IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акцията е на номинал - за пръв път от септември 2008 г. (по графиката на Инвестора, тогава съм нямал от тая акция), но като чета последната страница това е маловажна новина. Но... по-важното са някакви махленски клюки ...
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• И исках да добавя още нещо - карайте се, дискутирайте, добре - това е идеята на форума. Някой хора не са съгласни с поведението на даден потребител - добре, нормално всеки си има собствено мнение и собствени възгледи. Но да коментираш личният живот на другият, публично и то скрит зад анонимността си - това НЕ е добре, това е тъжно, тъжно за теб, да коментираш в какъв апартамент живеел, каква заплата получавал или какви пари имал - това е грозното в цялата ситуация.
      Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
        Абе мизерник знаеш ли колко като теб са изгорели тук във форума защото спестят иляду лева идват на борсата и познай на каква база са вземали инвестиционни решения. Като си захранят сметките и първото нещо е да се регистрират във форума за да може гуруто да им каже каде да инвестират, без да знаят тоя гуру какво е постигнал и какво реално се крие зад гъмкият ник ИМПЕРАТОРА с над 18000 мнения. Зайче не си прави умозаклюяения по броя коментари с жремето ще го разбереш. Извинявайте че спамя темата !!!!
        Не те извиняваме! Що осрахте темата?! Нито ни интересуват апартаментите на баба му, нито неговия портфейл, нито твоя. А за тези дето са изгорели слушайки гуруто с 18 000-те хиляди коментара, напълно заслужено са си изгубили парите! Що за идиот трябва да си за да взимаш инвестиционни решения слушайки съветите на някой с много коментари във форум?! Ти шегуваш ли се?!

Коментар

• И какво, ако някой ме е помолил за съвет? Давал съм на всеки, който ми е поискал, пари от никого не съм взел, казвал съм каквото смятам за правилно - а той дали ме е послушал или не, дали се е допитвал само до мене или не - решавал си е сам - щом може да инвестира, значи е пълнолетен и има глава на раменете си.

Мизерникът си ти, с кьопавото си перчене... направил 100% печалба за 1 година - аз съм правил 400% за месец и половина, а скоро направих 80% за минута и половина - какво от това?

Викаш му "зайче" щото имал 17 поста човека - ми аз тогава и мишка не мога да ти кажа на тебе, а само - бацил.

И никога не съм се отнасял пренебрежително към някого, защото имал само 500 лева да инвестира или защото имал два поста във форума - всеки отнякъде е почнал и всеки отделя толкова колкото може или сметне за нужно. Ти какъв си, че да съдиш хората, клонирана пиявица такава?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
            Абе мизерник знаеш ли колко като теб са изгорели тук във форума защото спестят иляду лева идват на борсата и познай на каква база са вземали инвестиционни решения. Като си захранят сметките и първото нещо е да се регистрират във форума за да може гуруто да им каже каде да инвестират, без да знаят тоя гуру какво е постигнал и какво реално се крие зад гъмкият ник ИМПЕРАТОРА с над 18000 мнения. Зайче не си прави умозаклюяения по броя коментари с жремето ще го разбереш. Извинявайте че спамя темата !!!!
            всъщност не му пука, ама изобщо, както и мисля че на никого тук не са му интерестни твойте глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
              Нито имам впечеление от някой от потребители в този форум, нито ми пука с колко пари правят сделки и как живеят, дори нямах намерение да се намесвам, но следя темата защото акцията ми е интерестна, но ВИНС, ПИПОН - вие сте олигофрени. Колко ли трябва да ви е жалък животеца, че да почнете да гледа в чуждата паница и да коментира другият какво правел. Не мисля че на някого освен вас двамата му пука императорът в какъв апартамент живеел, имал ли семейство или с какви пари си прави сделките - НЕ НИ ПУКА, така че просто освободете темата от присъствието си, мисля че достатъчно много хора ви казаха, че сте неприятни и досадни.

Коментар

• Нито имам впечеление от някой от потребители в този форум, нито ми пука с колко пари правят сделки и как живеят, дори нямах намерение да се намесвам, но следя темата защото акцията ми е интерестна, но ВИНС, ПИПОН - вие сте олигофрени. Колко ли трябва да ви е жалък животеца, че да почнете да гледа в чуждата паница и да коментира другият какво правел. Не мисля че на някого освен вас двамата му пука императорът в какъв апартамент живеел, имал ли семейство или с какви пари си прави сделките - НЕ НИ ПУКА, така че просто освободете темата от присъствието си, мисля че достатъчно много хора ви казаха, че сте неприятни и досадни.

Коментар

• Браво, Винс - ти си самата скромност. Можел да си купи БМВ - ми и аз мога. Правя сделки с по 200 лева, защото толкова са ми били свободни в някой момент - нещо против? Ще правя и с по 20 лева, ако ми е забавно - и няма да се съобразявам с тебе.

