Трите фонда на Алианц имат към 21 % ,по-важно е кой купи ,да не се заформи нещо като мажоритар а...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВажно е да.
Ма не и за мене вече. След като пълнача ми гепа и последните няколко кила на 1.10.
Добре дошло - Атерките станаха вече над 80%.
Заминавам далечко по бизнес дела за около месец, та няма следя редовно.
Да внимавате туканка ей. И умната
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеБяха го намалили само:
ЗУПФ Алианц България е продал 2,3% от Булленд инвестмънтс АДСИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА кой пълни - това - по-важно?
Важно е да.
Ма не и за мене вече. След като пълнача ми гепа и последните няколко кила на 1.10.
Добре дошло - Атерките станаха вече над 80%.
Заминавам далечко по бизнес дела за около месец, та няма следя редовно.
Да внимавате туканка ей. И умната
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение... Що ми се струва, че пенсиите на Алианц излязоха още преди месеци от позицията?
ЗУПФ Алианц България е продал 2,3% от Булленд инвестмънтс АДСИЦДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеЕ къде го видя това, аз само България Живот видях с малък пакет. Що ми се струва, че пенсиите на Алианц излязоха още преди месеци от позицията?
https://public.brra.bg/Documents/Ret...d7fd9578f62a7f|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеНа ОСА-то през юни Алианц и компания са били представени с 2 653 899 бр.
Като се има предвид, че бяха обявили, че имат намерение да излизат от АДСИЦ-овете поради "грешна концепция в закона" май са те.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеНа ОСА-то през юни Алианц и компания са били представени с 2 653 899 бр.
Като се има предвид, че бяха обявили, че имат намерение да излизат от АДСИЦ-овете поради "грешна концепция в закона" май са те.
Не е препоръка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДали това беше зорът и бутането нагоре няколко дена, да се направи прехвърляне на голям пакет на 1.15 лева?
Коментар
Коментар