Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София-БТ АД (3JU / SOFBT)
Collapse
X
-
ОК
Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнениеот една седмица тука сме в кома, що така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнениеАко натиснат цената добре дошло.....,
с тлъстата печалба от цкб ще си допълня
и-иииии така до края на света!!!
Успех на всички!!!Хитро и то много-хитро
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеКупи ли си днес от мен.
Повече от половината за днес са мои. За сега позицията продължава да ме дразни включая и Траичо ще видим нататъка.Last edited by Zaki; 18.02.2011, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПомогни с една прилична оферта.....за пръстите на двете ми ръце, после за ръчичките на семейството ми , на родата и накрая за приятелите ми....там ще се озориш наброя на пръсчетата ръчичките на приятелите ми...
Last edited by Zaki; 18.02.2011, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеА кой си. ти за да си позволяваш такъв език........
обяснения не дължа на никой
.................... и съм си разрешил всичковари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеа така
като нямаш акции и доходност - няма и да се фантазираш
явно си ме послушала и си сменила или лекарствата или доктора както те посъветвах преди време
аз не съм фонд, нито мажоритар, че да ми се налага да крепя някъде акция
а ти някога си крепяла нещо, но сега като си остаряла си забравила какво точно си крепяла и си пишеш наизуст --- в този случай дори и лекарства не помагат
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАз не съм толкова голям като теб....
като нямаш акции и доходност - няма и да се фантазираш
явно си ме послушала и си сменила или лекарствата или доктора както те посъветвах преди време
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениесложи оферта на крепиш позицията на 50 ,както крепих БТН ,.....преди.
а ти някога си крепяла нещо, но сега като си остаряла си забравила какво точно си крепяла и си пишеш наизуст --- в този случай дори и лекарства не помагатвари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениенямаш проблеми , скъпа
сложи да видим колко пръсти имат всички тези които си изброила
......... а не се окаже, че нямаш семейство, рода и приятели
Коментар
Коментар