IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да - АДСИЦ-ът на г-н Донев - голямото неизвестно - ама там чакайте добри новини... не издавам нищо предварително.
    щото нищо не знаеш , за това!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Здрасти "свате"
      ами къде - там е проблема че май няма къде!!! В Атера с тая цена и при тия такси не ми се струва разумно, в Агрофинанс е Цветан В. което е отблъскващо само по себе си за фен на Фармата, Феърплей виж ги миналата година дивидента чак ноември са дали а и голямо презастрояване с ваканционните, ФНИ все още не са казали какво ще правят с техните 20млн а и като гледам Бриколажите как се изнасят от старите си обекти - след 2015 няма да имат наематели!!!
      Ми махаме се от АДСИЦ и без това много се надуха(за Софарма имоти не знам как стоят нещата) и се бухаме в другите акции
      Успех - имаш да черпиш едно питие, като дойда по морето!
      Да - АДСИЦ-ът на г-н Донев - голямото неизвестно - ама там чакайте добри новини... не издавам нищо предварително.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Спих.

Стъпков, Тони - драснахте ли? - дано сте драснали.

Очаквах туй спих.

На 0.848 може пак да се включа.
        добре бе ...Импе. За мен и атерата и това заформят новонабалончените балоняци... не е препоръка
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Тони,ако не е тайна....къде ще отидеш.Или на депозит....или на чуждите Борси.Ама там е трудно.

В момента "хубавите ябълки" ги копуват тези които имат пари и са силните на деня.В момента в БГ има двама основни големи играчи с пари....ЦВ и ТИМ....няма какво да си заравяте главите в пясъка....това е действителността
          Здрасти "свате"
          ами къде - там е проблема че май няма къде!!! В Атера с тая цена и при тия такси не ми се струва разумно, в Агрофинанс е Цветан В. което е отблъскващо само по себе си за фен на Фармата, Феърплей виж ги миналата година дивидента чак ноември са дали а и голямо презастрояване с ваканционните, ФНИ все още не са казали какво ще правят с техните 20млн а и като гледам Бриколажите как се изнасят от старите си обекти - след 2015 няма да имат наематели!!!
          Ми махаме се от АДСИЦ и без това много се надуха(за Софарма имоти не знам как стоят нещата) и се бухаме в другите акции
          Успех - имаш да черпиш едно питие, като дойда по морето!
          Last edited by tony1975; 03.09.2012, 14:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
            Леко са неликвидни
            Ама са секси. Хубавата акция няма нужда да я шиткаш.

Тони - Буллендчето е секси тоже, ама има някои подозрения и рискове, за които говорихме... но все пак запазих си част от акциите и на подходяща цена може пак да си зема.

Коментар

тук наистина човек може да намери един диверсифициран АДСИЦ!!!
              днес бях в ПИБ(движих едни депозити) и като видях реклама че финансират 100% покупката на земя се сетих за балона с жилища!!! Бъдете умни с тези инвестиции в земя вие сте инвеститори не сте мишоците дето се мятат последни!!!
              Колкото до Ланд-а, както виждате офертите нагоре пак се появиха, адсиц-а е добре диверсифициран - има кеш, има облигации, има земя, има наеми и наистина няма алтернатова след като ФНИ продадоха земята и БЦ Камбаните!!!

п.с. ако излезе че купувача от минала седмица е ЦКБ Сила ще пея май "Дим да ме няма"!!!
              Тони,ако не е тайна....къде ще отидеш.Или на депозит....или на чуждите Борси.Ама там е трудно.

В момента "хубавите ябълки" ги копуват тези които имат пари и са силните на деня.В момента в БГ има двама основни големи играчи с пари....ЦВ и ТИМ....няма какво да си заравяте главите в пясъка....това е действителността

Коментар

• тук наистина човек може да намери един диверсифициран АДСИЦ!!!
                днес бях в ПИБ(движих едни депозити) и като видях реклама че финансират 100% покупката на земя се сетих за балона с жилища!!! Бъдете умни с тези инвестиции в земя вие сте инвеститори не сте мишоците дето се мятат последни!!!
                Колкото до Ланд-а, както виждате офертите нагоре пак се появиха, адсиц-а е добре диверсифициран - има кеш, има облигации, има земя, има наеми и наистина няма алтернатова след като ФНИ продадоха земята и БЦ Камбаните!!!

п.с. ако излезе че купувача от минала седмица е ЦКБ Сила ще пея май "Дим да ме няма"!!!

Коментар

Земи си Жабоци - те все още са на тънка ценичка.
                  Леко са неликвидни

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Продадох около 20 % на 1,04. Проблемът ми е, че ако излезна оттук, не виждам къде да влизам. Както писа Тони май, вече АДСИЦите не са атрактивни толкова /поне за мен де/, а при някой Мажо да се набия не ми се ще все още.
                    Земи си Жабоци - те все още са на тънка ценичка.

Коментар

Спих.

Очаквах туй спих.

Продадох около 20 % на 1,04. Проблемът ми е, че ако излезна оттук, не виждам къде да влизам. Както писа Тони май, вече АДСИЦите не са атрактивни толкова /поне за мен де/, а при някой Мажо да се набия не ми се ще все още.

Коментар

Спих.

Очаквах туй спих.

Може ама надали....
                        Тези стотици хиляди над 1,15 на края на шестмесечието трябва да покажат печалба.....
                        А след това ....

Коментар

• Спих.

Очаквах туй спих.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Пип, погледни моля те и кажи от кой ИП ти купиха бройките.

Влакче, това факт ли е или предположение, защото Пип така и не можа да каже?
                            Факт - до 1.15лв.- Еврофинанс

Коментар

аха говори ми , значи на колко очаквате увеличението на капитала 1,10лева или на 1,20лева ???
                              Ще видим, кой е купувача!
                              Да не станем свидетели първо на търгово на 1.15 лв.!

Коментар

• Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнение
                                На 1,15 купуваше Еврофинанс
                                аха говори ми , значи на колко очаквате увеличението на капитала 1,10лева или на 1,20лева ???

Коментар

Working...
                                X