IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Догодина дивидента да е най- много 5-6 ст. и не знам защо толкова се помпи тази акция ,а преди сигурен дивидент /9ст. / едва удържаше 80-84 ст.Шантава работа ...

Коментар

• Значи Еврофинанс помпат тук!

Коментар

• Впрочем що ли да излизам - като гледам тъй и си смятам - отсега съм си осигурил за догодина рекорден дивидент - обща за портфейлът ми дивидентна доходност от 10% - твърде добре, като се има предвид каква голяма тежест имат в същият стабилни акции като Любовното послание, Хесовицата и Софарма - където дивидентната доходност е общо около 4%. А дивидентец от всичките си 15 компании няма да получа само от две... и то вероятно до догодина едната няма да съществува вече, а другата - щи я избягам.

Апропо - при прогнозирането на дивидентите приех умерено-песимистически сценарий.

А туканка - кефи - малко АДСИЦ-ченце, стабилни резултати, яко Яхо-о-о-о на продажбата, довело до траен и уверен ръст на цената и по "случайност" Съгласие, Алианц и моят инвестиционен посредник държат 40.03% от акциите... а като знам к`ви гяволи са нашите и какви шубета - Алианц, няма как тука да не е убаво за инвестиране...
        Last edited by Императорът; 21.08.2012, 21:02.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Имитатор, драги Влаков. Туканка не продавам... чак над 1.38 може да се изкуша да изляза частично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Яхо-о-о-о-о-о !!!!
            Абе Импе ти ли продаде вчера тия 888 бр. по 0.89 ст. ?

Или беше някой имитатор.

Коментар

• Яхо-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                Миналата седмица и на мен ми взеха 1 бр Петрол за 5.25 лв.
                Просто нямам думи.......
                Добре де, тоа пущиняк няма ли да плати комисион върху тия пет кинта... ако е през моят посредник тази акция ще му излезе 7.25... не знам що за простак ще си земе една акция...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Само не мога да разбера какъв изрод трябва да си, за да вземеш на човека 10 акции от 900. Направо си мисля че БФБ трябва да сложи минимална комисионна от 10 лв., за да спре тези "спекуланти"-смешници!!!
                  Докато има такива борсата ни ще е все на това дередже!!!

ПП Не е моя поръчката продава, ама като видя такава сделка и се пукам от яд!
                  Миналата седмица и на мен ми взеха 1 бр Петрол за 5.25 лв.
                  Просто нямам думи.......

Коментар

• Манчестъров - така е. И мен вчера някакъв простак ми набута десет Севтополиса и ного го ругах.

Пипбелов - яж Жабока бе !!!

Коментар

• Само не мога да разбера какъв изрод трябва да си, за да вземеш на човека 10 акции от 900. Направо си мисля че БФБ трябва да сложи минимална комисионна от 10 лв., за да спре тези "спекуланти"-смешници!!!
                      Докато има такива борсата ни ще е все на това дередже!!!

ПП Не е моя поръчката продава, ама като видя такава сделка и се пукам от яд!
                      Last edited by man_united; 07.08.2012, 18:00.

Коментар

Айде и туканка - още малко - лап.
                        И аз помогнах на продавача с 3К.
                        Бе Импе се наедно ли лапкаме с тебе бе.
                        Само с жабоци обаче не мож ма саблазниш, не за друго, гнуслив съм си

Коментар

Айде и туканка - още малко - лап.
                          Направо продавача си беше задоволен!
                          И аз помогнах с малка бройка
                          Сега чакаме леФченко!

Коментар

• Айде и туканка - още малко - лап.

Коментар

• Земеделските - щото е лято. Жътва един вид.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Интересно - почти всички земеделски АДСИЦ достигнага счетоводната си ст-ст. Само тук от ликвидните още се ослушват!
                                Тук 1,5лева ли беше?
                                Мда, сам го каза. Земеделските. А не имотните.
                                Перспективите ( средно и дългосрочните) пред 2-те категории са съвсем различни.
                                Верно че Ланда имат земи, ама и имоти. Той си е хибрид.

Коментар

Working...
                                X