На 1,15 купуваше Еврофинанс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Пип, погледни моля те и кажи от кой ИП ти купиха бройките.
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеЕврофинанс
Влакче, това факт ли е или предположение, защото Пип така и не можа да каже?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВлезнах за спекула ,заради Еврофинанс , в Атерата пък обвиняват друг голям ..
И двете ИП са достатъчно мощни но какъв е фундамента който май почна да се изчерпва при АДСИЦ....Каква е разликата....
Сега влизам в Атера на 2,05 и колко чакам да стане 4лева??? да да
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на Ланд-а и на съобразилите да инвестират в него!!!
Не разбирам инвестицията в Атера на цени над 2лева, но всеки си прави сам избора
Успех!
И двете ИП са достатъчно мощни но какъв е фундамента който май почна да се изчерпва при АДСИЦ....Каква е разликата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПраво си сторил Импов, не се кахъри и сумнявай хич.
И да те успокоя - това 27-30стинки дето цитираш е абсолютния минимум за мене.
Очаквания им кеш към края на годината по мои изчисления ще е 76-80 милки.
Ха смятай при 85млн. артии колко е това като джоб парасъ за дивиденти
Отделно с 1/3 по високи договорени ренти от другата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНяма нужда от специална намеса според мен - ако ПФ са добри в нещо, това е да уцелват неподходящия момент за излизане от АДСИЦ
Нямам акции и не е препоръка.
Апропо, до тук, тези винаги дават близо до справедлливата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение,.... преливане от Буллендът към Атерката, е съвсем логическо.
,.
И да те успокоя - това 27-30стинки дето цитираш е абсолютния минимум за мене.
Очаквания им кеш към края на годината по мои изчисления ще е 76-80 милки.
Ха смятай при 85млн. артии колко е това като джоб парасъ за дивиденти
Отделно с 1/3 по високи договорени ренти от другата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМечтай Импе!
Мечтите са безплатни, а акциите не са! Струват 1.20 лв. - 1.30 лв. тези специално
ПП Може и да станат 0.88, когато дадат 40-50 стотинки дивидент догодина, ама е малко вероятно!
Имах неголям обем туканка и все пак си запазих част от акциите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнениеСпокойно, не съм обиден! Приемам, че всеки е имал грешки в поведението като начало. Някакси е редно като търсиш и получаваш помощ, да не се проявяваш като неблагодарник, независимо от качеството и количеството на помощта, която си получил! Имаш си глава на раменете, дишаш самостоятелно, живота си е твои - бори се и си се радвай на постигнатото, пък дори и да не е толкова удовлетворяващо.
Обвиненията ти от вчера ги пиша в графа - грешки на растежа.
И успех напред!
Не съм търсил помощ от него, а следя постовете на по-опитните и се мъча да се вслушвам в тях. В даден момент заподозрях нещо нередно при него и алармирах. Както ти писах преди това, изяснихме се с Импето и случаят е приключил. Търсил съм помощ само на лични от 2-3 човека /които между другото са спрели да пишат открито, разочаровани от нивото/ и твърдя, че винаги съм им бил благодарен без значение от резултата, те също биха го потвърдили.
Не търся споделяне на отговорност и не съм го правил - ето това не можеш да разбереш.
Успех и на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе знам защо ти си обиден, при положение ...... и т.н.
Обвиненията ти от вчера ги пиша в графа - грешки на растежа.
И успех напред!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнениеПърви стъпки, след обвиненията, които хвърляше из форума вчера, скоро може и да не намериш някой за съдействие. Че от къв зор някой да ти помага, като после ще го плюеш?
Импето ме разбра, сподели си неговата гледна точка по ситуацията и случаят е приключен за мен. Не знам защо ти си обиден, при положение, че с него обменяхме след това мнения за Ланда, което ще рече, че наистина ме е разбрал правилно и самият той не е.
Сега ако искаш да споделиш нещо градивно - направи го. Ако искаш да обиждаш или заяждаш - няма да ти преча, нито ще се обидя.Last edited by първи стъпки; 31.08.2012, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеЕй, много сме зле бре!
1 000 поста в темата и още не знаем кой купил и кой продал. Толкова ли няма кой да сподели? Уж всички търгуваме, ама никой не знае нищо. Само догадки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи що пък човек да не си помечтае? 0.88 е добра цена... за завръщане по тази позиция.
Ако дигнат до 1.3 ще си продам и останалите бройчички.
Мечтите са безплатни, а акциите не са! Струват 1.20 лв. - 1.30 лв. тези специално
ПП Може и да станат 0.88, когато дадат 40-50 стотинки дивидент догодина, ама е малко вероятно!
Коментар
Коментар