IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
    Виждал си ама не са твои. Нали уж си учител по професия и идиомите в българския ли не знаеш. В жабата до скоро имаше 666 акции, после едва ли си купувал особено много що ти приключи далаверата с застраховките. Ако си купуват то тези бройки са ти на загуба.

А какво ще кажеш за 150 бройки меком привилегировани взети от ИПО-то. Ей туй са ти големите позиции.

И жабата ти е най-голямата позиция. Разпродаде разни други за да спекулираш с парите в последние месеци с по 20 - 50 лева. И колко изкара, жълти стотинки, ама даже не се и усещаш за безсмислиците, с които се занимаваш последните 11 години. То и резултата го показва, от лихви сигурно повече щеше да изкараш без да броим годините загубено време и пропуснатите шансове.

И от къде те търсят не знам. Обаче гледай да се върнеш поне в училището, защото дори там за тези години щеше да изкараш с пъти повече пари от измислените ти застраховки и безсмислено миткосване по цял ден из разни офиси.
    Айде поредният суяк, дето наднича в чуждото канче и си мисли, че знае кой какво прави и какво има, че даже и казва кой какво да прави. Жабоците ми отдавна не са 666 - какво съм купувал и какво съм продавал, аз си знам - и впрочем не виждам причини да ти давам отчет.

Впрочем ако знаеш коя е тая банка, дето дава 1500 лева "лихви" при вложени 5 000 (нали толкова ми е портфейлът), ще сме ти благодарни сички, ако я посочиш.
    Last edited by Императорът; 29.08.2012, 09:10.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Ако намерят какво да си правят кеша
      Атерата също има подобни проблеми, но катери яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
        Според мен брефа е по-добра алтернатива.
        Ако намерят какво да си правят кеша

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Туканка май някой и на левче скоро ще купува.
          Ма ланда си заслужава де ,няма лошо
          Според мен брефа е по-добра алтернатива.

Коментар

• Виждал си ама не са твои. Нали уж си учител по професия и идиомите в българския ли не знаеш. В жабата до скоро имаше 666 акции, после едва ли си купувал особено много що ти приключи далаверата с застраховките. Ако си купуват то тези бройки са ти на загуба.

А какво ще кажеш за 150 бройки меком привилегировани взети от ИПО-то. Ей туй са ти големите позиции.

И жабата ти е най-голямата позиция. Разпродаде разни други за да спекулираш с парите в последние месеци с по 20 - 50 лева. И колко изкара, жълти стотинки, ама даже не се и усещаш за безсмислиците, с които се занимаваш последните 11 години. То и резултата го показва, от лихви сигурно повече щеше да изкараш без да броим годините загубено време и пропуснатите шансове.

И от къде те търсят не знам. Обаче гледай да се върнеш поне в училището, защото дори там за тези години щеше да изкараш с пъти повече пари от измислените ти застраховки и безсмислено миткосване по цял ден из разни офиси.

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Пипонякът - виждал съм накуп доста повечко, отколкото си мислиш... и активите ми са с доста по-голяма стойност от паричките, които мислиш, че никога не съм виждал накуп. То само в Жабокът имам повече, отколкото ти благоволяваш да ми оцениш портфейлът.

А кой кога го чака безработица, никой не знае - ама не мисля, че не мога да си намеря работа - дори напротив - сами ме търсят оттук-оттам.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона Разгледай мнение
                Тука уби рибата направо. На импа целия портфейл му е между 5000 - 10000 лева. Той 20 хилки на куп не е виждал през живота си. До преди половин година беше дългосрочен играч. Сега е почнал да спекулира с по 50 - 100 бройки тук там. Скоро безработица го чака, той седнал да си губи времето по цял ден на борсата. Страшни инветитори, страшно нещо.
                Пипонякът - виждал съм накуп доста повечко, отколкото си мислиш... и активите ми са с доста по-голяма стойност от паричките, които мислиш, че никога не съм виждал накуп. То само в Жабокът имам повече, отколкото ти благоволяваш да ми оцениш портфейлът.

А кой кога го чака безработица, никой не знае - ама не мисля, че не мога да си намеря работа - дори напротив - сами ме търсят оттук-оттам.

Коментар

• Тука уби рибата направо. На импа целия портфейл му е между 5000 - 10000 лева. Той 20 хилки на куп не е виждал през живота си. До преди половин година беше дългосрочен играч. Сега е почнал да спекулира с по 50 - 100 бройки тук там. Скоро безработица го чака, той седнал да си губи времето по цял ден на борсата. Страшни инветитори, страшно нещо.

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Импе, ти ли излезе тука с 70хилки?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Мисля че човека говори за Еврохолд.
                    Счетоводната е някъде към 1,40лева май?
                    Е за какво пък да продавам(това е един от малкото адсиц-и които имат сериозни приходи от наеми и рента, другите май реализират предимно от разпродаване на активи). Не виждам по-добро място да си сложа паричките, за да изляза от тук. Де ще ходиш бе импе, какво си харесал?
                    Еее, 10-11% чакана доходност не е най доброто все пак.
                    Не е да няма и други алтернативи дето почват от 15% нагоре.
                    И тука имам 10-на дка на сгодна цена, ама е лилипут позицията ми сравнена тях

ПС И разпродават активи, как да не го правят. Дори без да обявят намерение предварително. А ония 2К дка ? Ти пръв ги забеляза !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      1.37 лв. ако трябва да бъдем точни

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Аз съм по-добър по душа.

На 1.18 имаме сделка.

Тони - не съм излизал оттуканка.
                        Мисля че човека говори за Еврохолд.
                        Е за какво пък да продавам(това е един от малкото адсиц-и които имат сериозни приходи от наеми и рента, другите май реализират предимно от разпродаване на активи). Не виждам по-добро място да си сложа паричките, за да изляза от тук. Де ще ходиш бе импе, какво си харесал?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          На 1.20 лв. "имаме сделка"
                          Аз съм по-добър по душа.

На 1.18 имаме сделка.

Тони - не съм излизал оттуканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Браво, все по-мъдри решения взимаш. Като видя "холдчето" да присъства някъде в акционерната структура, си казвам - "по-добре да ме нема в целата схема"
                            Кое - холдчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Туканка май някой и на левче скоро ще купува.
                              Ма ланда си заслужава де ,няма лошо
                              На 1.20 лв. "имаме сделка"

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Май скоро ще ме изкушат да шитна поне част от тия, дето понатрупах.
                                Браво, все по-мъдри решения взимаш. Като видя "холдчето" да присъства някъде в акционерната структура, си казвам - "по-добре да ме нема в целата схема"
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X