IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трите фонда на Алианц имат към 21 % ,по-важно е кой купи ,да не се заформи нещо като мажоритар а...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Важно е да.
      Ма не и за мене вече. След като пълнача ми гепа и последните няколко кила на 1.10.
      Добре дошло - Атерките станаха вече над 80%.

Заминавам далечко по бизнес дела за около месец, та няма следя редовно.
      Да внимавате туканка ей. И умната
      Успех.
      Пип, погледни моля те и кажи от кой ИП ти купиха бройките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
        явно съм останал с грешно впечатление, помня че някои тъп институционален ни пълнеше гушките и на петдесет и няколко и после на седемдесет и няколко стотинки и реших, че са били алианц

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          А кой пълни - това - по-важно?

Важно е да.
          Ма не и за мене вече. След като пълнача ми гепа и последните няколко кила на 1.10.
          Добре дошло - Атерките станаха вече над 80%.

Заминавам далечко по бизнес дела за около месец, та няма следя редовно.
          Да внимавате туканка ей. И умната
          Успех.

Коментар

• А кой пълни - това - по-важно?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              ... Що ми се струва, че пенсиите на Алианц излязоха още преди месеци от позицията?
              Бяха го намалили само:

ЗУПФ Алианц България е продал 2,3% от Булленд инвестмънтс АДСИЦ
              Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                хм, странно. В екстри файлът е друг и пенсиите на Алианц не фигурират

Коментар

Е къде го видя това, аз само България Живот видях с малък пакет. Що ми се струва, че пенсиите на Алианц излязоха още преди месеци от позицията?
                  В ТР
                  https://public.brra.bg/Documents/Ret...d7fd9578f62a7f
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

На ОСА-то през юни Алианц и компания са били представени с 2 653 899 бр.
                    Като се има предвид, че бяха обявили, че имат намерение да излизат от АДСИЦ-овете поради "грешна концепция в закона" май са те.
                    Не е препоръка.
                    Е къде го видя това, аз само България Живот видях с малък пакет. Що ми се струва, че пенсиите на Алианц излязоха още преди месеци от позицията?

Коментар

На ОСА-то през юни Алианц и компания са били представени с 2 653 899 бр.
                      Като се има предвид, че бяха обявили, че имат намерение да излизат от АДСИЦ-овете поради "грешна концепция в закона" май са те.
                      Не е препоръка.
                      Това е вероятно всъщност. Е, скоро ще се разбере... но по-важно е кой купува.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императора написа, че излиза на 1.18 и ги накара да направят врътката по-надолу!
                        Ей Импе, прецака ни дружно тези дето чакаме по-високи цени

Коментар

• На ОСА-то през юни Алианц и компания са били представени с 2 653 899 бр.
                          Не е препоръка.
                          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                          |___________||__|___|)
                          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Кой ял - ял, кой спал - спал.

Коментар

• когато пипа еврофинанс винаги се готви и случва нещо.

поздрави
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Дали това беше зорът и бутането нагоре няколко дена, да се направи прехвърляне на голям пакет на 1.15 лева?
                                И на мен на това ми " мирише "

Коментар

Working...
                                X