IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Стига сте ставали за смях. Точно в момента раздаването на дивидент от банка е като пир по време да холера :-)
    Всички като си стискат кеша до никъде няма да го докараме

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
      Де юре имат право да ти вземат акциите, какво остава за дивидента. При възможния ръст на провизиите и оттам на RWA, и от друга страна свиването на външното финансиране, е почти абсурдно банка да раздава дивидент тази година.
      Първоначално изпратено от Avalanche
      ПС: надявам се че деюре нямат право да си налагат решения касаещи дивидента
      Хахахахахa Точно обратното
      RWA - risk weighted assets = balance value of an asset item multiplied by the risk weight applicable to the item.
      Balance value of a loan = outstanding amount + interest accruals -deferred fees /IAS 39/ - allowances for loan losses /по нашенски неправилно провизии/.Thus the greater allowances are the smaller balance value is.
      The movement of allowances is recognized into IS. Hence the profit eligible for inclusion into Tier I will be decreased.

Аиде стига ви толкова

Коментар

• Стига сте ставали за смях. Точно в момента раздаването на дивидент от банка е като пир по време да холера :-)
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__
          Първоначално изпратено от marcy
          Не съм доволен от решението за дивидента, по не по 1 левче можеше да дадат...
          Според мен, не е сега момента за раздаване на дивиденти, когато кеша е жизнено важен.
          А за теб не е ли като въздуха и водата...
          Виш някой фирми в USA как се държат...
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Де юре имат право да ти вземат акциите, какво остава за дивидента. При възможния ръст на провизиите и оттам на RWA, и от друга страна свиването на външното финансиране, е почти абсурдно банка да раздава дивидент тази година.
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
              Според мен, не е сега момента за раздаване на дивиденти, когато кеша е жизнено важен.

Коментар

Ама то това не е решение, решението го взимат акционерите

аз ще гласувам за дивидент, ако БНБ не е забранило раздаването на дивиденти де
                То се ясно че акционерите имат думата но дали ще стане????

Банката е една от първите който казват да ли ще дават или не дивидент, а това е пример и за другите компании, ако и те го последват а е много вероятно при паднали цени, без дивидент, малък оборот как ще я караме с доверието ЪМММММ ???
                Ами виж, от долния пост излиза, че комунистите от БНБ са забранили раздаването на дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche

То се ясно че акционерите имат думата но дали ще стане????

Банката е една от първите който казват да ли ще дават или не дивидент, а това е пример и за другите компании, ако и те го последват а е много вероятно при паднали цени, без дивидент, малък оборот как ще я караме с доверието ЪМММММ ???
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Едно от изискванията е банките да се съобразят с препоръката на БНБ за капитализация на печалбите за тази година вместо раздаването на дивиденти.

Коментар

Коментар

• Не съм доволен от решението за дивидента, по не по 1 левче можеше да дадат...
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                          Покупка е,
                          такава е информацията в уеб страницата на КФН

http://www.investor.bg/?cat=5&id=74617
                          На 24 ноември 2008 г. Франк Бауър, член на УС на ТБ БАКБ е закупил 1 000 акци при единична цена 10 лв. за книга.
                          Баце, ще ни докарате някой инфаркт с тез "шеги"... :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                            Покупка е,
                            такава е информацията в уеб страницата на КФН

На 24 ноември 2008 г. Франк Бауър, член на УС на ТБ БАКБ е закупил 1 000 акци при единична цена 10 лв. за книга.
                            Е това е друго нещо, бъди по-внимателен друг път, знаеш ли как ме стресна

Коментар

• На 24 ноември 2008 г. Франк Бауър, член на УС на ТБ БАКБ е закупил 1 000 акци при единична цена 10 лв. за книга.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                                Хайде де, трябва да дръпнем повечко тук...
                                Искаш да продадеш ли

Коментар

Working...
                                X