Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hahДе юре имат право да ти вземат акциите, какво остава за дивидента. При възможния ръст на провизиите и оттам на RWA, и от друга страна свиването на външното финансиране, е почти абсурдно банка да раздава дивидент тази година.
Първоначално изпратено от AvalancheПС: надявам се че деюре нямат право да си налагат решения касаещи дивидента
RWA - risk weighted assets = balance value of an asset item multiplied by the risk weight applicable to the item.
Balance value of a loan = outstanding amount + interest accruals -deferred fees /IAS 39/ - allowances for loan losses /по нашенски неправилно провизии/.Thus the greater allowances are the smaller balance value is.
The movement of allowances is recognized into IS. Hence the profit eligible for inclusion into Tier I will be decreased.
Аиде стига ви толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__Първоначално изпратено от marcyНе съм доволен от решението за дивидента, по не по 1 левче можеше да дадат...
Виш някой фирми в USA как се държат...Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Де юре имат право да ти вземат акциите, какво остава за дивидента. При възможния ръст на провизиите и оттам на RWA, и от друга страна свиването на външното финансиране, е почти абсурдно банка да раздава дивидент тази година.
Първоначално изпратено от AvalancheПС: надявам се че деюре нямат право да си налагат решения касаещи дивидентаКоментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcyПървоначално изпратено от AvalancheПървоначално изпратено от marcyНе съм доволен от решението за дивидента, по не по 1 левче можеше да дадат...
аз ще гласувам за дивидент, ако БНБ не е забранило раздаването на дивиденти де
Банката е една от първите който казват да ли ще дават или не дивидент, а това е пример и за другите компании, ако и те го последват а е много вероятно при паднали цени, без дивидент, малък оборот как ще я караме с доверието ЪМММММ ???
ПС: надявам се че деюре нямат право да си налагат решения касаещи дивидента
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalancheПървоначално изпратено от marcyНе съм доволен от решението за дивидента, по не по 1 левче можеше да дадат...
аз ще гласувам за дивидент, ако БНБ не е забранило раздаването на дивиденти де
Банката е една от първите който казват да ли ще дават или не дивидент, а това е пример и за другите компании, ако и те го последват а е много вероятно при паднали цени, без дивидент, малък оборот как ще я караме с доверието ЪМММММ ???Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПокупка е,
такава е информацията в уеб страницата на КФН
http://www.investor.bg/?cat=5&id=74617
На 24 ноември 2008 г. Франк Бауър, член на УС на ТБ БАКБ е закупил 1 000 акци при единична цена 10 лв. за книга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПокупка е,
такава е информацията в уеб страницата на КФН
На 24 ноември 2008 г. Франк Бауър, член на УС на ТБ БАКБ е закупил 1 000 акци при единична цена 10 лв. за книга.
Коментар
-
Коментар
Коментар