IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мале, Винс, ти голям процент си направил от Еларгът, бе...

Айде верно скрий, че ставаш смешен - и хората ти го казаха. Направил 100% плюс - аз от някои акции съм направил по 1000%. Ти ако беше правил "удари" като моите, при твоят голям стартов капитал, вече щеше да конкурираш Черепов по богатство.

Направил един добър удар и вече се мисли за господ-бог в инвестирането. Ми пожелавам ти още - аз - незлобен човек.
    Last edited by Императорът; 29.08.2012, 12:59.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
      ...а пък аз чаках ли чаках на по-високи нива и още си чакам
      дотук добре, но ... пази нервите, че ще пада още чакане.... (според мен) ))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• VINS,

не се сърди, но си доста смешен като плюеш името, а в същото време се кефиш на 1 удар. Ако след 10 години си още на + си направил едно 40 удара както с еларга - тогава би могъл да държиш подобен тон и пак бих казал, че си си повярвал прекалено и нямаш възпитание. И не казвай как 3000 е малка сума за инвестиране защото тук пишат хора който от 3000 са ги направили стотин хиляди. Това, че ти не познаваш такива не значи, че не съществуват..аз познавам и мога да те убедя, че никой с такъв резултат няма да слезе на твоето дребнаво ниво и да се яде точно с импето, който може и да се изказал някога за заювците, но тогава времената бяха брутални и много хора се изказваха къде къде по-драматично.

иначе продължавай да се "изтАкваш" не ни пречиш..бих казал е забавно

поздрави
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Евалата Винс, голяма работа си. Айде отивай да си чупиш гръбнака да изкараш пари за следващата далавера. Аман от хейтъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Айде поредният клоун, дето се мисли за Бъфет и ако някой купува нещо под 1000 лева, значи е червей...

Винсов, ако искам ще си купя акции и за два лева - и ти нищо не можеш да направиш по тоя въпрос... а въшкар ще викаш на баща си. Вреден съм му бил - че аз няма да се съобразявам с тебе бе, маймуно... или ти искаш цялата БФБ да работи за тебе и всички да ти козируват?

Пускали хората теми - Де да инвестирам 3000 лева - ами толкова са отделили, толкова искат да инвестират - ти да не си им господар на джобът, на доходът и на харчовете, бе пингвин?

Благодаря за комплиментите, Бертрам. Ама ти май-май си обичаш работата прекалено много, за да се пенсионираш, но това няма да ти попречи да го сториш, като станеш на 50.
            Абе въшкар на тъп ли се правиш или си такъв? Аз говоря, че за човек който има самочувствието, че е пионер в инвестициите на БФБ и как сладко разправя как преди незнам си колко години как само той и някакъв негов приятел надули акцията от не знам си колко на незнам си колко и после разпродали и направили не знам си колко 746237846102% доходност, а пък всъщото време сега ми играе с 200-300 лева и има 18000 мнения, а бе ти не осъзнаваш ли колко си смешен за нас по-младите? Като ти е малак портфейла ходи печели от някъде повече пари срамна работа няма, какво ми кесиш пред компа и 500% доходност да имаш пак ще изкарваш малко пари защото капитала ти е малък. И понеже само се изтъкваш нека и аз да се изтъкна малко (извинявам се за което на другите читатели) сигурен съм че моята доходност за последните 12 месеца е по-висока от твоята, но това е защото надуших далаверата в Еларгата и вместо да агитирам другите както ти правиш просто през този период си счупих гръбнака и изкарах повече пари и всичко налях там, но не правя като теб само да агитирам другите с по 18000 коментара просто като видя каде има далавера чупя си гръбнака да изкарам пари от друго място, но не иляду лева а много пъти повече и си реализирам намеренията. Как може батя да влиза и излиза от позиции с по 50000-100000лева, а ти не можеш? А може едно спомням си как слагах айсберги за по-10000-20000 броя на еларга още когато беше под 1 лев и как велики инвеститори като теб с по 200-300 акции слагаха отгоре върху мен и после как като се появи някои по-голям аск те канселираха от страх бидовете си пък аз направо удрях аска и после като купят и си слагаха асковете на по 1 лев за да направят 5 стотинки с по 200-300 акции .бахти инвиститорити, а пък аз чаках ли чаках на по-високи нива и още си чакам
            Last edited by VINS; 29.08.2012, 11:53.

