IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
    Аз пък, като ви видях, че и двамката сте се махнали, реших, да си сложа оферта купува.
    коя е твоята да я удовлетворя...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Аз като видях Полки и отписах позицията...
      Първоначално изпратено от OK
      Аз като видях Пепи, това ми беше знака да продам . Иначе има перспективи тук, но има и рискове, които даже се увеличават.
      Аз пък, като ви видях, че и двамката сте се махнали, реших, да си сложа оферта купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Аз като видях Полки и отписах позицията...
        Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Аз като видях Пепи, това ми беше знака да продам . Иначе има перспективи тук, но има и рискове, които даже се увеличават.
        Те хората правилно са казали: голям залък лапни, голяма дума не казвай ама барабар п... с мъжете осра позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
          Кво стана тук бе мен
          Нагоре не на долу

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Трайчо май пак ще излъже, че тая седмица ще имаме новина за старт на процедурата.
            Патологичен лъжец се очертава той покрай приватизацията на БТХ!
            Не му ли е неудобно вече!? Ако някой друг го подвежда, защо го допуска това толкова пъти? Тоя министър ли е или гадулка!?
            Мислех че ще го вземат вчера на заседанието на МС....
            Заедно с решение и на АП, а те приватизарат някакво офисче от 17 кв.м.
            Луда работа....

Коментар

• Трайчо май пак ще излъже, че тая седмица ще имаме новина за старт на процедурата.
              Патологичен лъжец се очертава той покрай приватизацията на БТХ!
              Не му ли е неудобно вече!? Ако някой друг го подвежда, защо го допуска това толкова пъти? Тоя министър ли е или гадулка!?

Коментар

• паткане защо го направи паткане

Коментар

• Продавайте като не разбирате

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                    Ами събирай нагоре де кво чакаш.
                    Иначе за много надоле не съм съгласен.
                    Така че за сега почваме да обикаляме 50лв.
                    Нека и други покажат нерви.

Още една позиция ме ядосва ама и нея я подкарах днес ELHIM там не щеш ли да се пробваш.
                    ти си изнервен от акциите които държиш - на мен кеша не ме нерви изобщо
                    вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                      Ти продаде,а аз не се нахендрих.И пак благодарение на Пепи.Козичката е като лакмусова хартия,безпогрешна е.

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                        дай да те отърва да не се нервиш - колко имаш още
                        Ами събирай нагоре де кво чакаш.
                        Иначе за много надоле не съм съгласен.
                        Така че за сега почваме да обикаляме 50лв.
                        Нека и други покажат нерви.

Още една позиция ме ядосва ама и нея я подкарах днес ELHIM там не щеш ли да се пробваш.
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                          Признавам си от 2 дни ви го натаковам, но почна много да ме дразни.
                          Не се притесняваите имам още и за сега нерва е спокоен.
                          дай да те отърва да не се нервиш - колко имаш още
                          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Кво стана тук бе мен

Коментар

• Признавам си от 2 дни ви го натаковам, но почна много да ме дразни.
                              Не се притесняваите имам още и за сега нерва е спокоен.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Видя ли я стотинката на къде изби
                                Коментари като твоите само създават впечатление че тук държат най-големите гадулки и по-скоро предизвикват бягане от позицията!

Абе по принцип не мисля че коментарите ти биха имали някъв ефект. Но дори и илюзорно да си представим че имат, то той би бил обратен.
                                Това ще се навакса в пъти с една новина, че тръгва процедурата... Все пак има нетърпение у хората, дето гледат в паницата на другите (акции, де.. ).

Коментар

X