ,но вече на нови върхове..
Там са мисирките който сега се чудат до колко ще е спада на БАКБ .
А другите рискуват в тези позиции когато бяха черни и подценени на 50 % от сегашните стойности и имат топки за тази работа ...
Разбра ли!
П.П. Ако риска е твоя полза 75към 25 значи ставаш иначе се редиш на опашката на стадото и чакаш някой по глупав от теб да качи цената .
Коментара е достоен за овчето стадо да купува на върха при добра новина и очакване влизане в рая и никога да не влиза в позиция защото я чакал ада ,докато някой не и обясни че е вече перспективна ,но вече на нови върхове..
Типичен пример е влизането на върха в Табаците , Хим и сие , ПИБ ,Стара планина.. т.н. ...
Там са мисирките който сега се чудат до колко ще е спада на Софикс .
А другите рискуват в тези позиции когато бяха черни и подценени на 50 % от сегашните стойности и имат топки за тази работа ...
Разбра ли!
П.П. Ако риска е твоя полза 75към 25 значи ставаш иначе се редиш на опашката на стадото и чакаш някой по глупав от теб да качи цената .
едни знаят какво правят, а други играят на сляпа баба , но щом така им харесва на мисирките....
Аха точно... Еваларка за коментара...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
SoKoLoV
Ами когато замирише някъде,там вече не важат правилата на капиталовите пазари,ами които превари другия.
Да не говорим за корпоративна политика от страна на банката и адекватното и прилагане от КНФ.
Резултата е явен.
Според мен това е проблем на меренето на пи*ките между БНБ и КФН, който веднъж за винаги трябва да се реши!
Верно че до одобрение на сделката от БНБ ВСЪЩНОСТ НЯМА СДЕЛКА!
Обаче има "съществена за цената на публично дружество информация".
Както бях писал по-рано докато не излезе цената БФБ трябваше да спре търговията!
едни знаят какво правят, а други играят на сляпа баба , но щом така им харесва на мисирките....
никой нищо не е казал срещу регулатора и срещу г-жа министершата ................... пишехме си за цената която така и не обявиха, въпреки, че Бориславова беше обещала до края на месец май да го направи
Според мен това е проблем на меренето на пи*ките между БНБ и КФН, който веднъж за винаги трябва да се реши!
Верно че до одобрение на сделката от БНБ ВСЪЩНОСТ НЯМА СДЕЛКА!
Обаче има "съществена за цената на публично дружество информация".
Както бях писал по-рано докато не излезе цената БФБ трябваше да спре търговията!
Ами - за разлика от него Бориславова доста добре си свърши работата в СИБАНК и накрая здрава и читава я продаде на белгийците!
Така че е ясно кой купувач е по-сигурен от гледна точка на регулатора!
никой нищо не е казал срещу регулатора и срещу г-жа министершата ................... пишехме си за цената която така и не обявиха, въпреки, че Бориславова беше обещала до края на месец май да го направи
то не са приказки и слухове това - по документи сина на един човек, на който фалира банката преди години, притежава пряко около 1/3 във фонда който искаше да купи банката , а някъде писаха, че и непряко държал акции във експат чрез някакви бургазлии
Ами - за разлика от него Бориславова доста добре си свърши работата в СИБАНК и накрая здрава и читава я продаде на белгийците!
Така че е ясно кой купувач е по-сигурен от гледна точка на регулатора!
Ами ако са верни приказките чии пари върти Никито...на човек който вече е фалирал българска банка и аз да съм и аз няма да му дам лиценз!
НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
то не са приказки и слухове това - по документи сина на един човек, на който фалира банката преди години, притежава пряко около 1/3 във фонда който искаше да купи банката , а някъде писаха, че и непряко държал акции във експат чрез някакви бургазлии
Ами ако са верни приказките чии пари върти Никито...на човек който вече е фалирал българска банка и аз да съм и аз няма да му дам лиценз!
НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
То това не излезе ли официално, не изглежда да са просто приказки.
"Никито предлага 2 - и на него му отказват" ............................. от БНБ да му дадат лиценз
пльоснаха химимпорт пред публиката, че заради тях БНБ не дава никито да купи банката ............... цялата страна, че дори и от чужбина оплюха мутрите ................. и накрая на бял кон влиза г-жа министершата като спасителка за банката и ирландците
лично мнение - просто малко мисли на "глас" - нямам никакви доказателства за горния сценарий
НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
Аз пък правя следната сметка - Химимпорт предлага лефче - отказват му; Никито предлага 2 - и на него му отказват...излиза Бориславова и предлага 4 + още 4 в банката след увеличение И ИМАМЕ СДЕЛКА! Въпреки че не е като цената, на която са купили пакета, поне ще не 6 млн. евро които изглеждат смешно
"Никито предлага 2 - и на него му отказват" ............................. от БНБ да му дадат лиценз
пльоснаха химимпорт пред публиката, че заради тях БНБ не дава никито да купи банката ............... цялата страна, че дори и от чужбина оплюха мутрите ................. и накрая на бял кон влиза г-жа министершата като спасителка за банката и ирландците
лично мнение - просто малко мисли на "глас" - нямам никакви доказателства за горния сценарий
Коментар