Коментар

• Айде поредният клоун, дето се мисли за Бъфет и ако някой купува нещо под 1000 лева, значи е червей...

Винсов, ако искам ще си купя акции и за два лева - и ти нищо не можеш да направиш по тоя въпрос... а въшкар ще викаш на баща си. Вреден съм му бил - че аз няма да се съобразявам с тебе бе, маймуно... или ти искаш цялата БФБ да работи за тебе и всички да ти козируват?

Пускали хората теми - Де да инвестирам 3000 лева - ами толкова са отделили, толкова искат да инвестират - ти да не си им господар на джобът, на доходът и на харчовете, бе пингвин?

Благодаря за комплиментите, Бертрам. Ама ти май-май си обичаш работата прекалено много, за да се пенсионираш, но това няма да ти попречи да го сториш, като станеш на 50.
              Last edited by Императорът; 29.08.2012, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
                Ами айде пиши. Ама аз искам истината да пишеш.
                Как излъга сумати хора да се застраховат инвестционно в ТИМ, за да им прибереш едни пикливи комисионни.
                Пиши как укриваше данъци от застраховки и как те нагъзиха.
                Пиши как живееш в наследсвена панелка с баба си, защото и един селски кинеф не можеш да си купиш.
                Пиши да обясниш, защо портфейла ти не е само далеч от големите, ами е най-малкия и е срамно да кажеш колко е с оглед на 18000 ти безсмислени поста
                Пиши, че нищо не разбираш от отчети, счетоводство и бизнес ами избираш акции по това кои били секси.
                Как си чакаш дивидента от жабата за отидеш на плис плис, ама напоследък вече и с него не може никъде да отидеш.
                Напиши и, че гониш 40-така, а абсолютно нищо не си постигнал в живота, и туй им напиши да знаят тези, които баламосваш какво не трябва да правят за да не заприличат на тебе.
                Пипоне,

честно да си кажа не виждам откъде я вадиш тая жлъч и отрова спрямо импето. Познавам го и определено мога да кажа, че човекът е благ и добронамерен (като изключим хъхряците и тиквата, но това е друга тема). Импето е пример за това как без да имаш големи доходи от основната си работа стига да си постоянен и скромен може да постигнеш една много сериозна доходност. Честно да си кажа много пъти съм си мислел аз ако бях пестелив, скромен и упорит като импето и пазех всеки лев от капитала си ..щях да имам минимум 3 пъти по голям портфейл и яка и стабилна дивидентна доходност, която щеше да ми е достатъчна да се пенсионирам ако желая.

Много книги са изписани за това как ако си разумен и харчиш съобразно на дохода си и най-важното имаш ясен и точен план - можеш да постигнеш много повече от хора с 2-3 пъти по-голям месечен доход от теб. Ако не сте виждали такъв човек и си мислите, че този типаж е нереален да ви кажа Импето е точно такъв. Верно е, че портфейлът му не е голям , но спрямо инвестираните суми бих казал е мечтата на всеки инвеститор като доходност и заслужава уважение.

Аз ако имам 1000 кинта в джоба ще ги наместя за 1 седмица по магазини, ресторанти, глезотии и тн. Импето ако има 1000 кинта ще изхарчи 100 и останалите 900 ще ги намести в някакви 'секси' акции. Всеки прави грешки ( меком ), но когато е премерен няма проблем. Много лесно е да го заяждаш за мекома, но що не погледнеш дали си постигнал и 10% от неговата доходност в процентно изражение.

