IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY
    Хайде де, трябва да дръпнем повечко тук...
    Ами купувай, какво чакаш?
    :wink:

Коментар

• Печалбата е намаляла щот от провизирането на лоши кредити. Кат минат през продан на обезпечението или предоговаряне на кредитите проблем нихт и изведнъж кяр до небето
      Да н'ги мислитие толкоз

Коментар

• Хайде де, трябва да дръпнем повечко тук...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• мдаааа, ако намаляваме печалбата с 4 милиона всяко тримесечие (както е тенденцията), то Q3'09 ще занулим...........
          как мислите ще се развива кризата в БГ?! Ако е до Септември, то верно ще стане интересно.

Сори за прекаленото самодоволство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
            Първоначално изпратено от Phoenixheart
            Има отчет вече
            Мда, резултатите се влошават и П/Е се увеличава и става чак 3
            Да, но това не е най-лошото.
            За последното тримесечие имаме увеличение на лошите заеми с близо 9% - от 5.6% за Q3 до 6.1% за Q4. Аз лично получих отговор за себе си защо бяха тези масови разпродажби.

P.S.: Иначе, като цяло и на мен позицията ми се вижда добра.
            Не е препоръка за нищо!!!

Коментар

• Много добра позиция, но да видим другите какво ще покажат до края на месеца и чак тогава да се разпределя кеша Засега обаче ми е на челно място в уиш листа. Единственото което не ми харесва е ужасно високия процент на лошите заеми - 6.1%. Днес в работата писах за лошите кредити в Испания и те са под 4% за целия сектор като преди година бяха под 2%. Трябва да си оптимизират този показател БАКБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                Има отчет вече
                Мда, резултатите се влошават и П/Е се увеличава и става чак 3

Коментар

• Има отчет вече

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
                    Тогава ще има голям майтап-търгово на 11-12 лв.
                    Хайде без простотии.

Allied Irish Banks явно нямат намерение да си увеличават дела на този етап, виж Грамърси обаче купуват и дано имат повечко кеш,че да повдигнат малко

Мнението ми не е препоръка за търговия на БФБ

Коментар

• Тъй,ама и вчера и днес минават сравнително големи обеми.Освен американците да ги продават.А дали ирландците на са си увеличили участието над 50%?Тогава ще има голям майтап-търгово на 11-12 лв.

Коментар

• Да, може би някой вече има представа за отчета, но той едва ли е толкова зле все пак към септември беше перфектектен

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
                          Кой да ти каже...Минали години отчета вече беше излезнал,а сега новите мажоритари се ослушват да го публикуват,ама сигурно някой вече го е видялops:
                          Да, за съжаление май си прав.
                          Поне стана ясно, че дъното не е на 10лв. ops:

Коментар

• Кой да ти каже...Минали години отчета вече беше излезнал,а сега новите мажоритари се ослушват да го публикуват,ама сигурно някой вече го е видялops:

Коментар

• Какво стана, кой разпродава така и защо?

Коментар

• BACB

Уф, наистина съм голям дебил, грешката е моя - кеша наистина е 96М лв. след Q3. В глупоста си съм гледал само кеша събран за третото тримесечие...
                                Благодаря Гари, така данните ми харесват малко повече.

Коментар

Working...
                                X