If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Печалбата е намаляла щот от провизирането на лоши кредити. Кат минат през продан на обезпечението или предоговаряне на кредитите проблем нихт и изведнъж кяр до небето
Да н'ги мислитие толкоз
мдаааа, ако намаляваме печалбата с 4 милиона всяко тримесечие (както е тенденцията), то Q3'09 ще занулим...........
как мислите ще се развива кризата в БГ?! Ако е до Септември, то верно ще стане интересно.
Мда, резултатите се влошават и П/Е се увеличава и става чак 3
Да, но това не е най-лошото.
За последното тримесечие имаме увеличение на лошите заеми с близо 9% - от 5.6% за Q3 до 6.1% за Q4. Аз лично получих отговор за себе си защо бяха тези масови разпродажби.
P.S.: Иначе, като цяло и на мен позицията ми се вижда добра.
Не е препоръка за нищо!!!
Много добра позиция, но да видим другите какво ще покажат до края на месеца и чак тогава да се разпределя кеша Засега обаче ми е на челно място в уиш листа. Единственото което не ми харесва е ужасно високия процент на лошите заеми - 6.1%. Днес в работата писах за лошите кредити в Испания и те са под 4% за целия сектор като преди година бяха под 2%. Трябва да си оптимизират този показател БАКБ.
Тъй,ама и вчера и днес минават сравнително големи обеми.Освен американците да ги продават.А дали ирландците на са си увеличили участието над 50%?Тогава ще има голям майтап-търгово на 11-12 лв.
Уф, наистина съм голям дебил, грешката е моя - кеша наистина е 96М лв. след Q3. В глупоста си съм гледал само кеша събран за третото тримесечие...
Благодаря Гари, така данните ми харесват малко повече.
Коментар