Акцията е на номинал - за пръв път от септември 2008 г. (по графиката на Инвестора, тогава съм нямал от тая акция), но като чета последната страница това е маловажна новина. Но... по-важното са някакви махленски клюки ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
И исках да добавя още нещо - карайте се, дискутирайте, добре - това е идеята на форума. Някой хора не са съгласни с поведението на даден потребител - добре, нормално всеки си има собствено мнение и собствени възгледи. Но да коментираш личният живот на другият, публично и то скрит зад анонимността си - това НЕ е добре, това е тъжно, тъжно за теб, да коментираш в какъв апартамент живеел, каква заплата получавал или какви пари имал - това е грозното в цялата ситуация.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеАбе мизерник знаеш ли колко като теб са изгорели тук във форума защото спестят иляду лева идват на борсата и познай на каква база са вземали инвестиционни решения. Като си захранят сметките и първото нещо е да се регистрират във форума за да може гуруто да им каже каде да инвестират, без да знаят тоя гуру какво е постигнал и какво реално се крие зад гъмкият ник ИМПЕРАТОРА с над 18000 мнения. Зайче не си прави умозаклюяения по броя коментари с жремето ще го разбереш. Извинявайте че спамя темата !!!!
Коментар
-
И какво, ако някой ме е помолил за съвет? Давал съм на всеки, който ми е поискал, пари от никого не съм взел, казвал съм каквото смятам за правилно - а той дали ме е послушал или не, дали се е допитвал само до мене или не - решавал си е сам - щом може да инвестира, значи е пълнолетен и има глава на раменете си.
Мизерникът си ти, с кьопавото си перчене... направил 100% печалба за 1 година - аз съм правил 400% за месец и половина, а скоро направих 80% за минута и половина - какво от това?
Викаш му "зайче" щото имал 17 поста човека - ми аз тогава и мишка не мога да ти кажа на тебе, а само - бацил.
И никога не съм се отнасял пренебрежително към някого, защото имал само 500 лева да инвестира или защото имал два поста във форума - всеки отнякъде е почнал и всеки отделя толкова колкото може или сметне за нужно. Ти какъв си, че да съдиш хората, клонирана пиявица такава?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеАбе мизерник знаеш ли колко като теб са изгорели тук във форума защото спестят иляду лева идват на борсата и познай на каква база са вземали инвестиционни решения. Като си захранят сметките и първото нещо е да се регистрират във форума за да може гуруто да им каже каде да инвестират, без да знаят тоя гуру какво е постигнал и какво реално се крие зад гъмкият ник ИМПЕРАТОРА с над 18000 мнения. Зайче не си прави умозаклюяения по броя коментари с жремето ще го разбереш. Извинявайте че спамя темата !!!!Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеНито имам впечеление от някой от потребители в този форум, нито ми пука с колко пари правят сделки и как живеят, дори нямах намерение да се намесвам, но следя темата защото акцията ми е интерестна, но ВИНС, ПИПОН - вие сте олигофрени. Колко ли трябва да ви е жалък животеца, че да почнете да гледа в чуждата паница и да коментира другият какво правел. Не мисля че на някого освен вас двамата му пука императорът в какъв апартамент живеел, имал ли семейство или с какви пари си прави сделките - НЕ НИ ПУКА, така че просто освободете темата от присъствието си, мисля че достатъчно много хора ви казаха, че сте неприятни и досадни.
Коментар
-
Нито имам впечеление от някой от потребители в този форум, нито ми пука с колко пари правят сделки и как живеят, дори нямах намерение да се намесвам, но следя темата защото акцията ми е интерестна, но ВИНС, ПИПОН - вие сте олигофрени. Колко ли трябва да ви е жалък животеца, че да почнете да гледа в чуждата паница и да коментира другият какво правел. Не мисля че на някого освен вас двамата му пука императорът в какъв апартамент живеел, имал ли семейство или с какви пари си прави сделките - НЕ НИ ПУКА, така че просто освободете темата от присъствието си, мисля че достатъчно много хора ви казаха, че сте неприятни и досадни.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Браво, Винс - ти си самата скромност. Можел да си купи БМВ - ми и аз мога. Правя сделки с по 200 лева, защото толкова са ми били свободни в някой момент - нещо против? Ще правя и с по 20 лева, ако ми е забавно - и няма да се съобразявам с тебе.
Пипон - казах ти - не си ти тоя, дето ще ми критикува личният живот и ще се рови в него - той затова е личен. Ако искам ще живея и в колибата на прабаба си. Ще излизам с 18 годишни ако искам - ти какво, завиждаш ми нещо? Ще излизам и с наборите си ако искам - ще се оженя на 45 или на 50, а дотогава ще си хойкам - ти какво - морал ли ми четеш?
И не половината хъхряци, ами всичките са постигнали много повече от мене - по отношение на нещата, в които ме обвиняваш - измами, кражби и не помня още какво беше - просто защото в тая насока още съм на нулата.
Колкото пари изкарвам - мои са си - борчове нямам и заеми от никого не искам - спокойно - и от тебе няма да поискам. Пренебрежението ти към учителите (какъвто наистина съм бил) показва само просташката ти същност - защото ако сега драскотиш глупостите по форумите и обиждаш хората, това го дължиш на някой даскал, дето си е тровил нервите да ти пълни празния пипон с акъл... и явно напразно си е губил времето.
