Според мен пътя е надолу ,чакам я на 0.75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемишоците от Алианц имат една група още по дребни мишоци фенове, които обичат да инвестират в следите на Алианц, защото Алианц вдига 'уж' цените на спекани позиции, че да не е капо. та ми е интересно как ще действат те в случая.
поздрави
Но аз със 3К съм дребна цаца ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемишоците от Алианц имат една група още по дребни мишоци фенове, които обичат да инвестират в следите на Алианц, защото Алианц вдига 'уж' цените на спекани позиции, че да не е капо. та ми е интересно как ще действат те в случая.
поздравиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлед хубавата новина, че мишоците от Алианц са продали, мисля и тук пътя нагоре е сигурен.
Императорът май няма да има шанса да допълни на 0.90 лв., а ще трябва да продава и останалите акции на 1.18 лв.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСлед хубавата новина, че мишоците от Алианц са продали, мисля и тук пътя нагоре е сигурен.
Императорът май няма да има шанса да допълни на 0.90 лв., а ще трябва да продава и останалите акции на 1.18 лв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Застрахователната компания Евроинс, както и инвестиционният посредник Евро Финанс са увеличили участието си в Булленд Инвестмънтс АДСИЦ, показва справка в седмичния бюлетин на Централен депозитар.
По последни данни Евро Финанс вече притежава 15.28% от фонда, инвестиращ в земеделска земя, докато делът на Евроинс се равнява на 6.76 на сто.
Продавачи по позицията са били два от фондовете на Алианц, които след сделките вече имат 4.64 и 2.03 на сто, съответно за ЗУПФ Алианц България и ДПФ Алианц България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеВъобще не ми пука дали ти някой/никой ми обръща/ш внимание аз съм тук да правя пари, като целя годишната ми номинална доходност да е доста по-голяма от 2000 лева , примерно 200 лева инвестирани да ми донеста доходност от 1000% или 2200лв. номинална печалба за година не ме устроива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗдрасти Свато...Само кажи кога ще идваш да ти дам телефон,че да се видим.Иначе АДСИЦ наистина се балонираха.Не случайно и статии по вестниците почнаха да пишат за цените на земите.Еларг излязоха най-големи тарикати,шапка им свалям.
Тук няма да се учудя да се затвърди спада.Вчера писах за това.
Щом и ОК публично "обърна палачинката" ...Сега остава и Себулба да се откаже от тази акция и стой та гледай
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти "свате"
ами къде - там е проблема че май няма къде!!! В Атера с тая цена и при тия такси не ми се струва разумно, в Агрофинанс е Цветан В. което е отблъскващо само по себе си за фен на Фармата, Феърплей виж ги миналата година дивидента чак ноември са дали а и голямо презастрояване с ваканционните, ФНИ все още не са казали какво ще правят с техните 20млн а и като гледам Бриколажите как се изнасят от старите си обекти - след 2015 няма да имат наематели!!!
Ми махаме се от АДСИЦ и без това много се надуха(за Софарма имоти не знам как стоят нещата) и се бухаме в другите акции
Успех - имаш да черпиш едно питие, като дойда по морето!
Тук няма да се учудя да се затвърди спада.Вчера писах за това.
Щом и ОК публично "обърна палачинката" ...Сега остава и Себулба да се откаже от тази акция и стой та гледай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение........................... макар да има евентуални сериозни нови наематели в напреднали преговори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениещото нищо не знаеш , за това!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене се притеснявай, на теб не ти обръщам внимание!
Коментар
Коментар