Догодина дивидента да е най- много 5-6 ст. и не знам защо толкова се помпи тази акция ,а преди сигурен дивидент /9ст. / едва удържаше 80-84 ст.Шантава работа ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Впрочем що ли да излизам - като гледам тъй и си смятам - отсега съм си осигурил за догодина рекорден дивидент - обща за портфейлът ми дивидентна доходност от 10% - твърде добре, като се има предвид каква голяма тежест имат в същият стабилни акции като Любовното послание, Хесовицата и Софарма - където дивидентната доходност е общо около 4%. А дивидентец от всичките си 15 компании няма да получа само от две... и то вероятно до догодина едната няма да съществува вече, а другата - щи я избягам.
Апропо - при прогнозирането на дивидентите приех умерено-песимистически сценарий.
А туканка - кефи - малко АДСИЦ-ченце, стабилни резултати, яко Яхо-о-о-о на продажбата, довело до траен и уверен ръст на цената и по "случайност" Съгласие, Алианц и моят инвестиционен посредник държат 40.03% от акциите... а като знам к`ви гяволи са нашите и какви шубета - Алианц, няма как тука да не е убаво за инвестиране...Last edited by Императорът; 21.08.2012, 21:02.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯхо-о-о-о-о-о !!!!
Или беше някой имитатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеМиналата седмица и на мен ми взеха 1 бр Петрол за 5.25 лв.
Просто нямам думи.......Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСамо не мога да разбера какъв изрод трябва да си, за да вземеш на човека 10 акции от 900. Направо си мисля че БФБ трябва да сложи минимална комисионна от 10 лв., за да спре тези "спекуланти"-смешници!!!
Докато има такива борсата ни ще е все на това дередже!!!
ПП Не е моя поръчката продава, ама като видя такава сделка и се пукам от яд!
Просто нямам думи.......
Коментар
-
Само не мога да разбера какъв изрод трябва да си, за да вземеш на човека 10 акции от 900. Направо си мисля че БФБ трябва да сложи минимална комисионна от 10 лв., за да спре тези "спекуланти"-смешници!!!
Докато има такива борсата ни ще е все на това дередже!!!
ПП Не е моя поръчката продава, ама като видя такава сделка и се пукам от яд!Last edited by man_united; 07.08.2012, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде и туканка - още малко - лап.
Бе Импе се наедно ли лапкаме с тебе бе.
Само с жабоци обаче не мож ма саблазниш, не за друго, гнуслив съм си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде и туканка - още малко - лап.
И аз помогнах с малка бройка
Сега чакаме леФченко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересно - почти всички земеделски АДСИЦ достигнага счетоводната си ст-ст. Само тук от ликвидните още се ослушват!
Тук 1,5лева ли беше?
Перспективите ( средно и дългосрочните) пред 2-те категории са съвсем различни.
Верно че Ланда имат земи, ама и имоти. Той си е хибрид.
Коментар
Коментар