Пипон - казах ти - не си ти тоя, дето ще ми критикува личният живот и ще се рови в него - той затова е личен. Ако искам ще живея и в колибата на прабаба си. Ще излизам с 18 годишни ако искам - ти какво, завиждаш ми нещо? Ще излизам и с наборите си ако искам - ще се оженя на 45 или на 50, а дотогава ще си хойкам - ти какво - морал ли ми четеш?

И не половината хъхряци, ами всичките са постигнали много повече от мене - по отношение на нещата, в които ме обвиняваш - измами, кражби и не помня още какво беше - просто защото в тая насока още съм на нулата.

Колкото пари изкарвам - мои са си - борчове нямам и заеми от никого не искам - спокойно - и от тебе няма да поискам. Пренебрежението ти към учителите (какъвто наистина съм бил) показва само просташката ти същност - защото ако сега драскотиш глупостите по форумите и обиждаш хората, това го дължиш на някой даскал, дето си е тровил нервите да ти пълни празния пипон с акъл... и явно напразно си е губил времето.

Меком съм си купил толкова, колкото съм си поискал. Очевидно беше, че тая компания е малко или много рискова - а аз не съм от тия, дето се хвърлят на сляпо и поемат големи необмислени рискове. Ако съм искал, щял съм с 1500 акции да участвам в ИПО-то, или с 3 000, ако съм поискал - и с 15 - и най-малко някакъв интернет-мастурбант ще ми дава акъл и ще ме критикува какво да правя с моите си пари и къде да ги инвестирам.

Така че ходи в кенефа, удари си една тъпанарка - и се скрий някъде морално-интелектуален импотент, говедо такова, тъпак.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
                    Здравейте!
                    Какво става тука, защо започнахте да се дърпате. Бях останъл с добро впечатление за всички участници във форума.
                    Това не ви приляга, бъдете добри бизнесмени.
                    БИЗНЕСМЕНИ??????????????/ Къде видя такива на БФБ???/ Майка ми е учителка и съм сигурен, че от 1997г. (Импе тогава ли ти бяха първите сделки) до сега средногодишният и доход от учителска заплата+други НО НЕ ДОХОДИ ОТ ИНВЕСТИЦИИ са по-големи от тези на НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ИНВЕСТИТОР- И_П_Е_Р_А_Т_О_Р_А.

Коментар

• Здравейте!
                      Какво става тука, защо започнахте да се дърпате. Бях останъл с добро впечатление за всички участници във форума.
                      Това не ви приляга, бъдете добри бизнесмени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
                        Айде стига го защитавайте този.
                        Не бил хейтър - ами я вземете вижте писанията му срещу "хъхряците". Освен злоба и крайни обиди друго няма да видите. Той освен тук пише и по разни други сайтове и там са му вдигнали мерника заради дразнещите му приказки. Отделно, че поне положината от тия хъхряци са направили и постигнали повече от него.
                        Бил скромен и спестявал - ами със заплата му винаги е била около тази на учител, така, е не е ясно дали е скромен или по-скоро няма пари. Отделно, че в жилището на баба си живее, от техните пари взимал до 30 години сигурно, семейство и деца до преди две години нямаше, сега не знам как е, но не бих се учудил ако пак е така, как няма да спестява, той е на 37 години, кво всяка вечер по заведения ли да ходи, той трябва да дружи с 18 годишните, неговите набори си имат други проблеми пред себе си

Бертрам, даже не си разбрал, защо заядох импа за меком. Не, че е сгрешил, това на всеки може да се случи. А че драска из форума 10 пъти, че в ипо на самаджийницата участвал, не се притеснявал за дивидента, и подобни глупости, а кво се оказа накрая, че е купил 150 акции по 1 лев на ипо и кво да се притеснява за дивидент от 20 лева, то с него и без него все едно
                        много точно казано, аз това се опитах да кажа, но явно не съм го изказал правилно. За мен инвеститор с неговото самочувствие да прави сделки с по 200-300 лева е смешно и единствената причина да го прави за мен е просто размера на портфейла. Колкото до скромност аз съм много по-скромен от него и мога да го докажа скромността не корелира с доходите. Ако аз получавам няма и 30 лева дивидент няма да пиша пълни глупости от сорта че отивам на море с дивидента просто ще си седя в нас или ще се опитам да изкарм повече от тези 30 лева дори ако се наложи да продавам царевица на морето (това последното го казвам не на майтап, не съм го правил защото съм си намерил място къде да правя повече пари от колкото да продавам царевица на морето, но ако ми се наложи някога бих го направил пак дали ще е царевица по морето или семки по стадионите няма значение, просто образно го казвам). Като е правил доходност по 1000% к'во ми се излага великият император със сделки от по 200-300 лева. Аз също имам такива експозиции но въобще не ги следя едната е сигурно от 6 години(може и повече). Никога не съм целял да обидя когото и да е но инвестиционното поведение на великият пионер ,император,инвеститор и т.н. за мен е смешно, за това казах че много бих желал да го видя на живо за да преценя дали самочувствието отговаря на някакви постигнати резултати. Импе за да си спокоен и аз съм губил и то много пъти през декември 2007, 2008 и 2009 г., но също като теб съм и печелил (е не 1000% защото не съм велик колкото теб, въпреки че 1000% на иляду-две иляди лева експозиция не са кой знае колко пари в днешно време, пък и аз целя по-малко проценти, но на съществено повече от иляду лева собствен капитал. И като си толкова велик защото изпусна еларга за последната година това беше играта на трезво мислщ инвеститор/спекулант, макар и със 200 лева капитал. Аз говорех за тази компания защото за последната 1 година от там съм спечелил най-много въпреки че с теб се засичахме и във ФПП. Аз нямам толкова свободно време като теб за да пиша 18000 коментара аз гледам да изкарам капитал извън борсата и после да го инвестирам почти на 100% на борсата, защото СЪМ СКРОМЕН, нищо е ми пречи да си взема едно ново бмв, но аз стискам(инвестирам) и съм доволен, а не пиша десетки хиляди коментари за да си защитавам експозиициите си от по 300 лв. ТОВА Е СМЕШНО ЗА МЕН!!!!
                        п.п. ДАНО ТОЗИ ПЪТ ПОВЕЧЕ ХОРА СА МЕ РАЗБРАЛИ МАЛКО ПО-ПРАВИЛНО
                        Last edited by VINS; 29.08.2012, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Мда, за циганите и аз мисля, че позицията му е идиотска. Но всеки си има отклонения. А и темата тук е друга.
                          Така е....