Меком съм си купил толкова, колкото съм си поискал. Очевидно беше, че тая компания е малко или много рискова - а аз не съм от тия, дето се хвърлят на сляпо и поемат големи необмислени рискове. Ако съм искал, щял съм с 1500 акции да участвам в ИПО-то, или с 3 000, ако съм поискал - и с 15 - и най-малко някакъв интернет-мастурбант ще ми дава акъл и ще ме критикува какво да правя с моите си пари и къде да ги инвестирам.
Така че ходи в кенефа, удари си една тъпанарка - и се скрий някъде морално-интелектуален импотент, говедо такова, тъпак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеЗдравейте!
Какво става тука, защо започнахте да се дърпате. Бях останъл с добро впечатление за всички участници във форума.
Това не ви приляга, бъдете добри бизнесмени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнениеАйде стига го защитавайте този.
Не бил хейтър - ами я вземете вижте писанията му срещу "хъхряците". Освен злоба и крайни обиди друго няма да видите. Той освен тук пише и по разни други сайтове и там са му вдигнали мерника заради дразнещите му приказки. Отделно, че поне положината от тия хъхряци са направили и постигнали повече от него.
Бил скромен и спестявал - ами със заплата му винаги е била около тази на учител, така, е не е ясно дали е скромен или по-скоро няма пари. Отделно, че в жилището на баба си живее, от техните пари взимал до 30 години сигурно, семейство и деца до преди две години нямаше, сега не знам как е, но не бих се учудил ако пак е така, как няма да спестява, той е на 37 години, кво всяка вечер по заведения ли да ходи, той трябва да дружи с 18 годишните, неговите набори си имат други проблеми пред себе си
Бертрам, даже не си разбрал, защо заядох импа за меком. Не, че е сгрешил, това на всеки може да се случи. А че драска из форума 10 пъти, че в ипо на самаджийницата участвал, не се притеснявал за дивидента, и подобни глупости, а кво се оказа накрая, че е купил 150 акции по 1 лев на ипо и кво да се притеснява за дивидент от 20 лева, то с него и без него все едно
п.п. ДАНО ТОЗИ ПЪТ ПОВЕЧЕ ХОРА СА МЕ РАЗБРАЛИ МАЛКО ПО-ПРАВИЛНОLast edited by VINS; 29.08.2012, 15:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМда, за циганите и аз мисля, че позицията му е идиотска. Но всеки си има отклонения. А и темата тук е друга.
Коментар
-
ОК
Мда, за циганите и аз мисля, че позицията му е идиотска. Но всеки си има отклонения. А и темата тук е друга.
Коментар
-
Айде стига го защитавайте този.
Не бил хейтър - ами я вземете вижте писанията му срещу "хъхряците". Освен злоба и крайни обиди друго няма да видите. Той освен тук пише и по разни други сайтове и там са му вдигнали мерника заради дразнещите му приказки. Отделно, че поне положината от тия хъхряци са направили и постигнали повече от него.
Бил скромен и спестявал - ами със заплата му винаги е била около тази на учител, така, е не е ясно дали е скромен или по-скоро няма пари. Отделно, че в жилището на баба си живее, от техните пари взимал до 30 години сигурно, семейство и деца до преди две години нямаше, сега не знам как е, но не бих се учудил ако пак е така, как няма да спестява, той е на 37 години, кво всяка вечер по заведения ли да ходи, той трябва да дружи с 18 годишните, неговите набори си имат други проблеми пред себе си
Бертрам, даже не си разбрал, защо заядох импа за меком. Не, че е сгрешил, това на всеки може да се случи. А че драска из форума 10 пъти, че в ипо на самаджийницата участвал, не се притеснявал за дивидента, и подобни глупости, а кво се оказа накрая, че е купил 150 акции по 1 лев на ипо и кво да се притеснява за дивидент от 20 лева, то с него и без него все едно
Коментар
-
Добре, хайде и аз макар и млад във форума(от края на 2008г.) да се включа.
Първо не разбирам защо се карате в тази хубава тема, на тази хубава компания?!?!
Макар и понякога досаден(със предлагането на застраховка живот на лични ) не бива да нападате такъв стар съфорумец, като Импето!!!
Той е готин и странен по свое му, а виждам че някои са изучавали живота му в подробности(какво е завършил, къде живее ) - ей хора това е плашещо и много лесно зад анонимен ник да плюете по някой - още повече по човек, който не е хейтър!!!
Моя портфейл също е малък, защото са ми такива възможностите, е й? Нали за това сме тук хора с малко пари за да ги умножим и направим много бре!!! То като имате много що дирите тука - живейте си богато и си гледайте кефа!!! 2008г почнах с 200лв на майтап да видя какво е това борса(помня че купих Фарми разбира се - само тая компания бях чувал). После се амбицирах, завърших задочно магистратува по Финанси, 2010година портфейла ми бе четирицифрен, а вече (при софикс 320) е петцифрена сума!!! Така че(да не разказвам пак за моя старши счетоводител) за един 20 000 са много за инвестиция в БГ акции, за друг са малко. Бе нали и твойте 100 000 бона вложени в ЦКБ са смешка в очите на Артио например - винаги има и някой с по-голям не се хвалете толкова!!!
Колкото до това какво е завършил Импето мисля че е абсолютно тъп аргумент, който търси просто да засегне някой - ми нали всичките "портфолио мениджъри" във взаимните фондове и ПФ са завършили всякакви финансови школи и какво - пак никаква доходност не докараха!!!
Така че Импе - жив и здрав и не се връзвай на мишоци.
Успех на всички и на ЕДРИТЕ инвеститори и на малките, като нас!Last edited by tony1975; 29.08.2012, 14:17.
Коментар
Коментар