IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аз не знам кой купува нито кой продава и честно казано не ме и интересува особено. Но като гледам оборотите купувачите са по-скоро дребни спекуланти.

Не следя кой знае колко новините тук. Но тази новина излезе на 3 и този който е продал на 31 заслужава глоба за търговия с вътрешна информация, ако е продал заради тази новина. А не евала.
    Равновесие ти на луд , като оня идиот Полки ли се правиш остава пари на заем да търсиш.
    В търговският регистър има данните няколко дни по рано . Същото беше за дивидента на БТН и някой хора помогнохо да излезе новината преди в екстри на БФБ , защото им трябваха пари . Същото и е на допълнителната точка на Благоевград БТ. Предлагам да съдиш Търговският регистър !

Коментар

• Аз не знам кой купува нито кой продава и честно казано не ме и интересува особено. Но като гледам оборотите купувачите са по-скоро дребни спекуланти.

Не следя кой знае колко новините тук. Но тази новина излезе на 3 и този който е продал на 31 заслужава глоба за търговия с вътрешна информация, ако е продал заради тази новина. А не евала.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Уникална държавна борса сме.Да не станете и вие като инвеститорите в ЗХБГ примерно.Винаги ще се дава за пример.
        Кашпировски,тук нямам акции и не съм обременен от миналото.Ще дадеш ли съвет?Ако си купя на 2,50 много ли ще е зле?Имаш опит още от IPO на ZHBG,Приложим ли е тук?Не се стеснявай,кажи нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Мушморок, никой не ти е виновен, че си се нашил на 10,50. При толкова възможности които имаше на борсата от началото на годината не е лесно да намериш позиция където да изгубиш 60-70 %, но ти успя!
          Лъжец и подлога ,като и на пловдивският Мунчо.
          Игноре на всички негови братя по лъжа и подлост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            А ти си пловдивска подлога...
            Мушморок, никой не ти е виновен, че си се нашил на 10,50. При толкова възможности които имаше на борсата от началото на годината не е лесно да намериш позиция където да изгубиш 60-70 %, но ти успя!

Коментар

Трудно може да се подцени всеки който купуваше след като стана ясно че БАКБ ще се продава, а още повече след като излязоха новините за какви цена са искали да я купуват предишните кандидати.

От там нататък покупките на настоящите нива бе висш пилотаж в това как да си загубим парите в максимално кратък срок. Еле пък тези които я надуха след новината, че все пак са я продали.

Хайде кажи ми как бих могъл да подценя такива спекуланти. Че аз не мога да намеря и една причина за действията им.
              Какви спекуланти видя тъдява

Наричат се портфолио мениджъри тези които търгуват, нали ти казах какво мислят всички спекуланти по въпроса, познавам само един пич със сравнително скромна инвестиция тук и до там.

Скъпо е да се спори с пазара и не е за всеки.

ПС. евала можеш да кажеш на този който продаде на 31-ви, първият ден след като тази информация беше достъпна за хората които наистина следят позицията. Да се лае 5 дни по-късно, че излязло на 3-ти като официално съобщение..
              Last edited by prodigal; 05.06.2011, 20:33.

Коментар

• Трудно може да се подцени всеки който купуваше след като стана ясно че БАКБ ще се продава, а още повече след като излязоха новините за какви цена са искали да я купуват предишните кандидати.

От там нататък покупките на настоящите нива бе висш пилотаж в това как да си загубим парите в максимално кратък срок. Еле пък тези които я надуха след новината, че все пак са я продали.

Хайде кажи ми как бих могъл да подценя такива спекуланти. Че аз не мога да намеря и една причина за действията им.

Коментар

• Уникална държавна борса сме,дано скоро стане частна.
                  Тук освен котировки,дълбочина и обеми има и още една функция за следене МАЖОРИТАРЯ.
                  И в тази ситуация журналисти от лесо-техническия с апокалиптични паранои.
                  То след тия характеристики на пазара и пълната липса на логиката на капиталов пазар.
                  По добре не.

Да не станете и вие като инвеститорите в ЗХБГ примерно.Винаги ще се дава за пример.

Коментар

До такива неща се стига като се инвестира и още повече спекулата с ментална нагласа на футболна запалянковщина.

Акциите които се купуват не са твоя отбор, за който си затваряш очите за слабостите и превъзнасят предимствата. Те са врага, който подкрепяш само по сметка.
                    Подценяваш спекулантите особенно футболните.
                    Те последни влизат и първи напускат кораба защото са най ясно със слабостта на отбора си. Да му мислят инвеститорите особенно дългосрочните в други позиции. Най големи печалби има когато заложиш срещу своя отбор.

Коментар

• До такива неща се стига като се инвестира и още повече спекулата с ментална нагласа на футболна запалянковщина.

Акциите които се купуват не са твоя отбор, за който си затваряш очите за слабостите и превъзнасят предимствата. Те са врага, който подкрепяш само по сметка.

Коментар

• Следващата седмица тук ще настане касапница...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• очаквам още доста неадекватни поста от изперкали инвеститори по тази позиция

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Задължително!!! При емисионна ..

П.П. Дано разпоредителите дето приемаха и изпращаха в темата и се хвалеха, че средната им е 10,50 да са излезнали навреме.
                          средната й е поне 50% повече от посочената цена и за това е толкова нервна --- като разбра за 4-то лева съвсем изперка ---- виж я какво написа в темата ЦКБ вчера в 16:34

трябва да помислим как да й помогнем на това същество - тя самата не знае къде се намира

Коментар

• Чекай, чекай малко.
                            К'ви 4 лева?

Балансовата стойност на акцията е 14,40 лв. към 31.03.2011 г.
                            Все още за публични дружества е валиден ЗППЦК, според чл.92 на който:
                            Комисията отказва издаване на потвърждението по чл. 78, ал. 2 с писмено мотивирано решение, ако:
                            -----------------
                            2. емисионната стойност на акциите е по-ниска от балансовата стойност на една акция преди увеличението на капитала, изчислена към момента на вземане на решение за увеличаване на капитала, и по този начин се накърняват интересите на акционерите;

К'ви 5 лева?

Нямам акции... ама ако пуснете на 4 лв ...

Разбира се горното няма за цел да подтикне някого към необмислени действия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Задължително!!! При емисионна ..

П.П. Дано разпоредителите дето приемаха и изпращаха в темата и се хвалеха, че средната им е 10,50 да са излезнали навреме.:confused:
                              А ти си пловдивска подлога...

Коментар

• Хаха, не се премятайте толкова да не разтегнете нещо За мен банката си е ок, и явно не само за мен , ако и всички да повтарят едно и също това не променя факта че имат достатъчно капитал и всичко е обезпечено, пък и сега ще имат с 50 мил повече.

Управителният съвет може с единодушие да увеличава капитала до номинален размер от 100 мил. лева до 2014, така че играта е какво мисли по въпроса с увеличението другият голям акционер, предвид че иска да излиза и как гласува на редовното събрание по две точки.

За да не се минат границите за търгово лесно могат да го сметнат и уредят, но с това увеличение ако Грамърси не участва, на практика мажоритарите ще имат 2/3-ти .

ПС нямам акции в момента тук, но си е от най-интересните позиции на БФБ..

Коментар

Working...
                                X