Коментар

• Мда, за циганите и аз мисля, че позицията му е идиотска. Но всеки си има отклонения. А и темата тук е друга.

Коментар

• Айде стига го защитавайте този.
                              Не бил хейтър - ами я вземете вижте писанията му срещу "хъхряците". Освен злоба и крайни обиди друго няма да видите. Той освен тук пише и по разни други сайтове и там са му вдигнали мерника заради дразнещите му приказки. Отделно, че поне положината от тия хъхряци са направили и постигнали повече от него.
                              Бил скромен и спестявал - ами със заплата му винаги е била около тази на учител, така, е не е ясно дали е скромен или по-скоро няма пари. Отделно, че в жилището на баба си живее, от техните пари взимал до 30 години сигурно, семейство и деца до преди две години нямаше, сега не знам как е, но не бих се учудил ако пак е така, как няма да спестява, той е на 37 години, кво всяка вечер по заведения ли да ходи, той трябва да дружи с 18 годишните, неговите набори си имат други проблеми пред себе си

Бертрам, даже не си разбрал, защо заядох импа за меком. Не, че е сгрешил, това на всеки може да се случи. А че драска из форума 10 пъти, че в ипо на самаджийницата участвал, не се притеснявал за дивидента, и подобни глупости, а кво се оказа накрая, че е купил 150 акции по 1 лев на ипо и кво да се притеснява за дивидент от 20 лева, то с него и без него все едно

Коментар

• Добре, хайде и аз макар и млад във форума(от края на 2008г.) да се включа.
                                Първо не разбирам защо се карате в тази хубава тема, на тази хубава компания?!?!
                                Макар и понякога досаден(със предлагането на застраховка живот на лични ) не бива да нападате такъв стар съфорумец, като Импето!!!
                                Той е готин и странен по свое му, а виждам че някои са изучавали живота му в подробности(какво е завършил, къде живее ) - ей хора това е плашещо и много лесно зад анонимен ник да плюете по някой - още повече по човек, който не е хейтър!!!
                                Моя портфейл също е малък, защото са ми такива възможностите, е й? Нали за това сме тук хора с малко пари за да ги умножим и направим много бре!!! То като имате много що дирите тука - живейте си богато и си гледайте кефа!!! 2008г почнах с 200лв на майтап да видя какво е това борса(помня че купих Фарми разбира се - само тая компания бях чувал). После се амбицирах, завърших задочно магистратува по Финанси, 2010година портфейла ми бе четирицифрен, а вече (при софикс 320) е петцифрена сума!!! Така че(да не разказвам пак за моя старши счетоводител) за един 20 000 са много за инвестиция в БГ акции, за друг са малко. Бе нали и твойте 100 000 бона вложени в ЦКБ са смешка в очите на Артио например - винаги има и някой с по-голям не се хвалете толкова!!!
                                Колкото до това какво е завършил Импето мисля че е абсолютно тъп аргумент, който търси просто да засегне някой - ми нали всичките "портфолио мениджъри" във взаимните фондове и ПФ са завършили всякакви финансови школи и какво - пак никаква доходност не докараха!!!

Така че Импе - жив и здрав и не се връзвай на мишоци.
                                Успех на всички и на ЕДРИТЕ инвеститори и на малките, като нас!
                                Last edited by tony1975; 29.08.2012, 14:17.

Коментар

Working...
                                X