Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАми ако са верни приказките чии пари върти Никито...на човек който вече е фалирал българска банка и аз да съм и аз няма да му дам лиценз!
НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение"Никито предлага 2 - и на него му отказват" ............................. от БНБ да му дадат лиценз
пльоснаха химимпорт пред публиката, че заради тях БНБ не дава никито да купи банката ............... цялата страна, че дори и от чужбина оплюха мутрите ................. и накрая на бял кон влиза г-жа министершата като спасителка за банката и ирландците
лично мнение - просто малко мисли на "глас" - нямам никакви доказателства за горния сценарий
НЕ И В ТОЗИ ЖИВОТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък правя следната сметка - Химимпорт предлага лефче - отказват му; Никито предлага 2 - и на него му отказват...излиза Бориславова и предлага 4 + още 4 в банката след увеличение И ИМАМЕ СДЕЛКА! Въпреки че не е като цената, на която са купили пакета, поне ще не 6 млн. евро които изглеждат смешно
пльоснаха химимпорт пред публиката, че заради тях БНБ не дава никито да купи банката ............... цялата страна, че дори и от чужбина оплюха мутрите ................. и накрая на бял кон влиза г-жа министершата като спасителка за банката и ирландците
лично мнение - просто малко мисли на "глас" - нямам никакви доказателства за горния сценарийLast edited by 2012; 06.06.2011, 13:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемда ...................... такива сметки дори и аз не правя, а едва ли Бориславова
аз си правя следната сметка - манчо се е договорил да купи еди какво си на цена от 2 лева - аз да не съм по-голям балък от него, че да плащам за същото двойна цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемда ...................... такива сметки дори и аз не правя, а едва ли Бориславова
аз си правя следната сметка - манчо се е договорил да купи еди какво си на цена от 2 лева - аз да не съм по-голям балък от него, че да плащам за същото двойна цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАми така де!
Като направиш грубата сметка 6.31 млн. акции на АИБ * 4.00 лв. покупна цена + също толкова по емисионна от новото увеличение са 50 млн. лв.
Даже ще й останат и за закуски през следващите 15000-20000 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениестранна логика, но може и да си прав ..................... макар и само няколко процента да е вероятността
Като направиш грубата сметка 6.31 млн. акции на АИБ * 4.00 лв. покупна цена + също толкова по емисионна от новото увеличение са 50 млн. лв.
Даже ще й останат и за закуски през следващите 15000-20000 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗащо да не може?
Парите на Бориславова стоят по сметка и чакат да се завъртят!
А тези на Василев, най-вероятно биха били от кредит, така че е нормално да не се бутат да дадат висока цена!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене може фондчето на ники василев да са договорили 2 лева за акция, а Цв.Бориславова да е платила над тази цена
Парите на Бориславова стоят по сметка и чакат да се завъртят!
А тези на Василев, най-вероятно биха били от кредит, така че е нормално да не се бутат да дадат висока цена!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е вероятна цена на сделка, нямаше как увеличението да е на толкова. За мен лично 4 лева си е супер. Ако го бяха предложили за два лева щеше да е много силен сигнал че има нещо много много сбъркано в тази банка и в отчетите и.
4 лв. е едно добро начало, за бъдещото повишение на цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е вероятна цена на сделка, нямаше как увеличението да е на толкова. За мен лично 4 лева си е супер. Ако го бяха предложили за два лева щеше да е много силен сигнал че има нещо много много сбъркано в тази банка и в отчетите и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАко се бяха сбъднали предположенията за 1 - 2 лв. до 8 процентите щяха да са доста повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАбсолютно До 8 лева вече 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение4 лв. е едно добро начало, за бъдещото повишение на цената
Коментар
Коментар