If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Неемоционалната погледнато - някой едър играч пълни, като се насити ламята му с ламя, цената ще поспадне... но трудно ще иде трайно под 1 кинт. Дали не е купувачът пак някой от едрите играчи туканка - Алианц, Съгласие, Еврофинанс?
Друг елегантен вариант - различните фондове на Алианц правят врътки помежду си и цената надуват като плондер - ха бакалъм утре що ще е. Ако е туй - може би сега е моментът в хаосът човек да шитне на 1.05 и после, като се наиграят - пак да си земе на 0.938 примерно.
Ха, докато си мерим ......, тя акцията стана 1 лв бре!
Така или иначе съм тук, та да споделя 1 съвет и 1 мнение:
Съвет: да направим нова тема - Имераторът
Мнение: Императорът /както всички нас/ си има доста недостатъци: меко казано инфантилното му поведение за ромите, безпрецедентно ниското му ниво на изказ, когато става става за политика и т.н.
Мен лично обаче крайно ме разочарова, когато явно си призна, че умишлено се мъчи да манипулира злонамерено /в тяхна вреда/ участници във форума с цел да спечели 20,50,100 лв при ФПП. Подобни проби съм засичал и при Атерата, най-вероятно и при други компании, но тях не ги следя по никакъв случай.
Коментар