IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    ........
    Сега очакваме който купи пакета да вдигне цената до 1.30 лв. така че да изглежда че Алианц са се набутали (както при ЕЛАРГ)
    Няма нужда от специална намеса според мен - ако ПФ са добри в нещо, това е да уцелват неподходящия момент за излизане от АДСИЦ
    Нямам акции и не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Импе, лошо момче! Ти като продаде и дай сега 0.88!...няма да се разбираме така!

Сега очакваме който купи пакета да вдигне цената до 1.30 лв. така че да изглежда че Алианц са се набутали (както при ЕЛАРГ)
      Ми що пък човек да не си помечтае? 0.88 е добра цена... за завръщане по тази позиция.

Ако дигнат до 1.3 ще си продам и останалите бройчички.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ентусиазъмът вече е в дясната колонка...

Да не стане така, че след месец да бягаме Атерки на 2.18 и да пазаруваме тука на 0.88
        Импе, лошо момче! Ти като продаде и дай сега 0.88!...няма да се разбираме така!

Коментар

• Земи за отдаване под аренда
          Съжаляваме, но в момента не разполагаме със свободни земи за отдаване под аренда. Моля, проверете страницата ни по-късно.

Отдадени под наем и аренда земеделски земи
          Към 30.06.2012 г. „Булленд Инвестмънтс” АДСИЦ е отдал под наем или аренда 87 % от притежаваните земеделски земи с обща площ около 14 009 дка, при очаквана доходност за стопанската 2011/2012 година 22,33 лв на декар.

Кое от двете е вярното?

Коментар

• Действително сте станали манипулатори.....
            как разбрахте че няма ентусиазъм ,Симеонов ли ви каза....

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Ентусиазма май се изпари
              Ентусиазъмът вече е в дясната колонка...

Да не стане така, че след месец да бягаме Атерки на 2.18 и да пазаруваме тука на 0.88

Коментар

• Ентусиазма май се изпари

Коментар

• Ся пък някой купува само по 305, 305, 305, 305, 305, 305, 305, 305, 305 броя...

Гледам и по други позиции пък - поръчки от по 4444 броя...

Бе аз вярно станах като Лагерфелдов на БФБ... кой пръв ме кръсти тъй

Коментар

• Аз полека-лека излязох туканка с по-голямата част от бройките си - не знам какво се случва, но от процентната печалба съм доволен - около 28% за има-няма 2 месеца. Оставих си, разбира се малко - а ако вземе след това разграбване да падне цената, може пак да си зема...

Апропо - къде е плювалническата по мой адрес тема? Да не са я изтрили админите? Сега винс и сополиво-виещата му банда ще направят стачка сигур.
                    Last edited by Императорът; 31.08.2012, 16:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                      Трите фонда на Алианц имат към 21 % ,по-важно е кой купи ,да не се заформи нещо като мажоритар а...
                      Май не е баш така. В отчета към 30.06 пише, че Алианц имат 18,31%.

Някои по-долу спомена, че напускали, защото имало пропуски в закона за АДСИЦ. Има ли някои идея кое точно не им харесва?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Е какво да мълча, нищо не крия бе. С Кобос съм, как да видя.
                        с кобос нямаш как. може да питаш брокера в чата да погледне отсрещната страна и да ти каже кой е посредника.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                          Три пъти го питахме , ....той мълчи .
                          Защо ли
                          Е какво да мълча, нищо не крия бе. С Кобос съм, как да видя.

Коментар

• май има още за продаване ...

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                              Пип, погледни моля те и кажи от кой ИП ти купиха бройките.
                              Еврофинанс

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Пип, погледни моля те и кажи от кой ИП ти купиха бройките.
                                Три пъти го питахме , ....той мълчи .
                                Защо ли

Коментар

Working...
                                X