IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Туканка май някой и на левче скоро ще купува.
    Ма ланда си заслужава де ,няма лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Май скоро ще ме изкушат да шитна поне част от тия, дето понатрупах.
      Импе, ти ли излезе тука с 70хилки?

Коментар

• Май скоро ще ме изкушат да шитна поне част от тия, дето понатрупах.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Кой излиза тук.......и тук ли като при Атера удари върха.

Не е препоръка
          По-интересното според мен е кой влиза? Аз се опитах да разбера като му продам малко, но някой ме изпревари.....
          Ако някой знае, нека да сподели

Коментар

• Кой излиза тук.......и тук ли като при Атера удари върха.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ?????? защо пък до 1,2лева? мислч че трябва да е над номинал и второ всички видяхме при ЦКБ как си записаха без да вдигат пазарната!!!
              До колкото си спомням те (трибуквеното ЗЛО) не търсиха пари от пазара, а просто искаха да си подкрепят банката!
              Тук е много вероятно да се търси някое рибоче дето ще си запиша на 1.00 лв. акциика, като си вика "ЕЙ СЯ УДАРИХ КЬОРАВОТО!!!"

Коментар

• На ОСА не се ли говорят тез неща ...
                Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                ?????? защо пък до 1,2лева? мислч че трябва да е над номинал и второ всички видяхме при ЦКБ как си записаха без да вдигат пазарната!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Това за да стане цената трябва ДА БЪДЕ качена поне до 1.20 лв., ...както стана при Еврохолда преди време!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Да прави сте тази информация ми е убягнала ама доста ефтино са продали .Единствено ако са тази земи които не се арендоваха е допустимо .А се купуват дребни парчета .Има нещо съмнително да не се готви увеличение на капитала преди време се прокарваше таз идейка
                    Това за да стане цената трябва ДА БЪДЕ качена поне до 1.20 лв., ...както стана при Еврохолда преди време!

Коментар

• Да прави сте тази информация ми е убягнала ама доста ефтино са продали .Единствено ако са тази земи които не се арендоваха е допустимо .А се купуват дребни парчета .Има нещо съмнително да не се готви увеличение на капитала преди време се прокарваше таз идейка

Коментар

• На основание чл. 148б от ЗППЦК и получено на 21 август 2012 г. (вх. № 4/21.08.2012 г.) уведомление за разкриване на дялово участие в публично или инвестиционно дружество от „Евро финанс” АД, „Булленд Инвестмънтс” АДСИЦ съобщава, че на 16.08.2012 г. „Евро финанс” АД е придобило 136 000 акции на „Булленд Инвестмънтс” АДСИЦ. В резултат на продажбата, правото на глас на „Евро финанс” АД в общото събрание на акционерите се променя от 9,32 % на 10,37 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Защо 5-6? С тия 2 000дка продадени излязоха на добра печалба, наемите са си като миналата година, така че би трябвало да е пак там някъде 8-9стинки.
                          Булленд инвестмънтс АДСИЦ със 135% ръст на печалбата за полугодието

Колкото до цената - отдавна искат да увеличават капитала, но при цена под 1лев не могат и може би Еврофинанс й помагат
                          Аз мисля - към 12 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Тотов:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,137589/

Тия 5-6 стинки, дето ги казваш, още на полугодието сме ги прехвърлили...
                            таман и аз това дописах!

Коментар

• Тотов:

http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,137589/

Тия 5-6 стинки, дето ги казваш, още на полугодието сме ги прехвърлили...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Догодина дивидента да е най- много 5-6 ст. и не знам защо толкова се помпи тази акция ,а преди сигурен дивидент /9ст. / едва удържаше 80-84 ст.Шантава работа ...
                                Защо 5-6? С тия 2 000дка продадени излязоха на добра печалба, наемите са си като миналата година, така че би трябвало да е пак там някъде 8-9стинки.
                                Булленд инвестмънтс АДСИЦ със 135% ръст на печалбата за полугодието

Колкото до цената - отдавна искат да увеличават капитала, но при цена под 1лев не могат и може би Еврофинанс й помагат
                                Last edited by tony1975; 21.08.2012, 23:53.

Коментар

Working...
                                X