IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОМПАНИЯТА Е ФРЕНСКА

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Помогни с една прилична оферта.....за пръстите на двете ми ръце, после за ръчичките на семейството ми , на родата и накрая за приятелите ми....там ще се озориш наброя на пръсчетата ръчичките на приятелите ми...
      нямаш проблеми , скъпа

сложи да видим колко пръсти имат всички тези които си изброила

......... да не се окаже, че нямаш семейство, рода и приятели
      вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
        печалба е за тези дето не са продали на 30 и после купували на 50 ............. като теб например

хайде по-бързо се махай ..................... за да се изстреля и тази ракета
        Помогни с една прилична оферта.....за пръстите на двете ми ръце, после за ръчичките на семейството ми , на родата и накрая за приятелите ми....там ще се озориш наброя на пръсчетата ръчичките на приятелите ми...
        Last edited by meche_cveti93; 18.02.2011, 15:43.

Коментар

Същото важе и тук от цена 15 лв до 50 лв е печалба от 35 лв на акция ....
          печалба е за тези дето не са продали на 30 и после купували на 50 ............. като теб например

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          ако някой ме ядоса ще продавам и ще ходя където си искам и когато си искам....
          Ще ги вкарам в БАКБ............
          не е препоръка.....
          хайде по-бързо се махай ..................... за да се изстреля и тази ракета

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
            Купи ли си днес от мен.

Повече от половината за днес са мои. За сега позицията продължава да ме дразни включая и Траичо ще видим нататъка.
            колко бройки продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
              .
              Купи ли си днес от мен.

Повече от половината за днес са мои. За сега позицията продължава да ме дразни включая и Траичо ще видим нататъка.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
                Ако натиснат цената добре дошло.....,

с тлъстата печалба от цкб ще си допълня

и-иииии така до края на света!!!

Успех на всички!!!
                Пепи какви са тези приказки... Цената се натиска заради лошият отчет на последното тримесечие и заради бавещата се приватизация и многото начинаещи спекуланти ...Защо не се натиска в Булгартабак БТ и Благоевград БТ....
                А понеже от ССВ където две години спяхте и се хвърлихте да оправяте сега борсата ....няма да стане. Същото важе и тук от цена 15 лв до 50 лв е печалба от 35 лв на акция ...ако някой ме ядоса ще продавам и ще ходя където си искам и когато си искам....
                Ще ги вкарам в БАКБ............
                не е препоръка.....

Коментар

Кажи цена и ще ти продавам...
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...
                  .

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                    BTH не ми е оферта. Казах ти го ясно - заинтересувах се, като разбрах, че си се кеширал, карък мечев
                    А за това, което те интересува - виж лафа на Батя, с който удостоява тролетата
                    Ама ти не четеш ли ...През 2009 декември ти ,Полки и Бате Гойко скачахте за дивидента на БТН и за цената ...бъдеща.Тогава си казах ,че ако ми паднете в тютюните ще ви гоня до дупка...
                    Бате Гойко поднесе поздравленията за добра позиция.....Полки се нахака с хиляда акции сега си ти наред ....майсторе...
                    Кажи цена и ще ти продавам...

Коментар

• Ако натиснат цената добре дошло.....,

с тлъстата печалба от цкб ще си допълня

и-иииии така до края на света!!!

Успех на всички!!!

Коментар

Я кажи за дивидента на БТН дето нямали да годават през декември 2009.
                        Дай цена за поръчката купува ...твоята..майсторе
                        BTH не ми е оферта. Казах ти го ясно - заинтересувах се, като разбрах, че си се кеширал, карък мечев
                        А за това, което те интересува - виж лафа на Батя, с който удостоява тролетата

Коментар

С какво ще я удовлетвориш, с въздух под налягане ли. Администрацийо, администрацийо, и работа не вършите в работно време.
                          Я кажи за дивидента на БТН дето нямали да годават през декември 2009.
                          Дай цена за поръчката купува ...твоята..майсторе

Коментар

• Aз си чакам тлъст дивидент или

тлъсто търгово , или и двете !!!

И-ииии ми дреме на шмайзера!!

Коментар

коя е твоята да я удовлетворя...
                              С какво ще я удовлетвориш, с въздух под налягане ли. Администрацийо, администрацийо, и работа не вършите в работно време.

Коментар

Аз пък, като ви видях, че и двамката сте се махнали, реших, да си сложа оферта купува.
                                чакам да я сложиш първа за те закова и теб в тази позиция...не съм забравил преди две години глупостите за БТН ....

Коментар

Working...
                                X