Поздрави и извинявайте, че ви оспамих темата за ленда
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
                  Не искам да ми отговаряш, а да пишеш истината.
                  Не си е прекратил никой застраховката, защото ще кешира яка загуба и се надява на по-удобен момент.
                  Живееш в собствения дом, който обаче е наследствен.
                  На новите си дружки пенко и пипбелов може да не се интересуваш, какво имат, ама те не се надуват като пуяци като тебе, а освен това те е страх те да не се поинтересуват същото, че ще се оплетеш в лъжи и завоалирани приказки.
                  И кой обиждаше със заювци и страхливци, защото продавали на софикс 1500 преди години, а ти сега като продаваш на софикс 300 какъв си по-точно?
                  А бе Пепи то да беше само измисленият император (много искам да го видя тоя въшкар на живо), ми колко като него има ако знаеш трябваше да гледаш филма в еларга от края на миналата година до сега да видиш колко и какви душички има на нашата борса. Ама тоя измислен император наистина е много дразнещ и заради неговите спекули с по под иляду лева на позиция аз губя (по-точно пропускам,за което ме е яд )много. Такива като него са много вредни. Следя форума от 2005 и само като прочета "ИМАМ 3000 ЛЕВА КАДЕ И КАК ДА ГИ ИНВЕСТИРАМ" на някой новобранец и после гурута като Импа като почнат едни сладки приказки и винаги се почва с "Аз от 97 -ма година съм инвеститор и съм най-,най-,най- и направо ми се гади.

Коментар

• Никоя застраховка, сключена за 20-30 години не може да бъде на плюс в първите 3-4 години - и това го знае всеки грамотен човек. Живея в собственият си дом и няма да отида на квартира или да купя друг, само за да ти направя кефът на тебе.
                    Никога не съм се "надувал като пуяк" - напротив - всички знаят, че винаги съм готов да помогна със съвет и съм го правил за мнозина. За мене всички тук са равни, без значение дали портфейлът им е за 500 или за 500 000, стига да се държат възпитано.

Разбирам какво те мъчи - сигурно си от тия пъпеши, дето са пазарували на БФБ на кота 1700, когато мислеха, че всичко дето фърчи се яде - тогава когато аз пазарувах само злато и сребро.

И аз не продавам на 300 - просто преструктурирам - от стабилност към доходоносност.

И това е последният пост, който хабя, за да отговарям на твоите нагли нападки.

Коментар

• Не искам да ми отговаряш, а да пишеш истината.
                      Не си е прекратил никой застраховката, защото ще кешира яка загуба и се надява на по-удобен момент.
                      Живееш в собствения дом, който обаче е наследствен.
                      На новите си дружки пенко и пипбелов може да не се интересуваш, какво имат, ама те не се надуват като пуяци като тебе, а освен това те е страх те да не се поинтересуват същото, че ще се оплетеш в лъжи и завоалирани приказки.
                      И кой обиждаше със заювци и страхливци, защото продавали на софикс 1500 преди години, а ти сега като продаваш на софикс 300 какъв си по-точно?

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Абе, келеш - никого не съм излъгал и данъци не крия. Аз съм човек коректен - и това, че НИТО ЕДИН мой клиент в застраховането не си е прекратил договорът досега, го доказва най-добре.
                      Живея където си ща - в собственият си дом, какво съм постигнал и какво ще постигам занапред си е моя работа и тебе не те топли.

Както казах вече - моят портфейл на БФБ и другите ми инвестиции не те интересуват... така, както аз не се интересувам колко е голям портфейлът на Пенко или Пипбелов - и какво има в тях.

Аз в чужди портфейли и канчета не надничам, за разлика от тебе... и явно изпитваш перверзно удоволствие да принизяваш несправедливо другите... вероятно това е единственият познат ти начин, да се почувстваш нещо или някой.

Ама помпай си самочувствието де - не ми пречиш, дори няма да ти отговарям вече, ного си жалък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                        Ако намерят какво да си правят кеша
                        точно!

Коментар

• Абе, келеш - никого не съм излъгал и данъци не крия. Аз съм човек коректен - и това, че НИТО ЕДИН мой клиент в застраховането не си е прекратил договорът досега, го доказва най-добре.
                          Живея където си ща - в собственият си дом, какво съм постигнал и какво ще постигам занапред си е моя работа и тебе не те топли.

