IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Който разбира тука се спира
    София БТ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
      В понеделник ще си купя 10 броя от твоите и сьм приготвил 600 стотака

Добра сумичка ....разбрах че намалявяш мизата...

До нУвината на АП ще сме в изчакване....а след това ще мислим каква ще е стратегията...това е пазар и пари ,не можеш да губиш заради егото си или глупостта на другите... .
      Поздрави и успех...
      Last edited by meche_cveti93; 12.02.2011, 22:42.

Коментар

6 стотака де

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Може с очила да съм........ но когато по опитните колеги едно време пишеха аз внимавах в час .....
          Та Доктора и Канцлера имаха по някой умни мисли....
          "На големите риби им влизам в положение само когато са зле и трябва да продават..."

" Крайно време да качваме тази акция и понеже няма ликвидност ,вие ще купувате а аз ще продавам , като се оправи и почнат да липсват купувачи ще се сменим .."

Коментар

Може с очила да съм........ но когато по опитните колеги едно време пишеха аз внимавах в час .....
            Та Доктора и Канцлера имаха по някой умни мисли....
            "На големите риби им влизам в положение само когато са зле и трябва да продават..."

" Крайно време да качваме тази акция и понеже няма ликвидност ,вие ще купувате а аз ще продавам , като се оправи и почнат да липсват купувачи ще се сменим .."

Коментар

И не е продапа холдинга преди събранието ,но се съмнявам че трябва да източи холдинга за последно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Така прави и най добрия холдинг ЦЕНХЛ- взема дивидентите от ХЕС, МЦХ, ЕЛХИМ
                И не е продапа холдинга преди събранието ,но се съмнявам че трябва да източи холдинга за последно...

Коментар

Не може ли да ги разпредели между акционерите тей или иначе пак отиват в БТХЛ
                  Не можеш ме разбра....сега до 30 юни трябва да се направят ОСА на всички публични дружества....БТН- гласува дивидент от печалбата си за 2010 г. който отива в държавата и миноритарите.....СофияБТ гласува дивидент който отива в холдинга и миноритарите ,но държавата този дивидент може да го вземе чак през 2011 г. и то ако холдинга е на печалба....и не го е продала сега юли ...така че от дъщерните дивидент ще вземат миноритарите и новият собственик на холдинга ... а от холдинга -държавата и миноритарите...там..... тази година

Коментар

• Така прави и най добрия холдинг ЦЕНХЛ- взема дивидентите от ХЕС, МЦХ, ЕЛХИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      БЛАБТ и СОФБТ дават дивидент и БТХ си го взема
                      Да и аз така мисля че е редно -всяко друга форма е за КФН

Коментар

• Това е законната форма

Коментар

• БЛАБТ и СОФБТ дават дивидент и БТХ си го взема

Коментар

Не може с лошо
                            Ако се замислиш държавата може да направи реверанс към купувача и да не разпредели дивидент от дъщерните, защото от него няма да вземе и лев а само миноритарите.... ....но не вярвам заради 80 % постановление от печалбите на държавните предприятия...

Коментар

• Не може ли да ги разпредели между акционерите тей или иначе пак отиват в БТХЛ

Коментар

Мисля вече един месец.....
                                ОСА ги прехвърля в холдинга а той ги отчита в годишната печалба и чак другата година ги разпределя.... когато е вече късно...Ако знаеш начин
                                Не може с лошо

Коментар

Working...
                                X