IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
    Аз пък днес допълних.В понеделник ще видим кой крив,кой прав.Не може да очаквате всеки ден да расте с 50%
    otiva нa 0.45

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

Какво общо има апетита на Пеевски към Лукойл с Петрол?
      Last edited by Cъни; 19.01.2024, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        Аз пък днес допълних.В понеделник ще видим кой крив,кой прав.Не може да очаквате всеки ден да расте с 50%
        Дано не е на 2.26, че... малко боли сега. Аз не мога на такова влакче. Ще оцапам гащите.

Коментар

• Размерът на месечната вноска се определя от министъра на икономиката и индустрията

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Все едно да поздравиш счупен часовник, че веднъж в денонощието е показал вярно

Два пъти - дори и когато се мъчиш да затапиш някого, пак си оставаш на ниво "момчето със слушалката и връщанката" Интересно ми е дали успяваш да отидеш и до тоалетната, без да си взел чалифончиту с теб, за да изпуснеш кол
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Shell Рµ започнала стотици съкращения, казаха източници, запознати СЃ РІСЉРїСЂРѕСЃР°, пред Bloomberg РІ четвър...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Не си спомянам точно, но приемам , че си бил прав и те поздравявам, за което.
                Все едно да поздравиш счупен часовник, че веднъж в денонощието е показал вярно

Коментар

от темата TIB на 19.07.2022, 11:07 си написал:

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Няма НИКАКЪВ начин тези акции, които се търгуваха до вчера да се окажат "нови".НИКАКЪВ
                  тогава аз бях най-голямит противник на това мнение ... и не е важно сега дали съм бил прав, а това как някой се изсулват ...
                  Last edited by petyob; 19.01.2024, 13:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ами с теб спорехме, макар че ти не ми се подиграваше като батката, че съм невежа и прочие ..

+ казвахте, че КФН не може да приеме, че като е отхърлила някакво увеличени 1 ден търговията е била с новите акции(после спря търговиятА) .. нещо такова, сигуре съм, че помниш
                    +макар и невежа се оказах прав
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Аз пък днес допълних.В понеделник ще видим кой крив,кой прав.Не може да очаквате всеки ден да расте с 50%

Коментар

ами с теб спорехме, макар че ти не ми се подиграваше като батката, че съм невежа и прочие ..
                        Кое не е така?

Коментар

Ако ми припомниш какво съм писал за Телематик, ще ти кажа "прав беше" ...ако си бил прав. А те си дават дивидент приличен, така че не са лоши. Аз вече нямам, но не казвам на черното бяло.

+ казвахте, че КФН не може да приеме, че като е отхърлила някакво увеличени 1 ден търговията е била с новите акции(после спря търговиятА) .. нещо такова, сигуре съм, че помниш
                          +макар и невежа се оказах прав
                          Last edited by petyob; 19.01.2024, 13:29.

Коментар

здрави да сме, никой не е абониран да познава винаги, даже и батката ... Имам спомени, че така приказвахте с него за мен и 2022г. с Телематик .. а каква стана ... Поне да имаше доблест да кажеш - "прав беше", а не да се изсулиш ...
                            Ако ми припомниш какво съм писал за Телематик, ще ти кажа "прав беше" ...ако си бил прав. А те си дават дивидент приличен, така че не са лоши. Аз вече нямам, но не казвам на черното бяло.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Мощни инвеститори търгуват акции на Петрол

Коментар

Не знам дали Батя ще познае, но ти със сигурност няма.
                                Разликата е, че ако познаем ние ще спечелим купища пари, а ако познае той ще спечели... купища драскане във форум

Коментар

Working...
                                X