IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
    Щото каръка влезе,затова.

Коментар

• Щото каръка влезе,затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнение
        от една седмица тука сме в кома, що така
        Ми рисковете се оправдават засега. Трайчо не си спазва обещанията, аз имам и едно наум доколко е реален износа... Има перспективи, но и някои големи рискове, затова продадох.

Коментар

• от една седмица тука сме в кома, що така

Коментар

• Тигри айде защо не коментирате това е София БТ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
              Ако натиснат цената добре дошло.....,

с тлъстата печалба от цкб ще си допълня

и-иииии така до края на света!!!

Успех на всички!!!
              Браво хубави расайденияХитро и то много-хитро

Коментар

• трябва да сме по-добри и от най-добрите

Коментар

• Zaki квалификацията която си дал се отнася за теб. и не съм аз този които прееба позицията от 56лв. до към 51лв. но когато някои вземе да ми слага по 50бр. тук таме и натиска, аз гледкам да го преваря понеже съм си патил от тази натискация повече съвети не давам.
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Какво сега 4акаме 1тримесе-е да варнем нивата

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                      Купи ли си днес от мен.

Повече от половината за днес са мои. За сега позицията продължава да ме дразни включая и Траичо ще видим нататъка.
                      Още един смехурко. Ама много мудно ги продавате бе. хем ви боли, хем ви сърби. Решавайте се по-бързо, че ни омръзна да ви четеме, как скимтите и подсмърчате. Ще изтървете влаковете на други места. Докато се наканите с цветарника и току виж минало още един месец. Решете се най-накрая какво правите, че ви чакаме, да ни вдигате и другите акции.
                      Last edited by Zaki; 18.02.2011, 18:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Помогни с една прилична оферта.....за пръстите на двете ми ръце, после за ръчичките на семейството ми , на родата и накрая за приятелите ми....там ще се озориш наброя на пръсчетата ръчичките на приятелите ми...
                        Ако изобщо имаш акции, затова ли се чудиш. Но на мен ми изглежда, да си ги продал вече и да чакаш, да ги върнеш. И земи свърши някоя работа през работно време, държавата затова ли ти плаща заплата да висиш по цял ден във форума, лапач
                        Last edited by Zaki; 18.02.2011, 18:01.

Коментар

А кой си. ти за да си позволяваш такъв език........
                          аз съм си ........... аз

обяснения не дължа на никой

.................... и съм си разрешил всичко
                          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                            а така

като нямаш акции и доходност - няма и да се фантазираш

явно си ме послушала и си сменила или лекарствата или доктора както те посъветвах преди време

аз не съм фонд, нито мажоритар, че да ми се налага да крепя някъде акция

а ти някога си крепяла нещо, но сега като си остаряла си забравила какво точно си крепяла и си пишеш наизуст --- в този случай дори и лекарства не помагат
                            А кой си. ти за да си позволяваш такъв език........

Коментар

Аз не съм толкова голям като теб....
                              а така

като нямаш акции и доходност - няма и да се фантазираш

явно си ме послушала и си сменила или лекарствата или доктора както те посъветвах преди време

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                              сложи оферта на крепиш позицията на 50 ,както крепих БТН ,.....преди.
                              аз не съм фонд, нито мажоритар, че да ми се налага да крепя някъде акция

а ти някога си крепяла нещо, но сега като си остаряла си забравила какво точно си крепяла и си пишеш наизуст --- в този случай дори и лекарства не помагат
                              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                                нямаш проблеми , скъпа

сложи да видим колко пръсти имат всички тези които си изброила

......... а не се окаже, че нямаш семейство, рода и приятели
                                Аз не съм толкова голям като теб....сложи оферта на крепиш позицията на 50 ,както крепих БТН ,.....преди.

Коментар

Working...
                                X