За да искаш то публиката по левче при едно увеличение, трябва пазарната да е по-височко, нали така... Някак си по-културно е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
1.049 ???
`Ко ста`а туканка, ва-а-а-а....
Неемоционалната погледнато - някой едър играч пълни, като се насити ламята му с ламя, цената ще поспадне... но трудно ще иде трайно под 1 кинт. Дали не е купувачът пак някой от едрите играчи туканка - Алианц, Съгласие, Еврофинанс?
Друг елегантен вариант - различните фондове на Алианц правят врътки помежду си и цената надуват като плондер - ха бакалъм утре що ще е. Ако е туй - може би сега е моментът в хаосът човек да шитне на 1.05 и после, като се наиграят - пак да си земе на 0.938 примерно.
Не е препоръка, а предположение.Last edited by Императорът; 29.08.2012, 18:33.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКой е "големия братчед"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБа си, аз да не би да се прекарах като шитнах 4К на лефче
Макар че си избих дивидента тройно и веднага отидоха при големия братчед за друг дивидент.
Останалите съм нагласил на 1.10, ма дали не е ниско...
На 1.18 ще си помисля, на 1.38 - шиткам без да мисля.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБа си, аз да не би да се прекарах като шитнах 4К на лефче
Макар че си избих дивидента тройно и веднага отидоха при големия братчед за друг дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемамка му, да няма някъде новина бе? ееееееееееее голям кеф!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемамка му, да няма някъде новина бе? ееееееееееее голям кеф!!!
Просто на някой врачката му е видяла в кафето цифрички и буквички: "5" "B" "D" ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеНякаква идея за купувача тук?
Имам.
Не продавам.
Не е препоръка.
п,с, както казва обекта на по-долу написаното Я-хууууууууууу
Коментар
-
Ха, докато си мерим ......, тя акцията стана 1 лв бре!
Така или иначе съм тук, та да споделя 1 съвет и 1 мнение:
Съвет: да направим нова тема - Имераторът
Мнение: Императорът /както всички нас/ си има доста недостатъци: меко казано инфантилното му поведение за ромите, безпрецедентно ниското му ниво на изказ, когато става става за политика и т.н.
Мен лично обаче крайно ме разочарова, когато явно си призна, че умишлено се мъчи да манипулира злонамерено /в тяхна вреда/ участници във форума с цел да спечели 20,50,100 лв при ФПП. Подобни проби съм засичал и при Атерата, най-вероятно и при други компании, но тях не ги следя по никакъв случай.
Коментар
Коментар