Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Не е задължително.
Ако аз ти продам акция Х на цена 5 лева, която съм купил на 4, а ти след един месец я продадеш на цена 6 лева, кой от двамата е загубил?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А за тези дето спечелиха какво да кажем?
На борсата винаги едната страна губи.
Конкурентите от Лук, ОМV, Eko, Ром... могат да продават без печалба, ако маржът при преработка е двуцифрен.
https://www.neste.com/investors/mark...roduct-margins
Петрол е с най–високи цени в момента, премиум марка
Ще му трябват парички за инвестиции в зарядни станции
https://www.pv-magazine.com/2024/01/...ys-trendforce/
60 долара за киловатчас и бурно развитие на натриеви и твърдотелни батерии може да променят играта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Не е задължително.
Ако аз ти продам акция Х на цена 5 лева, която съм купил на 4, а ти след един месец я продадеш на цена 6 лева, кой от двамата е загубил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНаиграха се "играчите",някои позагубиха по 1 aпартамент и логично другата седмица под 1лв
в този случай нещата ще потръгнат и за акционерите, а колегите, които се накълваха яко в ниското - ще изкарат много кинти!
крайно време на БФБ да има нещо различно от мажовци, които ползват дружествата както 'прасе касичка'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А за тези дето спечелиха какво да кажем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Ти да не си новия Петря, че пророкуваш злини по всяка акция?? Това е добре от друга страна - контраиндикаторите показват, че ще има хубаво движение още нагоре
- 1 like
Коментар
-
Ти да не си новия Петря, че пророкуваш злини по всяка акция?? Това е добре от друга страна - контраиндикаторите показват, че ще има хубаво движение още нагоре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНаиграха се "играчите",някои позагубиха по 1 aпартамент и логично другата седмица под 1лв
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Т.е. според теб за такива акции нормалното развитие е следното: Докато е стария лош мажоритар, каквото и да се случва с компанията, акцията седи на цена 1 ст. И на деня Х в който компанията бъде придобита от добрия нов мажо, акцията става 10 лв.
Берти, стар и гърмян заек си.. Хайде по - сериозно!
Иначе се видя колко лаици има в темата и ръсят акъли.. Нямат и идея за историята на акцията и дружеството, но тръгват да спорят..
Пичове, дано ви е за урок! Друг път първо хубаво четете (при това с разбиране), после поправяйте и спорете със старите кучета Иначе става една излишна какафония от която никой няма нужда.
съответно интересно става при продажба
колко стотнинки ще бъде акцията зависи колко се е изчерпало търпението на акционерите и до колко са загубили вяра, че мажо може да се разкара.
ето при едно раздвижване и имаме яхуу
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Дано не е на 2.26, че... малко боли сега. Аз не мога на такова влакче. Ще оцапам гащите.
Коментар
Коментар