Както казах вече - моят портфейл на БФБ и другите ми инвестиции не те интересуват... така, както аз не се интересувам колко е голям портфейлът на Пенко или Пипбелов - и какво има в тях.

Аз в чужди портфейли и канчета не надничам, за разлика от тебе... и явно изпитваш перверзно удоволствие да принизяваш несправедливо другите... вероятно това е единственият познат ти начин, да се почувстваш нещо или някой.

Ама помпай си самочувствието де - не ми пречиш, дори няма да ти отговарям вече, ного си жалък.

Коментар

• Ами айде пиши. Ама аз искам истината да пишеш.
                            Как излъга сумати хора да се застраховат инвестционно в ТИМ, за да им прибереш едни пикливи комисионни.
                            Пиши как укриваше данъци от застраховки и как те нагъзиха.
                            Пиши как живееш в наследсвена панелка с баба си, защото и един селски кинеф не можеш да си купиш.
                            Пиши да обясниш, защо портфейла ти не е само далеч от големите, ами е най-малкия и е срамно да кажеш колко е с оглед на 18000 ти безсмислени поста
                            Пиши, че нищо не разбираш от отчети, счетоводство и бизнес ами избираш акции по това кои били секси.
                            Как си чакаш дивидента от жабата за отидеш на плис плис, ама напоследък вече и с него не може никъде да отидеш.
                            Напиши и, че гониш 40-така, а абсолютно нищо не си постигнал в живота, и туй им напиши да знаят тези, които баламосваш какво не трябва да правят за да не заприличат на тебе.

Ха-ха-ха - ще ти дам отчет когато станеш данъчен, впрочем и тогава пак няма да ти дам - а сега си най-обикновен ч.киджия.
                            Моят портфейл си е моя работа, ще правя врътки ако искам и с два лева, моите си пари управлявам, а не твоите, баропишковец.

Никога не съм казвал, че съм най-богатият инвеститор туканка, а ще работя каквото си ща - ти не си ми настойник.

И във форумът ще пиша каквото си искам на когото си искам - и ти не можеш да направиш нищо по тоя въпрос.

Коментар

• Ха-ха-ха - ще ти дам отчет когато станеш данъчен, впрочем и тогава пак няма да ти дам - а сега си най-обикновен ч.киджия.
                              Моят портфейл си е моя работа, ще правя врътки ако искам и с два лева, моите си пари управлявам, а не твоите, баропишковец.

Никога не съм казвал, че съм най-богатият инвеститор туканка, а ще работя каквото си ща - ти не си ми настойник.

И във форумът ще пиша каквото си искам на когото си искам - и ти не можеш да направиш нищо по тоя въпрос.

Коментар

• За 11 години и повече, ще ти даде. Я кажи колко е този "голям" императорски портфейл да се посмеем дружно. Кой е този дето е участвал в ИПО на меком прив. и си купил 150 акции по 1 лев. Кой прави врътки с по 50 лева последните месеци поради липса с какво друго да се занимава. Това цял ден да киснеш пред екрана за да изкараш евентуално некои 2 - 3 лева. То по-добре тръгвай да връщаш бутилки, кашони и желязо, повече ще изкараш.

Отчет ще даваш, защото не спря да лъжеш и да се правиш на такъв какъвто не си. Доста време си мълчеше като насран, ама сега гледам си хванал некви нови канарчета, който не те знаят кои си и пак те е затресла мегаломанията.

Айде поредният суяк, дето наднича в чуждото канче и си мисли, че знае кой какво прави и какво има, че даже и казва кой какво да прави. Жабоците ми отдавна не са 666 - какво съм купувал и какво съм продавал, аз си знам - и впрочем не виждам причини да ти давам отчет.

Впрочем ако знаеш коя е тая банка, дето дава 1500 лева "лихви" при вложени 5 000 (нали толкова ми е портфейлът), ще сме ти благодарни сички, ако я посочиш.

Коментар

Working...
                                X