IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За да искаш то публиката по левче при едно увеличение, трябва пазарната да е по-височко, нали така... Някак си по-културно е
    Добрият, стар Батя

Коментар

• 1.049 ???

`Ко ста`а туканка, ва-а-а-а....

Неемоционалната погледнато - някой едър играч пълни, като се насити ламята му с ламя, цената ще поспадне... но трудно ще иде трайно под 1 кинт. Дали не е купувачът пак някой от едрите играчи туканка - Алианц, Съгласие, Еврофинанс?

Друг елегантен вариант - различните фондове на Алианц правят врътки помежду си и цената надуват като плондер - ха бакалъм утре що ще е. Ако е туй - може би сега е моментът в хаосът човек да шитне на 1.05 и после, като се наиграят - пак да си земе на 0.938 примерно.

Не е препоръка, а предположение.
      Last edited by Императорът; 29.08.2012, 18:33.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Кой е "големия братчед"?
        Аз мисля - он говори за Атерата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Ба си, аз да не би да се прекарах като шитнах 4К на лефче
          Макар че си избих дивидента тройно и веднага отидоха при големия братчед за друг дивидент.

Останалите съм нагласил на 1.10, ма дали не е ниско...
          И аз сега ако шитна, ще надхвърля предполагаемият дивидент догодина, ама не - кинт ми е малко - аз - алчен.

На 1.18 ще си помисля, на 1.38 - шиткам без да мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Макар че си избих дивидента тройно и веднага отидоха при големия братчед за друг дивидент.

Кой е "големия братчед"?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              мамка му, да няма някъде новина бе? ееееееееееее голям кеф!!!

Коментар

• ми то май от "земеделските" адсиц само мел инвест не е изригнал още - някой запознат ли е там с хавата?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  мамка му, да няма някъде новина бе? ееееееееееее голям кеф!!!
                  Защо трябва да има конкретна новина?
                  Просто на някой врачката му е видяла в кафето цифрички и буквички: "5" "B" "D" ...

Коментар

• бравооооооооооооооооооо

Коментар

• мамка му, да няма някъде новина бе? ееееееееееее голям кеф!!!

Коментар

• Яхо-о-о-о-о-о !!!

Вече съм ле-е-е-е-е-еко изкушен да продам малко... ама няма-а-а-а !!!

Винс и пипонякът - я елате да се караме в темата на Честната игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                          Някаква идея за купувача тук?

Имам.
                          Не продавам.
                          Не е препоръка.
                          Не знам ама аз не съм продавача

п,с, както казва обекта на по-долу написаното Я-хууууууууууу

Коментар

• Някаква идея за купувача тук?

Имам.
                            Не продавам.
                            Не е препоръка.

Коментар

• Като ги чета тия неща мога да кажа само WTF,модераторите спят,оспамихте темата с лични нападки има си такава тема използвайте я.
                              Ленда чукна леФчето

Коментар

• Ха, докато си мерим ......, тя акцията стана 1 лв бре!
                                Така или иначе съм тук, та да споделя 1 съвет и 1 мнение:
                                Съвет: да направим нова тема - Имераторът
                                Мнение: Императорът /както всички нас/ си има доста недостатъци: меко казано инфантилното му поведение за ромите, безпрецедентно ниското му ниво на изказ, когато става става за политика и т.н.
                                Мен лично обаче крайно ме разочарова, когато явно си призна, че умишлено се мъчи да манипулира злонамерено /в тяхна вреда/ участници във форума с цел да спечели 20,50,100 лв при ФПП. Подобни проби съм засичал и при Атерата, най-вероятно и при други компании, но тях не ги следя по никакъв случай.

Коментар

Working...
                                X