If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В понеделник ще си купя 10 броя от твоите и сьм приготвил 600 стотака
Добра сумичка ....разбрах че намалявяш мизата...
До нУвината на АП ще сме в изчакване....а след това ще мислим каква ще е стратегията...това е пазар и пари ,не можеш да губиш заради егото си или глупостта на другите... .
Поздрави и успех...
Може с очила да съм........ но когато по опитните колеги едно време пишеха аз внимавах в час .....
Та Доктора и Канцлера имаха по някой умни мисли....
"На големите риби им влизам в положение само когато са зле и трябва да продават..."
" Крайно време да качваме тази акция и понеже няма ликвидност ,вие ще купувате а аз ще продавам , като се оправи и почнат да липсват купувачи ще се сменим .."
В понеделник ще си купя 10 броя от твоите и сьм приготвил 600 стотака
Може с очила да съм........ но когато по опитните колеги едно време пишеха аз внимавах в час .....
Та Доктора и Канцлера имаха по някой умни мисли....
"На големите риби им влизам в положение само когато са зле и трябва да продават..."
" Крайно време да качваме тази акция и понеже няма ликвидност ,вие ще купувате а аз ще продавам , като се оправи и почнат да липсват купувачи ще се сменим .."
Не може ли да ги разпредели между акционерите тей или иначе пак отиват в БТХЛ
Не можеш ме разбра....сега до 30 юни трябва да се направят ОСА на всички публични дружества....БТН- гласува дивидент от печалбата си за 2010 г. който отива в държавата и миноритарите.....СофияБТ гласува дивидент който отива в холдинга и миноритарите ,но държавата този дивидент може да го вземе чак през 2011 г. и то ако холдинга е на печалба....и не го е продала сега юли ...така че от дъщерните дивидент ще вземат миноритарите и новият собственик на холдинга ... а от холдинга -държавата и миноритарите...там..... тази година
Ако се замислиш държавата може да направи реверанс към купувача и да не разпредели дивидент от дъщерните, защото от него няма да вземе и лев а само миноритарите.... ....но не вярвам заради 80 % постановление от печалбите на държавните предприятия...
Мисля вече един месец.....
ОСА ги прехвърля в холдинга а той ги отчита в годишната печалба и чак другата година ги разпределя.... когато е вече късно...Ако знаеш начин
Коментар