IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Не е задължително.
    Ако аз ти продам акция Х на цена 5 лева, която съм купил на 4, а ти след един месец я продадеш на цена 6 лева, кой от двамата е загубил?
    Ако съм продал на 5 лв акция, която съм купил на 6 лв и на следващия ден падне на 4 лв, аз загубил ли съм или спечелил? Мисля, че сделките на борсата са като квантова физика, може едновременно да са печеливши и губещи. Най- добре е да има времеви лаг, който би определил успешността на сделката.

Коментар

Не е задължително.
      Ако аз ти продам акция Х на цена 5 лева, която съм купил на 4, а ти след един месец я продадеш на цена 6 лева, кой от двамата е загубил?
      Черният Петър винаги остава у някого накрая:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

А за тези дето спечелиха какво да кажем?
        На борсата винаги едната страна губи.
        Прав е спекулантът, не винаги, а тук се залага, че може всички да спечелят. Въпросът е, сделка или не?
        Конкурентите от Лук, ОМV, Eko, Ром... могат да продават без печалба, ако маржът при преработка е двуцифрен.
        https://www.neste.com/investors/mark...roduct-margins

Петрол е с най–високи цени в момента, премиум марка
        Ще му трябват парички за инвестиции в зарядни станции
        https://www.pv-magazine.com/2024/01/...ys-trendforce/
        60 долара за киловатчас и бурно развитие на натриеви и твърдотелни батерии може да променят играта...

Коментар

Не е задължително.
          Съгласявам се!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
            Наиграха се "играчите",някои позагубиха по 1 aпартамент и логично другата седмица под 1лв
            аз си мисля, че е прекалено рано да генерализираш и много се надявам тук мажо да се смени с някой, който да развива компанията
            в този случай нещата ще потръгнат и за акционерите, а колегите, които се накълваха яко в ниското - ще изкарат много кинти!

крайно време на БФБ да има нещо различно от мажовци, които ползват дружествата както 'прасе касичка'
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не е задължително.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Ти да не си новия Петря, че пророкуваш злини по всяка акция?? Това е добре от друга страна - контраиндикаторите показват, че ще има хубаво движение още нагоре
                старото рибарче под име ново и вънкашност чужда

Коментар

Ти да не си новия Петря, че пророкуваш злини по всяка акция?? Това е добре от друга страна - контраиндикаторите показват, че ще има хубаво движение още нагоре
                  Не е новият Петря, стария Петрогъзчо си е, но с нов ник.

Коментар

Наиграха се "играчите",някои позагубиха по 1 aпартамент и логично другата седмица под 1лв

Коментар

Той, той просто е още културен, но и това ще мине....

Коментар

Коментар

• Наиграха се "играчите",някои позагубиха по 1 aпартамент и логично другата седмица под 1лв
                          Last edited by danetha; 20.01.2024, 08:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Т.е. според теб за такива акции нормалното развитие е следното: Докато е стария лош мажоритар, каквото и да се случва с компанията, акцията седи на цена 1 ст. И на деня Х в който компанията бъде придобита от добрия нов мажо, акцията става 10 лв.

Берти, стар и гърмян заек си.. Хайде по - сериозно!

Иначе се видя колко лаици има в темата и ръсят акъли.. Нямат и идея за историята на акцията и дружеството, но тръгват да спорят..
                            Пичове, дано ви е за урок! Друг път първо хубаво четете (при това с разбиране), после поправяйте и спорете със старите кучета Иначе става една излишна какафония от която никой няма нужда.
                            според мен при мажоритар като настоящия - няма никакво значение какви са активите, защото акционерите няма да видят кинта
                            съответно интересно става при продажба
                            колко стотнинки ще бъде акцията зависи колко се е изчерпало търпението на акционерите и до колко са загубили вяра, че мажо може да се разкара.

ето при едно раздвижване и имаме яхуу
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Дано не е на 2.26, че... малко боли сега. Аз не мога на такова влакче. Ще оцапам гащите.
                              Не,не.При изсипванията.На два пъти.

Коментар

• Аз днес излязох. Не успях да хвана върха за днес. Сега ще почакам .....и ще видим накъде....

Коментар

Working...
                                X