If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помогни с една прилична оферта.....за пръстите на двете ми ръце, после за ръчичките на семейството ми , на родата и накрая за приятелите ми....там ще се озориш наброя на пръсчетата ръчичките на приятелите ми...
нямаш проблеми , скъпа
сложи да видим колко пръсти имат всички тези които си изброила
......... да не се окаже, че нямаш семейство, рода и приятели
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
печалба е за тези дето не са продали на 30 и после купували на 50 ............. като теб например
хайде по-бързо се махай ..................... за да се изстреля и тази ракета
Помогни с една прилична оферта.....за пръстите на двете ми ръце, после за ръчичките на семейството ми , на родата и накрая за приятелите ми....там ще се озориш наброя на пръсчетата ръчичките на приятелите ми...
Пепи какви са тези приказки... Цената се натиска заради лошият отчет на последното тримесечие и заради бавещата се приватизация и многото начинаещи спекуланти ...Защо не се натиска в Булгартабак БТ и Благоевград БТ....
А понеже от ССВ където две години спяхте и се хвърлихте да оправяте сега борсата ....няма да стане. Същото важе и тук от цена 15 лв до 50 лв е печалба от 35 лв на акция ...ако някой ме ядоса ще продавам и ще ходя където си искам и когато си искам....
Ще ги вкарам в БАКБ............
не е препоръка.....
BTH не ми е оферта. Казах ти го ясно - заинтересувах се, като разбрах, че си се кеширал, карък мечев
А за това, което те интересува - виж лафа на Батя, с който удостоява тролетата
Ама ти не четеш ли ...През 2009 декември ти ,Полки и Бате Гойко скачахте за дивидента на БТН и за цената ...бъдеща.Тогава си казах ,че ако ми паднете в тютюните ще ви гоня до дупка...
Бате Гойко поднесе поздравленията за добра позиция.....Полки се нахака с хиляда акции сега си ти наред ....майсторе...
Кажи цена и ще ти продавам...
Я кажи за дивидента на БТН дето нямали да годават през декември 2009.
Дай цена за поръчката купува ...твоята..майсторе
BTH не ми е оферта. Казах ти го ясно - заинтересувах се, като разбрах, че си се кеширал, карък мечев
А за това, което те интересува - виж лафа на Батя, с който удостоява тролетата
Коментар