Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти "свате"
ами къде - там е проблема че май няма къде!!! В Атера с тая цена и при тия такси не ми се струва разумно, в Агрофинанс е Цветан В. което е отблъскващо само по себе си за фен на Фармата, Феърплей виж ги миналата година дивидента чак ноември са дали а и голямо презастрояване с ваканционните, ФНИ все още не са казали какво ще правят с техните 20млн а и като гледам Бриколажите как се изнасят от старите си обекти - след 2015 няма да имат наематели!!!
Ми махаме се от АДСИЦ и без това много се надуха(за Софарма имоти не знам как стоят нещата) и се бухаме в другите акции
Успех - имаш да черпиш едно питие, като дойда по морето!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпих.
Стъпков, Тони - драснахте ли? - дано сте драснали.
Очаквах туй спих.
На 0.848 може пак да се включа.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТони,ако не е тайна....къде ще отидеш.Или на депозит....или на чуждите Борси.Ама там е трудно.
В момента "хубавите ябълки" ги копуват тези които имат пари и са силните на деня.В момента в БГ има двама основни големи играчи с пари....ЦВ и ТИМ....няма какво да си заравяте главите в пясъка....това е действителността
ами къде - там е проблема че май няма къде!!! В Атера с тая цена и при тия такси не ми се струва разумно, в Агрофинанс е Цветан В. което е отблъскващо само по себе си за фен на Фармата, Феърплей виж ги миналата година дивидента чак ноември са дали а и голямо презастрояване с ваканционните, ФНИ все още не са казали какво ще правят с техните 20млн а и като гледам Бриколажите как се изнасят от старите си обекти - след 2015 няма да имат наематели!!!
Ми махаме се от АДСИЦ и без това много се надуха(за Софарма имоти не знам как стоят нещата) и се бухаме в другите акции
Успех - имаш да черпиш едно питие, като дойда по морето!Last edited by tony1975; 03.09.2012, 14:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеЛеко са неликвидни
Тони - Буллендчето е секси тоже, ама има някои подозрения и рискове, за които говорихме... но все пак запазих си част от акциите и на подходяща цена може пак да си зема.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук наистина човек може да намери един диверсифициран АДСИЦ!!!
днес бях в ПИБ(движих едни депозити) и като видях реклама че финансират 100% покупката на земя се сетих за балона с жилища!!! Бъдете умни с тези инвестиции в земя вие сте инвеститори не сте мишоците дето се мятат последни!!!
Колкото до Ланд-а, както виждате офертите нагоре пак се появиха, адсиц-а е добре диверсифициран - има кеш, има облигации, има земя, има наеми и наистина няма алтернатова след като ФНИ продадоха земята и БЦ Камбаните!!!
п.с. ако излезе че купувача от минала седмица е ЦКБ Сила ще пея май "Дим да ме няма"!!!
В момента "хубавите ябълки" ги копуват тези които имат пари и са силните на деня.В момента в БГ има двама основни големи играчи с пари....ЦВ и ТИМ....няма какво да си заравяте главите в пясъка....това е действителността
Коментар
-
тук наистина човек може да намери един диверсифициран АДСИЦ!!!
днес бях в ПИБ(движих едни депозити) и като видях реклама че финансират 100% покупката на земя се сетих за балона с жилища!!! Бъдете умни с тези инвестиции в земя вие сте инвеститори не сте мишоците дето се мятат последни!!!
Колкото до Ланд-а, както виждате офертите нагоре пак се появиха, адсиц-а е добре диверсифициран - има кеш, има облигации, има земя, има наеми и наистина няма алтернатова след като ФНИ продадоха земята и БЦ Камбаните!!!
п.с. ако излезе че купувача от минала седмица е ЦКБ Сила ще пея май "Дим да ме няма"!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗеми си Жабоци - те все още са на тънка ценичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеПродадох около 20 % на 1,04. Проблемът ми е, че ако излезна оттук, не виждам къде да влизам. Както писа Тони май, вече АДСИЦите не са атрактивни толкова /поне за мен де/, а при някой Мажо да се набия не ми се ще все още.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Очаквах туй спих.
На 0.848 може пак да се включа.
Коментар
-
Очаквах туй спих.
На 0.848 може пак да се включа.
Тези стотици хиляди над 1,15 на края на шестмесечието трябва да покажат печалба.....
А след това ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеПип, погледни моля те и кажи от кой ИП ти купиха бройките.
Влакче, това факт ли е или предположение, защото Пип така и не можа да каже?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаха говори ми , значи на колко очаквате увеличението на капитала 1,10лева или на 1,20лева ???
Да не станем свидетели първо на търгово на 1.15 лв.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнениеНа 1,15 купуваше Еврофинанс
Коментар
Коментар