IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен пътя е надолу ,чакам я на 0.75

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      мишоците от Алианц имат една група още по дребни мишоци фенове, които обичат да инвестират в следите на Алианц, защото Алианц вдига 'уж' цените на спекани позиции, че да не е капо. та ми е интересно как ще действат те в случая.

поздрави
      Няма дя прадавам преди краят на деветмесечието....
      Но аз със 3К съм дребна цаца ....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        мишоците от Алианц имат една група още по дребни мишоци фенове, които обичат да инвестират в следите на Алианц, защото Алианц вдига 'уж' цените на спекани позиции, че да не е капо. та ми е интересно как ще действат те в случая.

поздрави
        Да,още помня как ми сринаха хесовиците Осма година.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          След хубавата новина, че мишоците от Алианц са продали, мисля и тук пътя нагоре е сигурен.
          Императорът май няма да има шанса да допълни на 0.90 лв., а ще трябва да продава и останалите акции на 1.18 лв.

поздрави
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            След хубавата новина, че мишоците от Алианц са продали, мисля и тук пътя нагоре е сигурен.
            Императорът май няма да има шанса да допълни на 0.90 лв., а ще трябва да продава и останалите акции на 1.18 лв.
            Дявол знай - ще видим как ще е.

Коментар

• След хубавата новина, че мишоците от Алианц са продали, мисля и тук пътя нагоре е сигурен.

Коментар

• То се знае кой прави заешки работи...

Коментар

• Застрахователната компания Евроинс, както и инвестиционният посредник Евро Финанс са увеличили участието си в Булленд Инвестмънтс АДСИЦ, показва справка в седмичния бюлетин на Централен депозитар.

По последни данни Евро Финанс вече притежава 15.28% от фонда, инвестиращ в земеделска земя, докато делът на Евроинс се равнява на 6.76 на сто.

Продавачи по позицията са били два от фондовете на Алианц, които след сделките вече имат 4.64 и 2.03 на сто, съответно за ЗУПФ Алианц България и ДПФ Алианц България.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                    Въобще не ми пука дали ти някой/никой ми обръща/ш внимание аз съм тук да правя пари, като целя годишната ми номинална доходност да е доста по-голяма от 2000 лева , примерно 200 лева инвестирани да ми донеста доходност от 1000% или 2200лв. номинална печалба за година не ме устроива.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Здрасти Свато...Само кажи кога ще идваш да ти дам телефон,че да се видим.Иначе АДСИЦ наистина се балонираха.Не случайно и статии по вестниците почнаха да пишат за цените на земите.Еларг излязоха най-големи тарикати,шапка им свалям.

Тук няма да се учудя да се затвърди спада.Вчера писах за това.

Щом и ОК публично "обърна палачинката" ...Сега остава и Себулба да се откаже от тази акция и стой та гледай
                      Само земеделските АДСИЦ-и

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Здрасти "свате"
                        ами къде - там е проблема че май няма къде!!! В Атера с тая цена и при тия такси не ми се струва разумно, в Агрофинанс е Цветан В. което е отблъскващо само по себе си за фен на Фармата, Феърплей виж ги миналата година дивидента чак ноември са дали а и голямо презастрояване с ваканционните, ФНИ все още не са казали какво ще правят с техните 20млн а и като гледам Бриколажите как се изнасят от старите си обекти - след 2015 няма да имат наематели!!!
                        Ми махаме се от АДСИЦ и без това много се надуха(за Софарма имоти не знам как стоят нещата) и се бухаме в другите акции
                        Успех - имаш да черпиш едно питие, като дойда по морето!
                        Здрасти Свато...Само кажи кога ще идваш да ти дам телефон,че да се видим.Иначе АДСИЦ наистина се балонираха.Не случайно и статии по вестниците почнаха да пишат за цените на земите.Еларг излязоха най-големи тарикати,шапка им свалям.

Тук няма да се учудя да се затвърди спада.Вчера писах за това.

Щом и ОК публично "обърна палачинката" ...Сега остава и Себулба да се откаже от тази акция и стой та гледай

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          ........................... макар да има евентуални сериозни нови наематели в напреднали преговори.
                          И това не е малко .
                          http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

щото нищо не знаеш , за това!
                            Не, просто няма нищо договорено окончателно, макар да има евентуални сериозни нови наематели в напреднали преговори.

Коментар

не се притеснявай, на теб не ти обръщам внимание!
                              Въобще не ми пука дали ти някой/никой ми обръща/ш внимание аз съм тук да правя пари, като целя годишната ми номинална доходност да е доста по-голяма от 2000 лева , примерно 200 лева инвестирани да ми донеста доходност от 1000% или 2200лв. номинална печалба за година не ме устроива.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS
                                .....
                                не се притеснявай, на теб не ти обръщам внимание!
                                Last edited by X_Y; 03.09.2012, 15:42.

Коментар

Working...
                                X