Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
Какво общо има апетита на Пеевски към Лукойл с Петрол?Last edited by Cъни; 19.01.2024, 19:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАз пък днес допълних.В понеделник ще видим кой крив,кой прав.Не може да очаквате всеки ден да расте с 50%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Все едно да поздравиш счупен часовник, че веднъж в денонощието е показал вярно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не си спомянам точно, но приемам , че си бил прав и те поздравявам, за което.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не си спомянам точно, но приемам , че си бил прав и те поздравявам, за което.
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНяма НИКАКЪВ начин тези акции, които се търгуваха до вчера да се окажат "нови".НИКАКЪВLast edited by petyob; 19.01.2024, 13:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами с теб спорехме, макар че ти не ми се подиграваше като батката, че съм невежа и прочие ..
+ казвахте, че КФН не може да приеме, че като е отхърлила някакво увеличени 1 ден търговията е била с новите акции(после спря търговиятА) .. нещо такова, сигуре съм, че помниш
+макар и невежа се оказах правLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами с теб спорехме, макар че ти не ми се подиграваше като батката, че съм невежа и прочие ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко ми припомниш какво съм писал за Телематик, ще ти кажа "прав беше" ...ако си бил прав. А те си дават дивидент приличен, така че не са лоши. Аз вече нямам, но не казвам на черното бяло.
+ казвахте, че КФН не може да приеме, че като е отхърлила някакво увеличени 1 ден търговията е била с новите акции(после спря търговиятА) .. нещо такова, сигуре съм, че помниш
+макар и невежа се оказах правLast edited by petyob; 19.01.2024, 13:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениездрави да сме, никой не е абониран да познава винаги, даже и батката ... Имам спомени, че така приказвахте с него за мен и 2022г. с Телематик .. а каква стана ... Поне да имаше доблест да кажеш - "прав беше", а не да се изсулиш ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Не знам дали Батя ще познае, но ти със сигурност няма.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар