IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Не знам дали Батя ще познае, но ти със сигурност няма.
    здрави да сме, никой не е абониран да познава винаги, даже и батката ... Имам спомени, че така приказвахте с него за мен и 2022г. с Телематик .. а каква стана ... Поне да имаше доблест да кажеш - "прав беше", а не да се изсулиш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Въжето на асансьора се скъса
      то е като на бънджи, сега се е разтегнало надолу

Коментар

• Въжето на асансьора се скъса

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          тук още нищо не е свършило, гледаме с интерес този цирк, неговорещ добре за БФБ ... да видим какво ще се случи - дали ще познае батката - цената да отиде на 4лв или аз ще позная(не е препоръка) - цената ще мине през 10ст, недай си боже и 0 и студена вода за инвеститорите ..
          Не знам дали Батя ще познае, но ти със сигурност няма.
          Life won't wait for you.

Коментар

• тук още нищо не е свършило, гледаме с интерес този цирк, неговорещ добре за БФБ ... да видим какво ще се случи - дали ще познае батката - цената да отиде на 4лв или аз ще позная(не е препоръка) - цената ще мине през 10ст, недай си боже и 0 и студена вода за инвеститорите ..

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
              Кой купи на 2.78 вчера ?
              Аз купих на 0,249....
              Life won't wait for you.

Коментар

• Кой купи на 2.78 вчера ?

Коментар

мда, позицията не е ликвидна и по 20 шарана на ден са достатъчни
                  Г-н главен консултант по чужди инвестиции, те шараните не свършиха ли още на 40 ст. когато се изказвахте:

17.11.23

​​​​​​
                  Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

освен, че ти го повтаряш непрекъснато - нито съм го чул от друг, нито съм го забелязал по джоба си

.. ако все пак си се набълбукал с 100 хил. бройки от този шит - няма да може скоро да си върнеш парите, да не кажа въобще
                  Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

....На борсата е по-добре да говорим за печалба и печалбата на едни е поради загубата на други.
                  Не знам колко си успял да продадеш вчера. но като гледам исторически цената - ще се върне към 10 ст. и за останалите ще запишеш загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Т.е. според теб за такива акции нормалното развитие е следното: Докато е стария лош мажоритар, каквото и да се случва с компанията, акцията седи на цена 1 ст. И на деня Х в който компанията бъде придобита от добрия нов мажо, акцията става 10 лв.

Берти, стар и гърмян заек си.. Хайде по - сериозно!

Иначе се видя колко лаици има в темата и ръсят акъли.. Нямат и идея за историята на акцията и дружеството, но тръгват да спорят..
                    Пичове, дано ви е за урок! Друг път първо хубаво четете (при това с разбиране), после поправяйте и спорете със старите кучета Иначе става една излишна какафония от която никой няма нужда.
                    вярно е тук думата имат старите кучета, които са запознати с емитента от време оно

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      цена стотинки за акция си отговаряше напълно на това кой командва и как командва в дружеството
                      при нов мажоритар, визия за развитие - оценката ще бъде друга.
                      Т.е. според теб за такива акции нормалното развитие е следното: Докато е стария лош мажоритар, каквото и да се случва с компанията, акцията седи на цена 1 ст. И на деня Х в който компанията бъде придобита от добрия нов мажо, акцията става 10 лв.

Берти, стар и гърмян заек си.. Хайде по - сериозно!

Иначе се видя колко лаици има в темата и ръсят акъли.. Нямат и идея за историята на акцията и дружеството, но тръгват да спорят..
                      Пичове, дано ви е за урок! Друг път първо хубаво четете (при това с разбиране), после поправяйте и спорете със старите кучета Иначе става една излишна какафония от която никой няма нужда.

Коментар

• Голямата каракуда излиза

Коментар

• цена стотинки за акция си отговаряше напълно на това кой командва и как командва в дружеството
                          при нов мажоритар, визия за развитие - оценката ще бъде друга.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

тая БАРАКУДА е влязла овреме и ако реши да потопи пазара и да всее паника спокойно може леко да ръсне и да върне в нулева позиция и да обере наново акциите на паникьосаните. Сега всички се чудят кво се случва, оня който знае, гледа отстрани
                            може, може ....и мисля, че е вероятен сценарии. Да видим как ще е днес и дали ще има новина някаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Въпросът е дали сме само шарани или има и някоя тлъста баракуда, която смуче всеки ден...
                              тая БАРАКУДА е влязла овреме и ако реши да потопи пазара и да всее паника спокойно може леко да ръсне и да върне в нулева позиция и да обере наново акциите на паникьосаните. Сега всички се чудят кво се случва, оня който знае, гледа отстрани

Коментар

20 шарана на ден са достатъчни
                                Последните в играта ще поемат масрафа.Целия масраф

Коментар

Working...
                                X